Działka Zeni
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zeniu! a ty czym karmisz wrzosy że takie wielkie no tego jednego szkoda taki wielki ale dlaczego zmarzł
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- Zenia

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Zosiu...to był taki bezproblemowy wrzos. Wcale nad nim nie skakałam...jedynie może miejsce mu dobre wybrałam, bo widać dobrze mu tam było. Sama nie wiem co mogło się stać...czasem myślę czy coś go nie podżarło. Przecież to nie pierwsza jego zima....sama nie wiem czy zmarzł, czy go coś podżarło. 
- Zenia

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie Jolu, Gosiu, Renatko, Edytko...cieszę się że chociaż wy mnie odwiedzacie. Zdjęć z działeczki mi się nawet nie chciało robić...to znaczy coś tam porobiłam ale wstawić. Pechowa dla mnie ta zima a zwłaszcza dla roślinek. Bardzo dużo mi tej zimy pomarzło. Nie wiem dlaczego. Okrywałam tak jak zawsze...a jednak coś nie tak. Po ostatniej wizycie tylko się zapłakać. W tym roku będę miała pustki, a tak się cieszyłam. Nie da się wszystkiego od nowa kupić...chyba was będę prosić o jakieś kwiatki. Już nawet wszystkich zdjęć tego co zmarzło nie robiłam...nie chciałam się denerwować.
Oto moje hebe...przez tyle lat nigdy mi nie przemarzło. Trochę widoków z działeczki i oznaki wiosny.

Oto moje hebe...przez tyle lat nigdy mi nie przemarzło. Trochę widoków z działeczki i oznaki wiosny.