BUZIAKI!!
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
-
mm-complex
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
Piękna gra kolorów
Twój ogród ogród jest cudowny i o każdej porze roku zachwyca...ale teraz jak płonie najpiękniejszy
BUZIAKI!!
BUZIAKI!!
marzenia się spełniają! Dana
- Dyskrecja

- Od: 22 lis 2010, o 20:01
Aguniu, przepiękna, kolorowa jesień w Twoim ogrodzie, u nas w górach liście też już się pięknie przebarwiły i jest żółto - zielono - z wszelakimi odcieniami brązów i czerwieni. Lubię tę porę roku gdy jest spokojnie bez wiatrów i słońce zagląda przez kolorowe liście.
Ciekawa jestem czy będziesz obcinać przekwitłe kwiatostany hortensji, czy zostawisz tak jak są do wiosny.
Ciekawa jestem czy będziesz obcinać przekwitłe kwiatostany hortensji, czy zostawisz tak jak są do wiosny.
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko nareszcie doszłam do Ciebie (na piechotę
) tak to jest jak się opuści FO na parę dni
Widziałam śliczny rozchodnik u Ciebie http://imageshack.us/photo/my-images/845/fg4w.jpg/ !
a zdjęcia jesienne to jest wspaniały obiekt do fotografowania
Widziałam śliczny rozchodnik u Ciebie http://imageshack.us/photo/my-images/845/fg4w.jpg/ !
a zdjęcia jesienne to jest wspaniały obiekt do fotografowania
Witajcie w pochmurną sobotę
Cała moja wczorajsza praca grabienia liści została zniweczona dzisiejszą wietrzną aurą. Spadła masa liści brzozowych, a świat przez noc pożółkł w oczach. W niedzielę chyba odpuszczę sobie sprzątanie ogrodu, ale od poniedziałku ruszam do pracy pełną parą - nie wiadomo ile jeszcze ciepłych dni przed nami.
Marysiu, cieszę się, że już jesteś i zajrzałaś do mnie! Ogród cieszy oczy kolorami, warto fotografować to, co ulotne!
Heniu, wyobrażam sobie jak malowniczo wyglądają teraz Twoje okolice... góry o tej porze roku są najpiękniejsze. Hortensjowe kwiatostany zostawiam na zimę - wytnę je dopiero wiosną. Pozdrawiam Cię!
Danusiu, dziękuję za serdeczne słowa pod adresem mojego ogrodu! Byłaś dziś w lesie?
Aniu, rzeczywiście ogród jest bardzo kolorowy - czyżby u Ciebie jesień delikatniejsza?
Dario, miło że Ci się podoba!

Miłego wieczoru!
Cała moja wczorajsza praca grabienia liści została zniweczona dzisiejszą wietrzną aurą. Spadła masa liści brzozowych, a świat przez noc pożółkł w oczach. W niedzielę chyba odpuszczę sobie sprzątanie ogrodu, ale od poniedziałku ruszam do pracy pełną parą - nie wiadomo ile jeszcze ciepłych dni przed nami.
Marysiu, cieszę się, że już jesteś i zajrzałaś do mnie! Ogród cieszy oczy kolorami, warto fotografować to, co ulotne!
Heniu, wyobrażam sobie jak malowniczo wyglądają teraz Twoje okolice... góry o tej porze roku są najpiękniejsze. Hortensjowe kwiatostany zostawiam na zimę - wytnę je dopiero wiosną. Pozdrawiam Cię!
Danusiu, dziękuję za serdeczne słowa pod adresem mojego ogrodu! Byłaś dziś w lesie?
Aniu, rzeczywiście ogród jest bardzo kolorowy - czyżby u Ciebie jesień delikatniejsza?
Dario, miło że Ci się podoba!

Miłego wieczoru!
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
U mnie też coraz więcej żółtego koloru, ale Twój ogród barwami przebija wszystkie oglądane.
Chyba go najbardziej lubię o tej porze roku.
Bajka
U mnie dzisiaj pogoda była okropna. I nie zapowiada się, że jeszcze bedzie ładnie
Chyba go najbardziej lubię o tej porze roku.
Bajka
U mnie dzisiaj pogoda była okropna. I nie zapowiada się, że jeszcze bedzie ładnie
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Doczłapałam do Ciebie ...jeszcze chwila , a umknęła byś mi ze swoim cudnym ogrodem , który jest dla mnie niczym terapia ...wycisza , uspokaja i koi skołatane serducho .
Aguniu ...dziękuję za wsparcie , ciepłe słowa i wirtualną obecność - myślami - w ciężkich dla mnie chwilach
...ale ( by nie zapeszać )...syn już w domu - niestety , dalej uziemiony w gipsie i opatrunku , z drenem na głowie . Jestem silna - dla Niego , dam radę - najgorsze , że staje się niecierpliwy przez to leżenie .
Pozdrawiam serdecznie
Aguniu ...dziękuję za wsparcie , ciepłe słowa i wirtualną obecność - myślami - w ciężkich dla mnie chwilach
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Naoglądałam się Twoich zdjęć i dołączam do głosów twierdzących, że ogród najpiękniej wygląda jesienią
Te żółcie, pomarańcze, czerwienie i brązy biją na głowę wszystkie wiosenne kolory! A jak sprawy zawodowe? są jakieś nowe wieści?
- Lukrecja
- 1000p

- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Masz rację Agnieszko, październiki trafiały się okropnie, chwała Panu, że mamy takie malownicze krajobrazy za oknem. Pięknie w ogrodzie a i poza nim też bajecznie. Aguś, ile Ty w tej kępie masz tych "golden ringów"? Wyglądają na bardzo rozrośnięte i duże. Moje na razie wysokości "do kolana". Pytam, bo nie wiem czy swoich nie będę musiała przesadzić... ech to planowanie!
Pozdrawiam niedzielnie i lecę na spacer do lasu
Pozdrawiam niedzielnie i lecę na spacer do lasu
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aguś witaj niedzielnie
Piękne jesienne róże pokazałaś nam
I te kolory czerwieni, i złamanej zieleni,,, cudne są
Oj ta jesień ,,czaruje,,czaruje,,,a potem znika,,,i szarość zostaje tylko
Miłej niedzieli
Piękne jesienne róże pokazałaś nam
I te kolory czerwieni, i złamanej zieleni,,, cudne są
Oj ta jesień ,,czaruje,,czaruje,,,a potem znika,,,i szarość zostaje tylko
Miłej niedzieli
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ogród prezentuje się wspaniale i jak zwykle obiecuję sobie, że dosadzę trochę przebarwiających się liściaków. Wiosną, na pewno
Tymczasem pogoda lekko przygnębiająca, bo nie ma słońca, za to wieje
Brzoza, nie zrobiłam zdjęć kompostownikowi z cukinią, w ogóle na razie nie mogę pokazać żadnych zdjęć
Brzoza, nie zrobiłam zdjęć kompostownikowi z cukinią, w ogóle na razie nie mogę pokazać żadnych zdjęć
- zuzanna2418
- 1000p

- Od: 15 maja 2013, o 09:59
Agnieszko, gdzieś trafiłam na Twój wpis u kogoś, że robienie zdjęć to dla Ciebie jeszcze nie poznana dziedzina czy coś w tym rodzaju. Otóż powiem Ci, że nakłamałaś okropnie
Twój ogród pokazujesz pięknie całorocznie, ale teraz to color by Technicolor niech się, schowa! Połączyłaś rośliny, które tak się komponują, żeby teraz całe to swoje piękno pokazać. A na Twoich zdjęciach wygląda to bajkowo! Makro robisz ze statywu?
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję
Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
moje wątki miastowe i wiejskie
-
andrzejek

- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Aga
Cudowny festiwal kolorów ...Nie wystarczy słów ,żeby opisać lepiej się nad nimi pozachwycac
Cudowny festiwal kolorów ...Nie wystarczy słów ,żeby opisać lepiej się nad nimi pozachwycac
- BOGULENKA
- 500p

- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Witam Aga poniedziałkowo, mam nadzieję, że obędzie się bez deszczu, wbrew temu co pokazywali synoptycy. Mam plan sadzić dziś cebulowe, bo wiosna mnie zastanie z kapersami. W związku z czym życzę wszystkim pięknej pogody i idę do roboty, do roboty...
- justyna_gl

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Rewelacyjne zdjęcia, piękny ogród. Ale chyba się powtarzam 
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Z jednej strony chciałabym, żeby rozpadało się, ponieważ przesadziłam trzy spore krzewy, ale też chciałabym skończyć sprzątanie rabatki przed domem
Domyślam się, że ty nie masz tego typu dylematów, bo już wszystko zostało dopięte na ostatni guzik. Miłego dnia