Ojejku..tyle wpisów ,a ja taka mało aktywna na forum...i jeszcze to serducho ...

Dzięki wszystkim gratulującym...

To może po kolei..
Tośka my tak już czekamy od początku lutego na Wasz przyjazd...no ale mrozy...więc jesteś usprawiedliwiona...
Asiu długo Cię nie było...ale dobrze ,że już jesteś.E tam ...moja wiedza taka jak wszystkich pozostałych ...a czytanie o różach i powojnikach sprawia mi sporą przyjemność
Jadziu u siebie też zauważyłam ,ze róża przy tui rośnie bardzo kiepsko ,wykopałam ją ,było bardzo sucho...
Justynko dzięki za uznanie...
Małgoś jak skończę to pokażę...Takie tam moje dłubaniny...a jeszcze doszły prace koncepcyjne...marzy mi się metamorfoza kuchni...i pewnie to zrealizuję...potrzebne farby ,stare meble i dużo ,dużo czasu spędzonym na szukaniu inspiracji...
Piszesz, żeby ciąć na 30 cm, a co robić jak mają tylko po 2 oczka, bo międzywęźla są długie?
Rozanka-Ewunia tak szczerze mówiąc ,to tnę jeszcze niżej ...

,możesz ciąć nad tą drugą parą oczek w połowie międzywęźla...Jeżeli clematis jest dosyć marny ,z małą ilością pędów ,lepiej przyciąć trochę niżej...
Irminko Basia już odpowiedziała na pytanie...Pamiat Serdtsa już jest dostępny w szkółkach...w moim ogrodzie rośnie od ubiegłego roku ...miał może dwa dzwoneczki...ciekawa jestem jak to będzie w tym ...
Basia podejrzewam ,ze niektóre powojniki przeoczone przez nas celowo...bo przecież gdzieś to trzeba zmieścić...

Teraz ,gdy ogrody zasypane ...wciąż nam się wydaje ,że miejsce się znajdzie...Efekt...?Nowe zamówienia.Oj... jak się to skończy
A teraz wielkie podziękowania za gratulacje serduszkowe...jest mi bardzo miło ,ze i ja znalazłam się w gronie przyjaciół naszego zielonego Forum..

dla Keetee -Dorotki,Aguniady,Jarka,Tośki,Majeczki,Anusi,Jadzieńki,Kogrusi,Asiuli,drugiej Anusi różanej,Martusi,Izuni,Camelli,Rozie333,
Ewcimaj...Wandzi...
w podzięce róża ...Louise Odier