Roślinki Ani ;-)
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja również trzymam kciuki za odmłodzone roślinki. niech Ci zdrowo rosną Aniu 
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- katarzyneczka
- 1000p

- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- Andziax007

- Kontakt:
Na szczęście piekarnik już trochę przestygł. Były lekko uchylone drzwiczki ale mój kot jest ciekawski więc musiał zobaczyć co tam jest 8) Polizał łapki i teraz ganiają się po dworze.
Moniko, Paulo dziękuję za odwiedzinki

Jeszcze mam trochę zielonych do przesadzenia i muszę niedługo zabrać się za ogródek. Już zaczynam robić listę jakie roślinki kupić do ogródka, do skrzynek na parapet od zewnątrz.
Pozdrawiam

Moniko, Paulo dziękuję za odwiedzinki
Jeszcze mam trochę zielonych do przesadzenia i muszę niedługo zabrać się za ogródek. Już zaczynam robić listę jakie roślinki kupić do ogródka, do skrzynek na parapet od zewnątrz.
Pozdrawiam
Moja jeszcze tego nie próbowała, ale za to w sobotę wywaliła wszystkie zasiane nasionkaAndziax007 pisze:Dziewczyny Kochane dziękuję za miłe słowa
Aniu pamiętam
Przed chwilą kot mi wszedł do ciepłego piekarnika i trochę ciężko mu było wyjść, normalnie wszędzie się pcha
- Andziax007

- Kontakt:
Moniś po troszku i dojdziesz do ładu z ogródkiemtreissi pisze:Ehhh... ja w tym roku też miałam zrobić sobie ogródeczek, ale jak zobaczyłam co się w nim dzieje zwątpiłam... Jest w nim kupę roboty a ja niebardzo mam na to czas
Może się kotka pomyliłaLeNka pisze:Moja jeszcze tego nie próbowała, ale za to w sobotę wywaliła wszystkie zasiane nasionkaAndziax007 pisze:Dziewczyny Kochane dziękuję za miłe słowa
Aniu pamiętam
Przed chwilą kot mi wszedł do ciepłego piekarnika i trochę ciężko mu było wyjść, normalnie wszędzie się pchaw kuwecie, może myślała że jej własną zabrałam
- Andziax007

- Kontakt:
Ania lepiej uwazaj ,bo jak pare razy tak zrobi to potem bedzie wybierac duze donice z kwiatkami i bedzie sie zalatwiac,znam to z doswiadczenia moja kotka zalatwila mi sie kilka razy kiedys w donicy z dracana(byla wielka)i dracenka padla
A teraz kotka jest u mojej mamy i tez kilka razy zalatwila jej sie do benjaminka,wiec kotek szybko moze wejsc w nawyk...