Pozdrawiam.
Ogród Idy74 2009r cz.2
-
x-d-a
- madziarynka
- 200p

- Od: 21 maja 2009, o 00:34
Witaj Ido! wpadłam z rewizytą. Miło tu u Ciebie więc na pewno będę częściej zaglądać. Dziś się tak namachałam łopatką w moim tajemniczym, sekretnym ogródku, ze już nie mam na nic siły. chaszcze powoli znikają, codziennie się coś dzieje. Jutro postaram się zdać relacje i wrzucić parę fotek. Zauważyłam, że czekasz z niecierpliwością na zakwitnięcie czosnku ozdobnego. Ja takowy wypatrzyłam w niedzielę podczas spaceru po ogrodzie botanicznym i się zachwyciłam. Specjalnie dla Ciebie:
Ps. A Twój już zakwitł?

Ps. A Twój już zakwitł?

Pozdrawiam i zapraszam do mnie, Magda
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
Ida oliwnik dziś idzie do ukorzeniania
Tez mnie kilka dni nie było i teraz chodze po ogródkach i podziwiam jak ludziom wszystko pięni rośnie
Szakoda, ze tak daleko mieszkasz... piękny ogród...Galin... niestety na razie niedstępny... ale może kiedyś... przejazdem..
Tez mnie kilka dni nie było i teraz chodze po ogródkach i podziwiam jak ludziom wszystko pięni rośnie
Szakoda, ze tak daleko mieszkasz... piękny ogród...Galin... niestety na razie niedstępny... ale może kiedyś... przejazdem..
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
TESS ten bodziszek na zdjęciu koło pergoli.Zdjęcie zielone z fioletowym kwiatuszkiem
Izo dzięki
Jak będziesz przejazdem ,to zapraszam również i do mnie.
Monia ,Agnes zdjęcia będą ,ale muszę aparat zmienić
U mnie nareszcie pada drobny ,ale nasiąkliwy deszczyk.SUPER.Tyle sadzenia dzisiaj mam .
Mam stresa ,bo pierwszy raz wypuszczam syna na wycieczkę 4 dniową do Wilna
Fakt ,ma 14 lat ,ale to jeszcze mały chłopiec.Chyba spać nie będę .
Siedzę w pracy i nudy okropne...
Izo dzięki
Monia ,Agnes zdjęcia będą ,ale muszę aparat zmienić
U mnie nareszcie pada drobny ,ale nasiąkliwy deszczyk.SUPER.Tyle sadzenia dzisiaj mam .
Mam stresa ,bo pierwszy raz wypuszczam syna na wycieczkę 4 dniową do Wilna
Siedzę w pracy i nudy okropne...
Witaj Ida Kurcze pogoda mi się skiepściła
, dobrze jednak że jest spokojnie bez szaleństw - nie wieje i nie graduje . Moje dziecko na pierwszą kilkudniową wycieczkę ze szkoły pojechało w wieku 8 lat , do tej pory żałuję że się zgodziłam bo praktycznie wróciło mi połowę dzieciaka - normalnie patyk , w dodatku przeziębiony i strasznie niezadowolony . Zero zainteresowania ze strony opiekunów i zero opieki
.
Ty siedzisz w pracy i nudzisz się okropnie , a ja nie mogę wyjść z domu bo ciapie i też się nudzę . To nie dzień na porządki
.
Ty siedzisz w pracy i nudzisz się okropnie , a ja nie mogę wyjść z domu bo ciapie i też się nudzę . To nie dzień na porządki