Sylwester... tradycyjnie sami w domu
Moje miejsce na ziemi - Agnieś
Re: Moje miejsce na ziemi - Agnieś
Agnieś... to nie łącze... u mnie też coś się zablokowało... tylko mój dla odmiany nie przeszedł ani raz
jakoś nie ma chętnych na baby-sitting 
Gosiu, ja też tak miałam. Teraz dziewczyny idą z nami. I zaręczam ci, że to nie one pierwsze padną 
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja z wyboru - na Białej Sali (czyli w chałupie i po północy w pielesze)
Byłam na Sylwestra w ubiegłym roku i gdybym nie szła z nastawieniem "że się będę dobrze bawiła" to chyba bym wróciła przed północą - ludziska jakoś teraz nie potrafią się bawić - fantazji kozackiej zaczyna brakować ... czy cuś...

Byłam na Sylwestra w ubiegłym roku i gdybym nie szła z nastawieniem "że się będę dobrze bawiła" to chyba bym wróciła przed północą - ludziska jakoś teraz nie potrafią się bawić - fantazji kozackiej zaczyna brakować ... czy cuś...
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Teraz to ciuchy z lat 80-tych znajdziesz w każdym sklepieAgnieś pisze:Koncepcja jest taka: jedziemy na 4 dni w góry. Jak będzie śnieg, to jeździmy na nartach, jak nie ... to mam nadzieję, że nasze wątroby to wytrzymają![]()
Bal na 30 osób na być w klimatach lat 80tych. Więc chyba strych muszę u rodziców przegrzebać. Może jakąś mini znajdę, do tego geterki, i będzie gotowe![]()
Co innego, jak ktoś w tej modzie nie gustuje, ani się nie wybiera na imprezę tematyczną, wtedy trochę jest problem
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- szyszunia
- 1000p

- Od: 4 lis 2009, o 13:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
pozazdrościć wojaży sylwestrowych.Ja niestety też w domu z moim małym sylwestrowiczem.Wypiję pikolo i też będzie git mężuś procenty z siostrą obali a ja ze szwagrem pikolo 
- Reni4

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Wszystkiego naj naj w nowym roczku, żeby najgorszy dzień w nowym... roku był taki jak najlepszy dzień w starym... roku. Życzy...Renata:)
Witam serdecznie w nowym roku i życzę spełnienia noworocznych postanowień i sprzyjającej aury w ogrodach.
Sylwester się udał, tzn. nie byłam skazana na biesiadowanie przez 3 dni, czego dowód zamieszczam poniżej.

Bardzo dziękuję za życzenia świąteczne i noworoczne
Sylwester się udał, tzn. nie byłam skazana na biesiadowanie przez 3 dni, czego dowód zamieszczam poniżej.

Bardzo dziękuję za życzenia świąteczne i noworoczne
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Jaaaaaa, super...jak widzę, przypadły Ci do gustu carvingi - ja się uczyłam od razu na takich 
Kurcze, trzebaby pomyśleć i wybrać sie gdzieś na jeżdżenie...
Kurcze, trzebaby pomyśleć i wybrać sie gdzieś na jeżdżenie...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Agniesiu, najlepsze życzenia noworoczne
Widzę, że wyjazd sylwestrowy bardzo udany
Masz duży ogród i mnóstwo miejsca do zagospodarowania!! Zachwyciły mnie Twoje piwonie, ja się chyba takich nigdy nie doczekam
Co prawda mam tylko jedną bylinową i dwie krzewiaste, ale las chyba nie jest dla nich najlepszym miejscem... W tym roku niecierpliwie czekam na kwiaty żółtej, mam nadzieję, że się uda...
Serdecznie Cię pozdrawiam
Widzę, że wyjazd sylwestrowy bardzo udany
Masz duży ogród i mnóstwo miejsca do zagospodarowania!! Zachwyciły mnie Twoje piwonie, ja się chyba takich nigdy nie doczekam
Serdecznie Cię pozdrawiam
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
OOOO, Agniesiu... czynny wypoczynek świąteczny... Gratuluję. Ja też wypoczęłam, ale raczej leżąco
... szaleństwo narciarskie już nie dla mnie... 
-
Tamaryszek

- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witam Narciarkę w Nowym Roku ! Wszystkiego Najlepszego ! Niech cały będzie tak udany, jak początek !
Dziękuję za życzenia noworoczne
Narciarstwo baaardzo lubię, w zasadzie to chyba jedyna rzecz, dzięki której zima da się lubić. Teraz już wszystkie moje dziewczyny jeżdżą, więc możemy urządzać krótkie wypady. Najmłodsza Martynka nauczyła się jeździć w ciągu dwóch godzin w sylwestra. W Nowy Rok śmigała już razem innymi dziećmi, które jeźdzą już kolejny sezon.
Niestety laba się skończyła i trzeba powrócić do codzienności i planowania tergorocznych prac w ogrodzie. Jeszcze dwa miesiące i wiosna
Narciarstwo baaardzo lubię, w zasadzie to chyba jedyna rzecz, dzięki której zima da się lubić. Teraz już wszystkie moje dziewczyny jeżdżą, więc możemy urządzać krótkie wypady. Najmłodsza Martynka nauczyła się jeździć w ciągu dwóch godzin w sylwestra. W Nowy Rok śmigała już razem innymi dziećmi, które jeźdzą już kolejny sezon.
Niestety laba się skończyła i trzeba powrócić do codzienności i planowania tergorocznych prac w ogrodzie. Jeszcze dwa miesiące i wiosna
Ja też życzę Agnieś wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Super wyglądasz na tych nartach - jak profesjonalistka 
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Agnieszko, funkii przy rh nigdy za wiele
Mówiąc już zupełnie poważnie warto rododendronową rabatę uzupełnić innymi krzewami kwasolubnymi. Doskonale sprawdzają się azalie, pierisy, kiścienie, andromedy. W ubiegłym roku udało mi się kupić stewarcję kameliowatą- ponieważ dorasta do 3,5 m i lubi słońce posadziłam na obrzeżu jednej z rododenronowych grup.
Ciekawy rysunek liści trzmielin i różne sposoby ich prowadzenia sprawiają, że są pożądanym wypełnieniem tych rabat.
Wybór odmiany krzewów będzie zależeć oczywiście od ilości miejsca i docelowych rozmiarów rh.
Z bylin proponuję funkie, miodunki, tawułki, pluskwice, żurawki, żuraweczki, jasnoty, runiankę japońską, brunnery, zawilce japońskie, paprocie. Na pewno o czymś zapomniałam, ale jest już dosyc późno
Rh można podsadzać wszystkimi wiosennymi cebulowymi. W ostatnim sezonie przetestowałam również lilie, doskonale czują się w tym otoczeniu
Zdjęcia w moim wątku.
Pozdrawiam serdecznie
Ciekawy rysunek liści trzmielin i różne sposoby ich prowadzenia sprawiają, że są pożądanym wypełnieniem tych rabat.
Wybór odmiany krzewów będzie zależeć oczywiście od ilości miejsca i docelowych rozmiarów rh.
Z bylin proponuję funkie, miodunki, tawułki, pluskwice, żurawki, żuraweczki, jasnoty, runiankę japońską, brunnery, zawilce japońskie, paprocie. Na pewno o czymś zapomniałam, ale jest już dosyc późno
Rh można podsadzać wszystkimi wiosennymi cebulowymi. W ostatnim sezonie przetestowałam również lilie, doskonale czują się w tym otoczeniu
Pozdrawiam serdecznie
Moniko, jesteś wielka
Teraz mam nad czym się zastanowić. Idę więc do Twojego ogrodu podglądnąć jeszcze inne kompozycje
Teraz mam nad czym się zastanowić. Idę więc do Twojego ogrodu podglądnąć jeszcze inne kompozycje