Doniczkowe kompozycje na balkon i taras od 2008 -
Re: Kwiaty balkonowe.
Aha ;)
Wrzośce z reguły zdobią ogrody zimą i wiosną, a wrzosy późnym latem i jesienią (z wyjątkami, bo pewne wrzośce są letnie). Zresztą jest różnica w wyglądzie, ale mniejsza z tym, kiedyś też pakowałam to do jednego wora ;)
Wrzośce z reguły zdobią ogrody zimą i wiosną, a wrzosy późnym latem i jesienią (z wyjątkami, bo pewne wrzośce są letnie). Zresztą jest różnica w wyglądzie, ale mniejsza z tym, kiedyś też pakowałam to do jednego wora ;)
- Jadowitka
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 30 mar 2011, o 22:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Dziękuję uprzejmie za odpowiedzi. Ja niestety nie mogę wychodzić z domupozia pisze:Jadowitka niestety nie wiembo nie mam czasu zapuszczać się dalej niż markety budowlane ;)
Wrzosy pojawiły się w sklepach, ale gdzie i za ile to nie pamiętam![]()
Jak coś mi się obije o uszy odnośnie wrzosowisk to na pewno dam znać

Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej.? (Jean-Paul Sartre)
Moje zielone stworki
Moje zielone stworki
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Doniczkowe kompozycje na balkon i taras
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Halinko pięknie zapowiada się nowy sezon balkonowy .Też jestem ciekawa jakie kwiatki będzie miała ta fuksja ?
- wodnik63
- 100p
- Od: 30 paź 2010, o 13:10
Matko, ale piękne te zdjęcia. Najbardziej zachwyciły mnie powojniki, jestem w nich zakochana, też mam kilka na balkonie i co roku cieszą oczy.
A jeśli chodzi o kolorystykę kwiatów sezonowych to ostatnio łączę białe z niebieskimi i wydaje mi się, że fajnie się to prezentuje.

A jeśli chodzi o kolorystykę kwiatów sezonowych to ostatnio łączę białe z niebieskimi i wydaje mi się, że fajnie się to prezentuje.

Pozdrawiam, Baśka
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 22 mar 2011, o 23:17
Boże co za cudne kwiaty !!! od kiedy i kiedy zajmujesz się tymi cudami ? przepiękne kompozycje !
- eukomis
Basiu kompozycja biało niebieska na pewno jest bardzo ciekawa. Ja zrobiłam sobie projekt nasadzeń kwiatów na balkon z różnych kolorów zależy o jakim kolorku będą dostępne kwiaty na rynku . Będzie niebiesko żółty z białym ,lub różowy różne odcienie, lub czerwonożółty.
- eukomis
Haniu balkon dekoruje od kiedy pamiętam nawet w czasach kiedy niebyły modne kwiaty na balkonie ja miałam w donicach słoneczniki maciejkę i nasturcję wystarczy tylko chcieć.
- eukomis
Piękne te twoje kompozycje bardzo mi się podoba ta z niecierpkami powiedz czy one ci rosną w słoneczku czy w cieniu.
Dziewczyny wstawiajcie tu swoje kompozycje kwiatowe. Ja już jedną w tym roku zrobiłam odgapioną .Mój balkon w tym roku będzie czerwono- żółta - balustrada i wiszącze donice. Na podłodze kompozycje z koloroweych kwiatów, jak coś rozkwitnie to wstawie zdjecia.

Dziewczyny wstawiajcie tu swoje kompozycje kwiatowe. Ja już jedną w tym roku zrobiłam odgapioną .Mój balkon w tym roku będzie czerwono- żółta - balustrada i wiszącze donice. Na podłodze kompozycje z koloroweych kwiatów, jak coś rozkwitnie to wstawie zdjecia.

- meluzyna
- Od: 8 sie 2009, o 10:43
Też podłączam się pod pytanie eukomis, o niecierpki 

-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Taka dzisiejsza kompozycja:

Witam. To może i ja pokarzę swoje kompozycje balkonowe.
Rok 2009 miesiąc czerwiec.

Rok 2010 miesiąc maj.

Rok 2010 miesiąc lipiec.

I obecny rok maj (pospieszyłam się i trochę mi zmroziło dalię, posadziłam 10 maja)

Bardzo podobają mi się surfinie, ale niestety balkon mam bardzo wietrzny i mokry.
Bez żadnych osłon. Jak wieje i pada to akurat na mój balkon.
Pozdrawiam Hania.
Rok 2009 miesiąc czerwiec.

Rok 2010 miesiąc maj.

Rok 2010 miesiąc lipiec.

I obecny rok maj (pospieszyłam się i trochę mi zmroziło dalię, posadziłam 10 maja)

Bardzo podobają mi się surfinie, ale niestety balkon mam bardzo wietrzny i mokry.
Bez żadnych osłon. Jak wieje i pada to akurat na mój balkon.
Pozdrawiam Hania.
- pozia
- 200p
- Od: 28 lut 2011, o 20:34
Co to jest to fioletowe na przedostatnim zdjęciu? Bardzo mi się podoba