Ogródkowe rozmaitości cz.6
- Tosia1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródkowe rozmaitości cz.6
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nela gratuluję serduszka, jak najbardziej zasłużone dla Ciebie.
Za te wszystkie zdjęcia powojników i informacje o nich bardzo dziękuję, są śliczne.
Za te wszystkie zdjęcia powojników i informacje o nich bardzo dziękuję, są śliczne.
Nawet nie wiedzialam,że serduszka nie miałaś.No to nadrobione niedopatrzenie. 
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
NELKA no to witaj w klubie zasłużonych i odznaczonych

- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Nareszcie i Ciebie serduszko się dostało.
Od dawna zresztą zasłużone.
Gratki.
Od dawna zresztą zasłużone.
Gratki.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
daffodil

- Od: 22 lut 2011, o 23:21
A ja cały czas byłam pewna, że kto jak kto - ale Ty to miałaś serduszko. Naprawdę nie?
Gratuluję w takim razie - w pełni zasłużone.

Gratuluję w takim razie - w pełni zasłużone.
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Serdeczne gratulacje
, serduszko w pełni zasłużone 
Trudno mi uwierzyć, że Ty jeszcze nie miałaś...Gratulacje!
w pełni zasłużone!
-
aleb-azi

- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Cześć serduszko
Nareszcie naprawione niedopatrzenie... Gratuluję Nelu 
- camellia

- Od: 21 mar 2010, o 16:00
Gratuluję

- roza333

- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Twoje powojniki i róże mnie urzekły szkoda że ja nie mam już miejsca gdzie posadzić 
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Gratulacje
Cieszę się, że masz dodatkowe serce 
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Nelu, ja też się ogromnie cieszę, że w końcu otrzymałaś swoje serduszko, bo powinnaś je mieć już od dawna, dawna

- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Ojejku..tyle wpisów ,a ja taka mało aktywna na forum...i jeszcze to serducho ...
Dzięki wszystkim gratulującym...
To może po kolei..
Tośka my tak już czekamy od początku lutego na Wasz przyjazd...no ale mrozy...więc jesteś usprawiedliwiona...
Asiu długo Cię nie było...ale dobrze ,że już jesteś.E tam ...moja wiedza taka jak wszystkich pozostałych ...a czytanie o różach i powojnikach sprawia mi sporą przyjemność
Jadziu u siebie też zauważyłam ,ze róża przy tui rośnie bardzo kiepsko ,wykopałam ją ,było bardzo sucho...
Justynko dzięki za uznanie...
Małgoś jak skończę to pokażę...Takie tam moje dłubaniny...a jeszcze doszły prace koncepcyjne...marzy mi się metamorfoza kuchni...i pewnie to zrealizuję...potrzebne farby ,stare meble i dużo ,dużo czasu spędzonym na szukaniu inspiracji...
,możesz ciąć nad tą drugą parą oczek w połowie międzywęźla...Jeżeli clematis jest dosyć marny ,z małą ilością pędów ,lepiej przyciąć trochę niżej...
Irminko Basia już odpowiedziała na pytanie...Pamiat Serdtsa już jest dostępny w szkółkach...w moim ogrodzie rośnie od ubiegłego roku ...miał może dwa dzwoneczki...ciekawa jestem jak to będzie w tym ...
Basia podejrzewam ,ze niektóre powojniki przeoczone przez nas celowo...bo przecież gdzieś to trzeba zmieścić...
Teraz ,gdy ogrody zasypane ...wciąż nam się wydaje ,że miejsce się znajdzie...Efekt...?Nowe zamówienia.Oj... jak się to skończy
A teraz wielkie podziękowania za gratulacje serduszkowe...jest mi bardzo miło ,ze i ja znalazłam się w gronie przyjaciół naszego zielonego Forum..
dla Keetee -Dorotki,Aguniady,Jarka,Tośki,Majeczki,Anusi,Jadzieńki,Kogrusi,Asiuli,drugiej Anusi różanej,Martusi,Izuni,Camelli,Rozie333,
Ewcimaj...Wandzi...
w podzięce róża ...Louise Odier

Tośka my tak już czekamy od początku lutego na Wasz przyjazd...no ale mrozy...więc jesteś usprawiedliwiona...
Asiu długo Cię nie było...ale dobrze ,że już jesteś.E tam ...moja wiedza taka jak wszystkich pozostałych ...a czytanie o różach i powojnikach sprawia mi sporą przyjemność
Jadziu u siebie też zauważyłam ,ze róża przy tui rośnie bardzo kiepsko ,wykopałam ją ,było bardzo sucho...
Justynko dzięki za uznanie...
Małgoś jak skończę to pokażę...Takie tam moje dłubaniny...a jeszcze doszły prace koncepcyjne...marzy mi się metamorfoza kuchni...i pewnie to zrealizuję...potrzebne farby ,stare meble i dużo ,dużo czasu spędzonym na szukaniu inspiracji...
Rozanka-Ewunia tak szczerze mówiąc ,to tnę jeszcze niżej ...Piszesz, żeby ciąć na 30 cm, a co robić jak mają tylko po 2 oczka, bo międzywęźla są długie?
Irminko Basia już odpowiedziała na pytanie...Pamiat Serdtsa już jest dostępny w szkółkach...w moim ogrodzie rośnie od ubiegłego roku ...miał może dwa dzwoneczki...ciekawa jestem jak to będzie w tym ...
Basia podejrzewam ,ze niektóre powojniki przeoczone przez nas celowo...bo przecież gdzieś to trzeba zmieścić...
A teraz wielkie podziękowania za gratulacje serduszkowe...jest mi bardzo miło ,ze i ja znalazłam się w gronie przyjaciół naszego zielonego Forum..
Ewcimaj...Wandzi...
w podzięce róża ...Louise Odier

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Nie miałaś serduszka?
To naprawdę musiało być przeoczenie.
Serduszko dostaje się za dzielenie sie wiedza, doświadczeniami i za zyczliwość, więc dawno to musiało być dostrzezone, tylko cos chochlik komputerowy namieszał ;)
Ważne, ze juz masz
Jak patrzę na zdjęcia Twoich clematisów, to wszystkie chciałabym mieć, a przecież nie mogę
A w moim ogródku rosnie dość duzo różnych chwastów godnych lepszego miana ;) podobnie jak bodziszek łąkowy, który przecież piękny jest!
Serduszko dostaje się za dzielenie sie wiedza, doświadczeniami i za zyczliwość, więc dawno to musiało być dostrzezone, tylko cos chochlik komputerowy namieszał ;)
Ważne, ze juz masz
Jak patrzę na zdjęcia Twoich clematisów, to wszystkie chciałabym mieć, a przecież nie mogę
A w moim ogródku rosnie dość duzo różnych chwastów godnych lepszego miana ;) podobnie jak bodziszek łąkowy, który przecież piękny jest!