Skończyłem odpisywać Geni a tu Jadzia sama się ugościła,dobrze że domek był otwarty.Witam Cię Jadziu,myślę,że wnusia będzie spokojna i będziecie wszyscy ją uwielbiać,a szczególnie BABCIA.Moja żona ma na imię Barbara,wkleję parę zdjęć o nas.
3i4 zdjęcie z wnuczkami w parku.
Witaj Ryszardzie , pozdrawiam serdecznie Twoja rodzine
widać że wnusie lubią dziatków i chetnie z nimi przebywają,
zazdroszczę bo ja mam jednego wnuka i rzadko go widuje
bo mieszka w Anglii
Dzięki za zlot forumkowej rodziny;późno dzisiaj siadłem do komputera,wszystko związane z zaduszkami,ale na jutro mamy przygotowane,wszystko co mamy zabrać.Nawet byliśmy na działce po chryzantemy.Wszystkim Serdecznie dziękuję za życzenia dla mnie i mojej rodziny.
Geniu ,moja działka jest w środku alei nr.3.Jak dobrze Popatrzysz na zdjęcia,to łatwo Znajdziesz.Niedługo odwiedzę Twój wątek.
Danka,moje wnuczki jeszcze za małe do wyjazdu,myślę,że Masz kontakt z wnukiem,i każdy przyjazd jest oczekiwany.
Basiu,zgadzam się z Krzysiem, Masz forumkową rodzinkę.Wnuki, też umilają Ci czas.Na pewne rzeczy nie mamy wpływu i musimy się z tym pogodzić.
Zosiu ,dzięki za miłe słowa,do Ciebie też się wybieram,myślę,że zobaczę nowe zdjęcia freci.
Krzysia zostawiłem na koniec,to ON MNIE SPROWOKOWAŁ do wysłania tych zdjęć.Teraz Widzisz jak wygląda emeryt z wnuczkami ,oczywiście żartuję.Dzięki za dobre słowo.Jeszcze zajrzę do Ciebie.Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam.Ryszard
Piękną pogodę mięliśmy w sobotę a dzisiaj pochmurno i mgła,ważne, że nie pada.Odwiedziliśmy wszystkie groby,zapaliliśmy znicze,spotkaliśmy się z rodziną i "Zaduszki"przechodzą do historii.Pięknie w te dni wyglądają cmentarze,próbowałem zrobić zdjęcia ale nie wyszły,może ze statywem i samowyzwalaczem,oczywiście nocne zdjęcia.
Po przebraniu wszystkich zdjęć,ewentualnie coś na tych widać,Zobacz.Pozdrawiam Ryszard.Krzysiu skąd bierzesz gify?.
Witaj Rysiu wcześnie jesteś na forum.
Ja szukając gifów wpisuje hasło w wyszukiwarce np. ,,gify deszcz,, i mam strony gdzie znajdę z tym związane gify. Nie mam jakieś ulubionej strony z gifami.