Ogródek Robaczka cz. 5
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 5
Kasiu najserdeczniejsze życzenia, spełnienia marzeń 
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Spóźnione ale szczere naj....życią usłanego różami....bo ogród już tak jest
P.S. Jak też strzelczyk jestem
P.S. Jak też strzelczyk jestem
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Dobrze, ze po stwierdzniu, że mamy poniedziałek, dołączyłaś zdjęcia, bo tak to by pozostało 
Kasik, dzień dobry
Ja mam dziś iście wiosenny nastrój, a to za sprawą pięknego poranka jaki mamy w Warszawie... słońce przyświeca cudnie, jest wciąż w miarę ciepło (wiem, słyszałam prognozy na przyszły tydzień
) - żyć nie umierać, tylko czemu w fabryce trzeba ten dzień spędzić...
Tak czy inaczej, odliczanka do 1 marca coraz sympatyczniej brzmi...
Życzę Ci dobrego tygodnia!
ps. myślę na poważnie o szpalerze Pashminy... myślisz, że wiosną będą ją dla nas mieli Francuzi? Nie chciałabym się znów rozczarować...
Ja mam dziś iście wiosenny nastrój, a to za sprawą pięknego poranka jaki mamy w Warszawie... słońce przyświeca cudnie, jest wciąż w miarę ciepło (wiem, słyszałam prognozy na przyszły tydzień
Tak czy inaczej, odliczanka do 1 marca coraz sympatyczniej brzmi...
Życzę Ci dobrego tygodnia!
ps. myślę na poważnie o szpalerze Pashminy... myślisz, że wiosną będą ją dla nas mieli Francuzi? Nie chciałabym się znów rozczarować...
- magenta

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witaj Kasiek
Czy u was też taki piękny dzionek się zapowiada? O zapowiedziach na przyszły tydzień nawet nie myślę...
Aguniu w sprawie pashminy nie zapominaj o mnie
Nie przeżyłabym....
Aguniu w sprawie pashminy nie zapominaj o mnie
Zapowiedzi zawsze mogą się nie sprawdzić...
Kasiu, pamiętam!
Kasiu, pamiętam!
- robaczek_Poznan

Aniu, bez zdjęć ani rusz...choć u mnie tez słonecznie za oknem i dosyć ciepło jak na listopad
Aguś, w Posen mamy podobną pogodę, żal tylko słonka na siedzenie w pracy. Pashminę pewnie będzie mozna wkrótce zamówić, w grudniu Gosia pewnie będzie zbierać zamówienia..a gdzie byś widziała u siebie ten szpalerek? Ona jest dosyć niziutka, w stylu patio, musiałoby być ich sporo żeby efekt był widoczny, tak mi się zdaje. Ale pomysł przedni
ja już planuję poszerzenie rabaty - zyskam miejsce na ok. 15 róż ale max do 100 cm wysokości, bo to front.
Kasiu, ja biorę prognozy na dystans, wszystkie przepowiednie powyżej 2 dni to wróżenie z fusów.
Miłego
Aguś, w Posen mamy podobną pogodę, żal tylko słonka na siedzenie w pracy. Pashminę pewnie będzie mozna wkrótce zamówić, w grudniu Gosia pewnie będzie zbierać zamówienia..a gdzie byś widziała u siebie ten szpalerek? Ona jest dosyć niziutka, w stylu patio, musiałoby być ich sporo żeby efekt był widoczny, tak mi się zdaje. Ale pomysł przedni
Kasiu, ja biorę prognozy na dystans, wszystkie przepowiednie powyżej 2 dni to wróżenie z fusów.
Miłego
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
O, spóźniłam się na imieninki, wybacz proszę.
Życzę Ci wszystkiego różanego i żeby uśmiech towarzyszył Ci niezmiennie w życiu.
Mój syn też z grudnia, 20, nie wiem co to za znak bo się niezbyt tym interesuję
Wspaniały dziś dzień, mimo że poniedziałek
Życzę Ci wszystkiego różanego i żeby uśmiech towarzyszył Ci niezmiennie w życiu.
Mój syn też z grudnia, 20, nie wiem co to za znak bo się niezbyt tym interesuję
Wspaniały dziś dzień, mimo że poniedziałek
Kasiu, przyznaję, że Pashmina dość mocno osadziła się w moim sercu... myślę, że pojedyncza sztuka zginie w masie innych róż, a szpaler byłby bardziej odpowiednim uhonorowaniem jej urody... nie odpuściłam jeszcze rabaty, która pierwotnie miała się składać ze szpaleru Limelight - jeśli zsuwający się z dachu śnieg będzie im zagrażał, to tak sobie myślę, że przycinane tak czy inaczej na krótko róże plus masa cebulowych, byłyby odpowiedniejsze. Takie głośne rozważania...
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
O, Aga zmienia pomysł na rabatę
Mi też ten spadający z dachu śnieg psuje bardzo wiele pomysłów 
Pomysłu jeszcze nie zmieniłam - rozważam po prostu obie koncepcje, a decyzja zapadnie po obserwacjach zimowych 
- robaczek_Poznan

Aguś, na tle ściany wydaje mi się ze bardziej widoczne będą hortensje - spadających śnieg nawet jak je uszkodzi to wiosną tniesz nisko i rosną super. Moje bukietowe tnę na 20-30 cm nad ziemią, a widziałaś jak rosną w sezonie...Pashminki widziałabym gdzieś bliżej miejsca wypoczynku, żebyś mogła je podziwiać, wąchać etc..hmm, sama nie wiem, może na rabacie za paleniskiem, na brzegu? Choć tam chyba pogrupowałaś purpurowe róże?
Cześć Aprilku
Cześć Aprilku
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Aga ...szpaler Pashminek...ale by było
Chyba bym padła z wrazenia