Zamawianie kalendarza Forumowego
- asia-6003
- 200p
- Od: 10 maja 2009, o 10:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zamawianie kalendarza Forumowego
Ja jestem na ostatniej liscie kodow. Mam nadzieje, ze do mnie dotrze choc na razie nie ma mnie w domciu.
- takasobie
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przyszedł kalendarz! Faaajny! bardzo się cieszę! W przyszłym roku proszę jeszcze o imieniny, bo ja zawsze zapominam ;-)
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Andrzeju bardzo dziękuję za kalendarz dostarczony prawie do domu, pieniążki poszły na konto.
Właśnie dostałam- kod 55-040. Już wisi nad biurkiem!
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Pojawiają się propozycje dotyczące wyglądu przyszłego kalendarza. Myślę, że jest jeszcze za wcześnie, żeby coś postanawiać, bo jeszcze nie wszyscy otrzymali tegoroczny.
Ale można już się wypowiedzieć na temat rozmieszczenia zdjęć.
Zapraszam do ankiety
Ankieta nie determinuje powstania kolejnego kalendarza, ale jej wyniki posłużą do tworzenia Regulaminu, jeśli taki kalendarz będzie robiony
Zapraszam do ankiety
Ankieta nie determinuje powstania kolejnego kalendarza, ale jej wyniki posłużą do tworzenia Regulaminu, jeśli taki kalendarz będzie robiony

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- nitka55
- 500p
- Od: 26 sty 2010, o 20:40
78-400 dostałam właśnie dzisiaj szedł równo tydzień i już stoi na stole .Dziękuje bardzo ,kawał roboty 

-
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
bishop pisze:Pojawiają się propozycje dotyczące wyglądu przyszłego kalendarza. Myślę, że jest jeszcze za wcześnie, żeby coś postanawiać, bo jeszcze nie wszyscy otrzymali tegoroczny.
Zapraszam do ankiety
KRZYSIU/b],na zastanawianie się co do wyglądu przyszłego kalendarza to jest jeszcze czas ale warto już zastanawiać się jakie , zrobione już zdjęcia zostawiać w oryginale, by móc je w przyszłości wystawiać do konkursu .
Ja nie wystawiłem żadnego zdjęcia do kalendarzowego konkursu bo wszystkie zdjęcia w oryginale chowałem do kosza.
Tak - ten konkurs kalendarzowy pozwolił nam pozbyć się tego zgubnego nawyku
do którego i ja z żalem muszę się przyznać 

- bishop
- Kontakt:
Dysk jest zdecydowanie lepszym rozwiązaniem, niż CD czy DVD, ale też nie wiecznym. Po paru latach go zmień. Wtedy już powszechne będą dyski SSD, ale czy trwalsze? Zobaczymy...
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- bishop
- Kontakt:
Ponieważ zima lada dzień się skończy (:;230), a nawet jeśli nie, to może zrobić się bura i brudna, można spróbować łapać jej ostatnie podrygi w obiektyw.
Nie potrafię teraz określić, czy spróbujemy pomysłu z wyborem zdjęć co kwartał, i czy zdjęcia zimowe w ogóle będą w kalendarzu (to zależy od Was), ale lepiej być przygotowanym. Bo zdjęcia z przyszłej zimy i tak nie zdążą się załapać do kolejnego kalendarza.
Dla przypomnienia:
- tematyką zdjęć powinny być "kompozycje ogrodowe" - gdyby jednak tematyka uległa rozszerzeniu, warto łapać inne piękne elementy ogrodów.
- zdjecie do kalendarza musi mieć co najmniej 2048x1536 (ok. 3MPx w aparacie) - oczywiście może być większe
Nie potrafię teraz określić, czy spróbujemy pomysłu z wyborem zdjęć co kwartał, i czy zdjęcia zimowe w ogóle będą w kalendarzu (to zależy od Was), ale lepiej być przygotowanym. Bo zdjęcia z przyszłej zimy i tak nie zdążą się załapać do kolejnego kalendarza.

Dla przypomnienia:
- tematyką zdjęć powinny być "kompozycje ogrodowe" - gdyby jednak tematyka uległa rozszerzeniu, warto łapać inne piękne elementy ogrodów.
- zdjecie do kalendarza musi mieć co najmniej 2048x1536 (ok. 3MPx w aparacie) - oczywiście może być większe

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Jasne!!!! Jeszcze pierwszego nie widziałam, a już drugi chcę mieć 

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
-
- 500p
- Od: 20 sty 2009, o 10:32
Dostałam wczoraj kalendarze. Bardzo dziękuję i jeszcze razatuluję pomysłu.
Pozdrawiam , Joanna
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Witam...dzisiaj dostałam kalendarz,dziękuję ...
- Beatrice
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
71-447 też już mam. Bardzo dziękuję...
podoba mi się ...

- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Teraz hosty , żurawki i inne ...wyglądają u mnie jednakowolubelski pisze:..możemy też spróbować..o ile forumowicze będą chcieli robić kalendarze tematyczne.... na przykład następny: hostowy..czy żurawkowy czy też iglakowy...lub dowolnie inny temat jaki sobie ustalimy. Odmian na 12 miesięcy starczy spokojnie na niejedno zdjęcie.....a byłoby to i fajne i ciekawe (chyba trochę namieszałem![]()
) ale z zimowych zdjęć czy to w terminie letnim czy zimowym bym nie rezygnował..to tylko moje zdanie....
...i jeszcze jedno..wszystkim którzy potwierdzili że przesyłka doszła, zarówno w tym wątku jak i na pw bardzo dziękuję....

Ja jestem za działkowymi widokami , zakątkami lub nasadzeniowymi kombinacjami .