Czy mozesz mi cos powiedziec o przycinaniu? na razie czekam az odzyje, moze z wiosna go przytne, ale nie mam zielonego pojecia jak.
 Czy mozesz mi cos powiedziec o przycinaniu? na razie czekam az odzyje, moze z wiosna go przytne, ale nie mam zielonego pojecia jak.Pozdrawiam,
Joanna
 Czy mozesz mi cos powiedziec o przycinaniu? na razie czekam az odzyje, moze z wiosna go przytne, ale nie mam zielonego pojecia jak.

na razie nic się nie dzieje i mam nadzieję, że  tak zostanie. Tylko, że te odpadniete listki wcale nie były wysuszone. Normalne mięsiste. Czy ktoś może wiedzieć o co mu chodziło ? Dodam,że wrócił na swoje stare miejsce czyli na parapet nad grzejnikiem
   na razie nic się nie dzieje i mam nadzieję, że  tak zostanie. Tylko, że te odpadniete listki wcale nie były wysuszone. Normalne mięsiste. Czy ktoś może wiedzieć o co mu chodziło ? Dodam,że wrócił na swoje stare miejsce czyli na parapet nad grzejnikiem

Hummel's Sunset o ile się nie mylę ;)
  Hummel's Sunset o ile się nie mylę ;) Jaka duża i ładnie uformowana - piękna
 Jaka duża i ładnie uformowana - piękna  

obaran pisze:Dajana - śliczny ): Hummel's Sunset o ile się nie mylę ;)
 zauroczył mnie tymi czerwonymi akcentami
 zauroczył mnie tymi czerwonymi akcentami  

Właśnie miałam poinformować, że tam są Hummelsy;) Ja dorwałam Portulacarię, wersję variegata (?). Są też hobbity (chyba jakieś typu Tricolor) i Eszewerie (też jakieś takie jasne).Dajana1200 pisze:U mnie również nowy nabytek, zakupiony godzinę temu w biedronce za 7 zł
jest cudowny a ta osłonka... super