Prawda, że gustowny?
Nie mam jeszcze dzieci, ale mam nadzieję, że na starość nie karzą mi na nim siadać za karę
Mam Wam bardzo dużo do pokazania
Mama nie zauważyła, że rosiczka wypuściła pęd kwiatowy i niestety jest bardzo zmarnowana Mam nadzieję, że jeszcze odbije z korzeni tak jak po zakupie.
... a mnie ta roślinka: Mammillaria schiedeana kojarzy się z fotkami ukwiałów na rafie koralowej, bardzo ładna roślinka. Ciekawe jak wygląda jako dorosły osobnik.
Darku specjalnie dla Ciebie postaram się zrobić najładniejsze zdjęcia jakie tylko się da
Henryku Na razie je cieniuję, gdyż na skutek pomyłki sprzedającego paczka przyszła do Międzyrzeca i przez cały tydzień siedziały w pudełku
Mieczysławie to była miłość od pierwszego wejrzenia, od razu wiedziałam, że muszę ją mieć (udało mi się dopiero za drugim razem, bo ktoś sprzątnął mi ją z przed nosa). Jest jeszcze malutka, ale w przyszłości będzie wyglądała mniej więcej tak: http://www.tucson-gardener.com/graphics ... deana.html
Mammillaria schiedeana ciekawa i wdzięczna roślina. Też ją mam - wystarczy na moim wątku w wyszukiwarkę nazwę wrzucić i się pokaże jak wygląda więc nie trzeba aż tak daleko szukać.