Kwitnące cudo! cz.3
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krzysiek wszystkie ćwierćfinały są w Katowicach? mnie jakoś to miasto źle się kojarzy
trzeba kiedyś odwiedzić i samemu sie przekonać.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
Witam!
daaawno mnie nie było a tu już3cia częśc wątku
Krzysiu, obiecałam, ze powrzucam cośswojego, ale ciągle mam urwanie głowy.
Za to, zeby nie było, ze zpustymi rękami to...
Przez przypadek zawitałam na stronę galerii zdjęć Clarka Liitle. I... padłam na kolana...
TAKICH zdjęć nie zrobię NIGDY w życiu
oto przykład:

albo:

dla chętnych popatrzenia na te cuda zapraszam tu:
http://www.clarklittlephotography.com/
daaawno mnie nie było a tu już3cia częśc wątku
Krzysiu, obiecałam, ze powrzucam cośswojego, ale ciągle mam urwanie głowy.
Za to, zeby nie było, ze zpustymi rękami to...
Przez przypadek zawitałam na stronę galerii zdjęć Clarka Liitle. I... padłam na kolana...
TAKICH zdjęć nie zrobię NIGDY w życiu
oto przykład:

albo:

dla chętnych popatrzenia na te cuda zapraszam tu:
http://www.clarklittlephotography.com/
- krzysiek86

- Kontakt:
Hejka 
Witam serdecznie wpadłem na moment przed spotkaniem z forumkami
Sylwek no to będziesz miał okazję poznać miasto bliżej w niedzielę. Od razu uprzedzam
dworzec wizytówką raczej nie jest ale na dworcu jest pokazany nowy obiekt który ma zastąpić
to coś
Nareszcie go wyremontują
Mariusz no takie są ogólnopolskie opinie a tutaj mają miejsce ważne imprezy, kongresy i koncerty.
Więcej odwiedza Nas obcokrajowców niż Polaków przynajmniej tak z sondaży wynika i zdecydowana
większość chętnie tu wróci. W tej chwili centrum jest już w trakcie modernizacji a ta główna część
rynek rondo zmieni się do 2012 roku tak jak okolice spodka gdzie powstanie nowe muzeum śląskie podziemne,
wielka sala koncertowa NOSPR i Międzynarodowe Centrum Kongresowe. A to już zaczną w przyszłym roku stawiać
Jeszcze nie jesteśmy turystyczną potęgą jak Kraków czy Wrocław ale hotele pięciogwiazdkowe się znajdą
Geniu no trzeba kiedyś zobaczyć Katowice i okolice bo cały region obfituje w ciekawe i niepowtarzalne atrakcje od Będzina po Gliwice
Iwonko no nareszcie jesteś jak dobrze znowu Cię widzieć, muszę powiedzieć że fotki takie to ja też nie zrobię
Przemek dzięki za miłą opinie ale ten wątek bez innych forumków nie wyglądałby tak
Dzisiaj pokaże fotki odnowionego kościoła na Koszutce w Katowicach. Zaznaczę od razu że mają fantastyczny ogród.
Niestety nie da się go oglądać i widziałem go tylko przez płot ale przed samym kościołem też jest bardzo ładnie i zielono.

Witam serdecznie wpadłem na moment przed spotkaniem z forumkami
Sylwek no to będziesz miał okazję poznać miasto bliżej w niedzielę. Od razu uprzedzam
dworzec wizytówką raczej nie jest ale na dworcu jest pokazany nowy obiekt który ma zastąpić
to coś
Mariusz no takie są ogólnopolskie opinie a tutaj mają miejsce ważne imprezy, kongresy i koncerty.
Więcej odwiedza Nas obcokrajowców niż Polaków przynajmniej tak z sondaży wynika i zdecydowana
większość chętnie tu wróci. W tej chwili centrum jest już w trakcie modernizacji a ta główna część
rynek rondo zmieni się do 2012 roku tak jak okolice spodka gdzie powstanie nowe muzeum śląskie podziemne,
wielka sala koncertowa NOSPR i Międzynarodowe Centrum Kongresowe. A to już zaczną w przyszłym roku stawiać
Jeszcze nie jesteśmy turystyczną potęgą jak Kraków czy Wrocław ale hotele pięciogwiazdkowe się znajdą
Geniu no trzeba kiedyś zobaczyć Katowice i okolice bo cały region obfituje w ciekawe i niepowtarzalne atrakcje od Będzina po Gliwice
Iwonko no nareszcie jesteś jak dobrze znowu Cię widzieć, muszę powiedzieć że fotki takie to ja też nie zrobię
Przemek dzięki za miłą opinie ale ten wątek bez innych forumków nie wyglądałby tak
Dzisiaj pokaże fotki odnowionego kościoła na Koszutce w Katowicach. Zaznaczę od razu że mają fantastyczny ogród.
Niestety nie da się go oglądać i widziałem go tylko przez płot ale przed samym kościołem też jest bardzo ładnie i zielono.

- krzysiek86

- Kontakt:
-
marivsz
- 1000p

Hee już to widzę ;:18 tylko Krzysiek patrz na czym siadasz
żeby nie było powtórki z tym krzesłem 
ogródeczek
storczyki
storczyki
-
marivsz
- 1000p

Nic takiego
tylko duże emocje związane z meczem, mocna herbata i duszek Marcina;DDD
ogródeczek
storczyki
storczyki