Ogród Marty cz. IV
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Marty cz. IV
Zawsze pocieszam się myślą, że kiedy u innych wszystko przekwita, u mnie się zaczyna, ale wiosną chce się kwiatów szybko 

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko,ja też zawsze jestem dobrej myśli ,że zdążę do jesieni
i też takie prace jak przycinanie drzew na drabinie czy przywiezienie ziemi ,albo czasem wywiezienie pełnych taczek to jak mają chwilę czasu to zrobią,ale zaznaczam czasem,żeby ten dzień był dłuższy to by było lepiej
Ewo,u mnie jest tak samo,i wygląda to tak jakbym spóźniała się ze zdjęciami ,wszystko już na forum wyoglądane,a ja wsadzam swoje,dopiero w lecie trochę się wyrównuje

Ewo,u mnie jest tak samo,i wygląda to tak jakbym spóźniała się ze zdjęciami ,wszystko już na forum wyoglądane,a ja wsadzam swoje,dopiero w lecie trochę się wyrównuje

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Ty przynajmniej masz lampkę górniczą , ja takiej jeszcze się nie dorobiłam
może kiedyś.....

-
Dorotko,aż się uśmiałam ,bo zapomniałam ,że mam lampkę górniczą 

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
A ja pamiętam
nie ma to jak odpowiedni sprzęt do nocnych prac ogrodowych 

- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Marto taki sprzęt to i mnie by się przydał.
Teraz jest tak dużo pracy w ogrodzie. Ja też nie wyrabiam na zakrętach. Nie mam jeszcze oporządzonego ogrodu,a rośliny w szokującym tempie idą do góry.
Ty odwaliłaś kawał porządnej roboty.
Nie podlewaj, bo zapowiadają deszcz. U mnie już ochłodzenie i pochmurno. Pozdrawiam

Ty odwaliłaś kawał porządnej roboty.

Nie podlewaj, bo zapowiadają deszcz. U mnie już ochłodzenie i pochmurno. Pozdrawiam

-
Dorotko,dobra jesteś ,że tak pamiętasz,lampka leży,ja zapomniałam ale muszę Ci powiedzieć ,że ta lampka jest rewelacyjna i ciągle się domownicy pożyczają do naprawy czegokolwiek ,bo super jest wszystko oświetlone ,a dwie ręce wolne , lampka na czole,pozdrawiam
Aluś,tą lampkę to polecam bo ona w domu jest bardzo przydatna jak coś się zepsuje ,i wtedy naprawiają panowie sami ,bo nie trzeba im trzymać latarki ,żeby przyświecić,ja tez nie mam uporządkowanego ogrodu i to mnie trochę niepokoi,u mnie tez pochmurno,ale na razie nie padało

Aluś,tą lampkę to polecam bo ona w domu jest bardzo przydatna jak coś się zepsuje ,i wtedy naprawiają panowie sami ,bo nie trzeba im trzymać latarki ,żeby przyświecić,ja tez nie mam uporządkowanego ogrodu i to mnie trochę niepokoi,u mnie tez pochmurno,ale na razie nie padało
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś jak cudownie piwonie wychodzą.
U mnie pada i pada ale widzę że roślinka to służy, przesadzone wcale tego nie odczują.
Pozdrawiam i podziwiam miodunkę bo śliczna.

U mnie pada i pada ale widzę że roślinka to służy, przesadzone wcale tego nie odczują.

Pozdrawiam i podziwiam miodunkę bo śliczna.

-
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Piękny ma kolor i jaki już wyrośnięty.
Zapewne z daleka widoczny.

Zapewne z daleka widoczny.

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Martusiu
, czytam że pochłoneły Cię zakupy a już myślałam ze na chwilke przystopujesz ale wiem jak to jest 
Stokrotki prześliczne ja w tamtym roku też kupiłam i posadziłam i teraz mam dzieci tych stokrotek bo te starsze mi gdzieś sie zapodziały. Teraz takie maluszki rosną i nawet dwia kwitnie na czerwono. Wawrzynek imponujacy i jaka duża roslinka. Moja natomiast jest malutka i ma tylko trzy kwiatki.
Tak sie śmieję że dla każdego po jednym żeby było sprawiedliwie.
Martusiu pozdrawiam słonecznie i miłego wieczoru życzę

Stokrotki prześliczne ja w tamtym roku też kupiłam i posadziłam i teraz mam dzieci tych stokrotek bo te starsze mi gdzieś sie zapodziały. Teraz takie maluszki rosną i nawet dwia kwitnie na czerwono. Wawrzynek imponujacy i jaka duża roslinka. Moja natomiast jest malutka i ma tylko trzy kwiatki.

Martusiu pozdrawiam słonecznie i miłego wieczoru życzę

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
-
-
-
Kasiula,sama się cieszę bo to teraz sadzone piwonie i tak rosną,u mnie nic nie padało,a szkoda, bo zasadzone róże,miałam dzisiaj podlewać,ale czekałam na deszcz i nic ,miodunka długolistna jest super ,bo nie rozchodzi się w ogóle,tylko cały czas jest w kępie,pozdrawiam
i miłego wieczorku :
wawrzynka nie bardzo widać,bo jest w iglakach praktycznie schowany ,bo boję się dzieci ,żeby ich nie skusiło jak są owoce,chociaż natychmiast te owoce obrywam i wyrzucam ,ale wole ,żeby ta roślina nie rzucała im się w oczy
Sylwio,stokrotki zawsze i każde są piękne ,ale to roślina 2 letnia i musi się wysiać ,żeby znowu była,bo macierzysta zanika,miłego wieczorku życzę i buziaczki

wawrzynka nie bardzo widać,bo jest w iglakach praktycznie schowany ,bo boję się dzieci ,żeby ich nie skusiło jak są owoce,chociaż natychmiast te owoce obrywam i wyrzucam ,ale wole ,żeby ta roślina nie rzucała im się w oczy

Sylwio,stokrotki zawsze i każde są piękne ,ale to roślina 2 letnia i musi się wysiać ,żeby znowu była,bo macierzysta zanika,miłego wieczorku życzę i buziaczki

- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Witaj Martuś...
Wiosna u Ciebie, Piwonie się budzą, bardzo szybko będą cudownie kwitły...
Wawrzynek jest przepiękny...
Serdeczności...

Wiosna u Ciebie, Piwonie się budzą, bardzo szybko będą cudownie kwitły...

Wawrzynek jest przepiękny...

Serdeczności...