U mnie też przymroziło ok -7,chyba,że w nocy było więcej,ale nie widziałam i dobrze,że nie patrzyłam bo gorszego stresa bym miała
Agawa walczy w ogrodzie
- Agawa
- 1000p

- Od: 4 wrz 2008, o 10:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzień Dobry Kobietki
Gieniu masz faktycznie szczęście, że nie wkopywałaś prymulek. Wczoraj okryłam mój inspekt, bo rozsadzilam wcześniej siewki. Mam nadzieję, że będzie dobrze
Halinko- zdolna
próbuję, i jak sie uda to jest ok, jak nie to trudno. jeszcze ukorzeniam lawendę, ale to potrafi siedzieć długo. Później spróbuję z budleją.
Niektóre rośliny ponoc potrzebuja nawet rok na ukorzenienie
Moniko- też czekam na kolorek, przynajmniej w kazdm wąku jest kolorowo
Gieniu masz faktycznie szczęście, że nie wkopywałaś prymulek. Wczoraj okryłam mój inspekt, bo rozsadzilam wcześniej siewki. Mam nadzieję, że będzie dobrze
Halinko- zdolna
Niektóre rośliny ponoc potrzebuja nawet rok na ukorzenienie
Moniko- też czekam na kolorek, przynajmniej w kazdm wąku jest kolorowo
- Agawa
- 1000p

- Od: 4 wrz 2008, o 10:33
Halinko dziękuję za kwiatka, zaraz cieplej sie zrobiło.
Edyto, najlepszy okres to wczesna wiosna, od lutego mozna pobierać, ale równiez później aż do maja. Niektóre pobiera się w sierpniu, dokładnie wszystkiego nie wiem
Ania czarnota mój szanowny m nie miał wyjścia, razem tworzymy niezly duet w tej pracy ogródkowej
Efekt- hm...trudno powiedzieć, staraliśmy się po prostu uorządkować co nieco. Chciałoby sie wszystko na już, tak od razu.. a tu niestety
Edyto, najlepszy okres to wczesna wiosna, od lutego mozna pobierać, ale równiez później aż do maja. Niektóre pobiera się w sierpniu, dokładnie wszystkiego nie wiem
Ania czarnota mój szanowny m nie miał wyjścia, razem tworzymy niezly duet w tej pracy ogródkowej
Efekt- hm...trudno powiedzieć, staraliśmy się po prostu uorządkować co nieco. Chciałoby sie wszystko na już, tak od razu.. a tu niestety
- anczarn
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sie 2007, o 21:26
- Kontakt:
Lidziu ja robie głównie sama bo mąż ma tysiąc innych spraw które są ważniejsze... już nie wiem jak długo go proszę o niektóre drobne rzeczy. Ale w tym roku postanowiłam być uparta i dążyć do spełnienia swoich marzeń, już nawet przygotowałam dwie nowe rabaty pod nasadzenia
A w okolicach Bydgoszczy czasami bywam bo mam tam rodzinkę
A w okolicach Bydgoszczy czasami bywam bo mam tam rodzinkę
- Rodusik
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 sty 2009, o 10:09
Twoje siewki szałwii wyglądają tak samo jak moje. Patyki też powkładałam i wyrosły identycznie .
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika