a różę Malineux , to chyba trzymałaś w domu
Familokowego ciąg dalszy
- Sasanka18
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 sty 2010, o 19:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Familokowego ciąg dalszy
Jadziu u Ciebie wszystkie rośliny dużo większe jak u mnie

- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Jadziu, nie marudź
Twoje fotki też sa ładne
A wiosna pięknieje.
Masz sporo ciekawych rośli,co to za pamela jackman???
A wiosna pięknieje.
Masz sporo ciekawych rośli,co to za pamela jackman???
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu - jaki ten fiołek jest śliczny.
Wszystko pięknie rośnie a co ma kwitnąć - kwitnie
A ta Pamela jest w rzeczywistości taka ciemna, czy ma trochę inny odcień kwiatów? Tak bujnie kwitnie.
Wszystko pięknie rośnie a co ma kwitnąć - kwitnie
A ta Pamela jest w rzeczywistości taka ciemna, czy ma trochę inny odcień kwiatów? Tak bujnie kwitnie.
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Jadziu powojnik Pamela powala na kolana
jest cudny
Róże też takie zielone
miałam taki fiolek i chyba padł
Miłego weekendu
Róże też takie zielone
Miłego weekendu
- ewka36jj

- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Jadziu - ślimaki wyprowadzają mnie z równowagi, są wszędzie i zjadają co tylko wydaje się delikatniejsze i świeższe. Tak jak lubię zwierzęta, tak dla nich nie mam już litości.
Powiedz mi czy jeżeli lilie w tym roku posadzone jeszcze nie wychyliły główek, oznacza, że coś im się stało i już pozamiatane?
Powiedz mi czy jeżeli lilie w tym roku posadzone jeszcze nie wychyliły główek, oznacza, że coś im się stało i już pozamiatane?
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Witam poranną porą
kawka wypita dla rozjaśnienia umysłu i wzroku
Już po przeglądzie co i gdzie się schowało
Niestety deszcz wygnał mnie z ogródka
Zdążyłam jednak posadzić roślinki i przesadzić 2 kępki chryzantem na rabatki przed domem .Moja kępa zbytnio się rozrasta, lecz są to te najzwyklejsze chryzantemy ,które kwitną dosyć wcześnie.Muszę w to miejsce wysadzić te bardziej wrażliwe
EWCIA jeśli chcesz wiedzieć to podkop trochę, wtedy sie przekonasz .Zależy też na jaką głębokość je sadziłaś .Dla tych zwierzątek też nie mam litości no prócz Winniczków, bo te wyrzucam na nieużytki
TERENIU rzeczywiście Pamelka super
rośnie lepiej niż Cecile która nawet jeszcze nie ma pąków.Możliwe ,że ma dobre miejsce tak jak i róże posadzone pod murem one też szaleją.Mam sporo takiego fiołka wiec jeśli chcesz to się podzielę
BEATKO masz racje mnie też urzeka ten fiołek To fiołek motylkowaty 'Priceana' mam jeszcze jednego całego ciapkowanego to 'Freckles' lecz on dopiero zakwitnie .Mam też fiołka z bordowymi liśćmi labradorski .Pamelka ma ciemnoniebieskie kwiaty w trakcie rozkwitu trochę jaśnieją
ANIU ja zawsze będę marudzić
, bo nie całkowicie jestem zadowolona ze swoich fotek .Możliwe ,ze mam za słaby aparat już nawet przymierzałam sie do kupna nowego ,lecz tylko przymierzam
MARYSIU Molineux rośnie już 3 sezon pod murem i to chyba tak wpływa zresztą na wszystkie rosnące tam róże. Muzykanci też szaleją tylko The Prince to jakiś chimeryczny i zastanawiam sie nad jego wyautowaniem ,bo jak na razie to beznadziejna róża
EWCIU no tak podgrzewany nie tylko podłogowo, także osłonięty od wiatrów.W połowie kwietnia mam też pąka na róży fakt ,że na razie jednego lecz i tak cieszy Ja polecałabym każdemu Doktorka możesz nawet zajrzeć do szkółki gdzie kupiłaś księciunia
GABI to botaniczny powojnik i wart zakupu nie przemarza nie łapie uwiądu.Wstyd trochę pokazywać go na tej sypiącej się ścianie lecz tyle ile zdołałam sięgnąć zatarłam we własnym zakresie .Cóż to nie mój dom
a administracja biedna zresztą jak każda.Gdyby można było wykupić mieszkania z pewnością dom nabrałby kolorów

EWCIA jeśli chcesz wiedzieć to podkop trochę, wtedy sie przekonasz .Zależy też na jaką głębokość je sadziłaś .Dla tych zwierzątek też nie mam litości no prócz Winniczków, bo te wyrzucam na nieużytki
TERENIU rzeczywiście Pamelka super
BEATKO masz racje mnie też urzeka ten fiołek To fiołek motylkowaty 'Priceana' mam jeszcze jednego całego ciapkowanego to 'Freckles' lecz on dopiero zakwitnie .Mam też fiołka z bordowymi liśćmi labradorski .Pamelka ma ciemnoniebieskie kwiaty w trakcie rozkwitu trochę jaśnieją
ANIU ja zawsze będę marudzić
MARYSIU Molineux rośnie już 3 sezon pod murem i to chyba tak wpływa zresztą na wszystkie rosnące tam róże. Muzykanci też szaleją tylko The Prince to jakiś chimeryczny i zastanawiam sie nad jego wyautowaniem ,bo jak na razie to beznadziejna róża
EWCIU no tak podgrzewany nie tylko podłogowo, także osłonięty od wiatrów.W połowie kwietnia mam też pąka na róży fakt ,że na razie jednego lecz i tak cieszy Ja polecałabym każdemu Doktorka możesz nawet zajrzeć do szkółki gdzie kupiłaś księciunia
GABI to botaniczny powojnik i wart zakupu nie przemarza nie łapie uwiądu.Wstyd trochę pokazywać go na tej sypiącej się ścianie lecz tyle ile zdołałam sięgnąć zatarłam we własnym zakresie .Cóż to nie mój dom

- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Piękny ten powojnik pamela!
I orliki maja paki,
Ciekawe jak tam moje
I orliki maja paki,
Ciekawe jak tam moje
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Kwitnący powojnik.....
....moje wczesne padły niestety.
Nie podoba im się u mnie, więc mam miejsce na inne nasadzenia.
A co się kryje pod tą butelką ?
Nie podoba im się u mnie, więc mam miejsce na inne nasadzenia.
A co się kryje pod tą butelką ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH

GRAŻYNKO pod butelką są patyczki hortensji tylko nie wiem czy Grandiflory czy Pinky winky ,bo obie zapatyczkowałam .Na razie pokazują zielone listki lecz ,to trochę musi potrwać.Jak dotychczas nie udało mi sie ukorzenić mojej Pinky Winky,a staram się o to każdego roku od 3 lat
Jestem beściara w tym temacie
ANIU coraz więcej orlików ma pąki i już cieszę się na ich kwiaty .
ANIU coraz więcej orlików ma pąki i już cieszę się na ich kwiaty .
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Jadziu powojnik Pamela
On już kwitnie.?U mnie wszystko jeszcze w stanie śpiączki .
- JAKUCH

JOASIU u Ciebie też zakwitnie tylko trzeba trochę czasu .U mnie wiosna zagląda szybciej
DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ CHCIAŁA SIEWKI BIAŁEGO WAWRZYNKA???? Wiem ,że Karolina i chyba Iwonka pytały się mnie o tego Wawrzynka . Mam ich chyba z 10 szt, a może ciutek więcej.Dzisiaj je zauważyłam i zaraz wsadziłam wszystkie do doniczki ,żeby zbyt mocno się nie zakorzeniły w ziemi.Wiem ,że zakwitnie dopiero za jakieś 3 lata,bo tyle ja czekałam , więc jest trochę czekania na jego kwiaty.

Życzę wszystkim miłej soboty i niedzieli ze
DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ CHCIAŁA SIEWKI BIAŁEGO WAWRZYNKA???? Wiem ,że Karolina i chyba Iwonka pytały się mnie o tego Wawrzynka . Mam ich chyba z 10 szt, a może ciutek więcej.Dzisiaj je zauważyłam i zaraz wsadziłam wszystkie do doniczki ,żeby zbyt mocno się nie zakorzeniły w ziemi.Wiem ,że zakwitnie dopiero za jakieś 3 lata,bo tyle ja czekałam , więc jest trochę czekania na jego kwiaty.

Życzę wszystkim miłej soboty i niedzieli ze
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Jadziu hortensje bardzo długo się przyjmują, więc to potrwa.
Mnie też nie udało się swoich ukorzenić, łatwiej byłoby chyba z przygiętej i zasypanej gałązki.
Cieszy taki widok róż, bo oznacza że zbliżamy się do pokazu na wielką skalę.
Mnie też nie udało się swoich ukorzenić, łatwiej byłoby chyba z przygiętej i zasypanej gałązki.
Cieszy taki widok róż, bo oznacza że zbliżamy się do pokazu na wielką skalę.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Jadziu ten powojnik mnie zachwyca i muszę sobie takiego sprawić, tylko u mnie pewnie zakwitnie w maju
Wawrzynka poproszę
skoro tak obrodził 
Wawrzynka poproszę
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
No to poczekam na zdjęcia następnych Twoich fiołków.
I nie tylko fiołków
I nie tylko fiołków
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Jadzinko wspominki wspominkami ale nie ma to jak świeże wiosenne foteczki.
Cudnie zaczyna wszystko szaleć i widzę róże ładnie przezimowały a i powojnik zaczyna kwitnąć.
Nareszcie
Cudnie zaczyna wszystko szaleć i widzę róże ładnie przezimowały a i powojnik zaczyna kwitnąć.
Nareszcie