Kobieta zmienną jest czyli manewrów ciąg dalszy.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kobieta zmienną jest czyli manewrów ciąg dalszy.

Post »

Zgrzeszyłam. Ponownie. Dziewczyny muszę się Wam wyspowiadać ....W ramach poprawy nastroju ( włosy mi dęba stanęły po zapoznaniu się z kosztorysem naprawy auta... ;:202 ) zaszalałam. Zamówiłam wreszcie w Rosen Direct Lovely Green?, na którą czaiłam się już od dłuższego czasu, a żeby zrównoważyć koszty przesyłki domówiłam:
Sebastian KNEIPP?
Madame Figaro?
A Shropshire Lad?
Bienvenue?
Vitalrose? Climbing Champagne
i Gentle Hermione?
Co sądzicie o tych pięknościach?

Sweety, a co zobaczyłaś oczami swojej wyobraźni ? ;:306
Margo, nawet nie pomyślałam, żeby dzika zagospodarować, ale ktoś już się tym zajął. Następnego dnia wcześnie rano zwierza nie było...
Asiu, wczoraj zrobiłam dokładnie to samo ;:306 prawa noga na hamulec ( dla niewtajemniczonych: w tym miejscu w automacie jest sprzęgło) i uruchamiam silnik .... a tu nic. No to jeszcze raz i jeszcze. Już zaczęłam podejrzewać, ze mi zepsuty postawili, ale na szczęście miałam ojca pod ręką. Popukał się wymownie w czoło i przypomniał w czym rzecz :;230
Aga, mercedesik jest cacucho i dlatego boję się nim jeździć... ale zamieniłam się samochodami z eMem i jest OK.
Robaczku, właśnie tak zrobiłam :D
Jule, Edulkocie ;:196
Aniu, wcale nie jestem odważna. Bałam się wysiąść. Wróciłam po tablicę rejestracyjną dopiero z eMem...
Aga (Aage) dlatego nie próbowałam hamować, gdybym wpadła w poślizg, mogłoby być faktycznie niefajnie....
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Asiu, naprawdę zaszalałaś już widzę te pięknotki w Twoim ogrodzie, ślicznie będzie, co ja mówię będzie prześlicznie, bo ślicznie to masz już teraz, my kobiety jesteśmy zdolne ;:306 , każdy powód jest dobry, żeby poprawić sobie nastrój następnymi chciejstwami do ogrodu.
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dla zrównoważenie kosztów wysyłki ;:224 ;:224 ;:224 Ale same śliczności ;:167
A co sobie wyobraziłam? Asia w samochodzie slalomem, slalomem przez las goni dzika ;:306
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Rozgrzeszam ;:108 A względy ekonomiczne, czyli zrównoważony koszt przesyłki, bardzo pochwalam ;:215
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Idź, siostro, jesteś rozgrzeszona ;:170
Pięknotki wybrałaś ;:138 ASL i Gentle Hermione posadziłam jesienią, a S. Kneipp'a mam zamówionego ;:173
Lovely Green jestem bardzo ciekawa... ;:65 Obejrzałam pozostałe, Mme Figaro jest śliczna!
Powiedz kochana, jakie to uczucie spełnić marzenie? ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

oj tam......zawsze trzeba sobie poprawić humorek jak coś złego albo nieciekawego się wydarzy więc jesteś rozgrzeszona ;:196 zaś róże wybrałaś cuuuudne! ;:173 ;:224
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Asiu ale pięknotki wybrałaś,Lovely Green to cytrynowa różyczka ...śliczna jest ;:108
ASL nie mam,ale Maja ją pokazywała u siebie w wątku,jest na mojej liście ;:224
Nie ma to jak poprawić sobie humorek,dobrze zrobiłaś ;:108

Milego dnia :wit
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Dziś rano obserwując za oknem okoliczności przyrody doszliśmy wspólnie z eMem do wniosku i zabrzmiało to prawie jak złota myśl, że lepiej z bloku podziwiać domki, niż z domku mieć widok ino na bloki, czyż nie?
A potem zaczęły się schody...
Wybraliśmy się na działkę, żeby pomierzyć teren pod domek narzędziowy. Śnieg leżał, słoneczko świeciło.... nawet było całkiem przyjemnie.... ale do czasu... aż nie spróbowaliśmy wyjechać...
dalej nastąpiła godzina przekleństw Ma, pot na skroniach, machanie łopatą i wizja, że zostaniemy tam do roztopów, a może i dłużej, bo po mokrej glinie też ciężko się jeździ...... Na szczęście jakoś się udało i dotarliśmy do drugiego punktu planu dnia, a mianowicie salonu Orange. M chciał przedłużyć umowę. Po półtoragodzinnym bezowocnym oczekiwaniu na rozmowę z konsultantem (sobota, wczesne popołudnie, full ludzi, a przez większość czasu czynne tylko jedno stanowisko), dowiedział się, że jako klient przedłużający umowę biznesową nie może umówić konkretnego terminu wizyty i zarezerwować telefonu (na którego pojawienie się w ofercie czekał od ponad 2 m-cy), ponieważ takie prawo przysługuje jedynie nowym klientom. Na moje pytanie skąd takie nierówne traktowanie, uzyskałam odpowiedź panienki z informacji, że na stałym kliencie salonowi nie zależy, bo na nim nie zarabia. Przynajmniej była szczera. Pogratulować polityki firmie!!!
W trzech kolejnych salonach, które potem odwiedziliśmy niestety rzeczonego modelu telefonu nie mieli...
I tak minęła nam prawie cała sobota....
Na ogródku zdążyłam machnąć kilka fotek - pełnowymiarowa zima (zmierzyłam - pokrywa śnieżna miała grubość 9 cm ...)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i tylko jedna oznaka wiosny, mały... nieśmiały krokusik...

Obrazek

Ilonko, za komplement dziękuję ;:196 . Staram się jak mogę, żeby mój kawałek świata jako tako wyglądał ...
Sweety, Ty to masz pomysły... ;:306
Variegato, dzięki za rozgrzeszenie. Od razu się lepiej poczułam! ;:170
Kasiu, cudowne... Już myślę jak (i gdzie :wink: ) je posadzić...
Shirall, mam nadzieję, że takie się okażą!
Aniu, oby Lovely Green okazała się warta takiego poświęcenia ;:306
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38

Post »

Asiu ti i tak mało śniegu. U nas takie zaspy że niektóre mają po 1,5 metra. Karamba jest u nas się przebić przez podwórko.Krokusik wygląda bosko ;:138
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu, wygląda na to, że to faktycznie nie był Wasz dzień. Jutro będzie lepiej ;:168
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Malutki krokusik,a jak cieszy ;:108
Z Orange niedługo kończę przygodę ...coraz gorszą mają ofertę dla stałych klientów ;:131
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Moja wyobraźnia płata mi figla i potem w poważnych sytuacjach, kiedy myślę zupełnie o czymś innym, niespodziewanie wybucham śmiechem. Czy to wypada 40-latce??? Podobno nie ;:306
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

ojej biedulko.....ale dzień ;:196 ;:168
mój tata ostatnio też chciał przedłużyć umowę ale nie w Orange ale w T-Mobile i też chciał jakiś wypasiony telefonik i gdzie tam......jak już to tylko dla nowych klientów a nie dla stałych - ale był wściekły ;:219
ale wiesz co Asiu....zawsze jest inny sposób - no ja żeby dostać swojego upragnionego Samsunga tak właśnie zrobiłam, bo on też był tylko dla nowych abonentów - zawsze można rozwiązać z nimi umowę na ten stary numer i......zaraz podpisać nową umowę, na nowy numer, nowy abonament i......nowy telefonik i ten upragniony :D
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ja nie wiem dlaczego macie takie kłopoty z przedłużaniem umów.
Ja zawsze miesiąc przed skończeniem się umowy wysyłam rezygnację,. a potem telefony się urywają, żeby tylko mnie zatrzymac. Tak robię ze wszystkim. Z telefonami, telewizją i czym się da.
Zawsze działa
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu, jak minął poniedziałek? Mam nadzieję, że nastrój lepszy mimo, ze pogoda za oknem pod psem..
*moje wątki*
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”