Nic z tego, nie uda Ci się ograniczyć doniczkowców w tym roku; na oko widzę, że wręcz będzie ich więcej ;)

a o tych sadzonkach nie wspomnę...a gdzie posadziłaś trawy
  a o tych sadzonkach nie wspomnę...a gdzie posadziłaś trawy   myslałaś o tym kole , tam trafiły
  myslałaś o tym kole , tam trafiły   będzie się działo w tym sezonie
  będzie się działo w tym sezonie   Gosia co to podczytuję, czy syn się będzie żenił niebawem
  Gosia co to podczytuję, czy syn się będzie żenił niebawem  

Moje datury jakoś nędznie wyglądają, jeszcze ich nie wystawiałam. Ilość doniczek robi wrażenie
 Moje datury jakoś nędznie wyglądają, jeszcze ich nie wystawiałam. Ilość doniczek robi wrażenie 
 datury trzymam na razie w garażu, dopiero po zimnej Zośce wkopię bezpośrednio do gruntu...mam wtedy mniejszy problem z podlewaniem, w donicy trzeba dwa razy dziennie podlewać.
 datury trzymam na razie w garażu, dopiero po zimnej Zośce wkopię bezpośrednio do gruntu...mam wtedy mniejszy problem z podlewaniem, w donicy trzeba dwa razy dziennie podlewać.

Na daturę za wcześnie w plenerze. Nie muszą przymrozki jej zepsuć. Wystarczy poniżej dziesięciu i wiatr, może być po niej. W tak zimne noce nie wypuści nawet listka. Weż ją w cieplejsze miejsce , powinna ruszyć.
 Na daturę za wcześnie w plenerze. Nie muszą przymrozki jej zepsuć. Wystarczy poniżej dziesięciu i wiatr, może być po niej. W tak zimne noce nie wypuści nawet listka. Weż ją w cieplejsze miejsce , powinna ruszyć.  

. Małgosiu a jaki grzeczny ten Twój psiak że nie niszczy tych roślinek. Widzę że oleandra wystawiłaś, ja się martwię czy swoich nie zasuszyłam, bo jakieś takie papierowe liście ma, szkoda by mi było, tak pięknie kwitły. Uczę się i uczę a jednak tyle błędów robię, czy można czymś zreanimować oleandry ?
 . Małgosiu a jaki grzeczny ten Twój psiak że nie niszczy tych roślinek. Widzę że oleandra wystawiłaś, ja się martwię czy swoich nie zasuszyłam, bo jakieś takie papierowe liście ma, szkoda by mi było, tak pięknie kwitły. Uczę się i uczę a jednak tyle błędów robię, czy można czymś zreanimować oleandry ? 

Masz chyba więcej w kolekcji niż niejedna forumka i forumek
  Masz chyba więcej w kolekcji niż niejedna forumka i forumek 

Brawo!!
 Brawo!!

taki deszcz żadnej motywacji do wstania
 taki deszcz żadnej motywacji do wstania 

Twój poduszkowiec pilnuje roślinek, czy je tylko podziwia
 Twój poduszkowiec pilnuje roślinek, czy je tylko podziwia