Może to być jeden z tych co dzieci niestety nie dają
Doniczkowe Jadzi 1
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu, gdybyś mogła zrobić zdjęcie tego kaktuska z bliska, może udałoby się nam zidentyfikować go.
, tylko nasionka
.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje doniczkowce i sukulenty
Halinko no za szalałam
Kochanie tam jeszcze jest z tyłu Zamiokulkas , Skrzydłokwiat którego rozpoznałaś , z przodu te malutkie to Szeflera i Kroton
Były nie drogie , maluchy po 5 zł Skrzydłokwiat 7 zł najdroższy był Zamiokulkas on kosztował 15 zł
Jeszcze mam zamówione na Allegro chyba 10 szt nie jestem pewna , jutro się okaże co jeszcze wygramy

Jeszcze mam zamówione na Allegro chyba 10 szt nie jestem pewna , jutro się okaże co jeszcze wygramy
Halinko ja kupiłam swoje kaktusy jak byłam w Bakczysaraju bo ja mam ich więcej Krymowych , tam jak się idzie do miasteczka skalnego stała taka pani i miała różne rzeczy między innymi kaktusy
A tego czerwonego kupiłam w Odessie
Tijka kochanie tak to Szeflera a obok to Krotonik na pniu
Eluś to dawaj na Mazury i razem wykupimy kwiaty w Ełku

Tijka kochanie tak to Szeflera a obok to Krotonik na pniu