Kwitnące cudo! cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Obrazek
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Katowice raz chyba odwiedziłem, zwykle przejazdem mam widok z pociągu, ale miasto jak najbardziej na plus :) Motyl jeszcze odstarsza jesień :) oby się postarał ;)
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20

Post »

Krzysiek wszystkie ćwierćfinały są w Katowicach? mnie jakoś to miasto źle się kojarzy :( trzeba kiedyś odwiedzić i samemu sie przekonać.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

marivsz pisze:Krzysiek wszystkie ćwierćfinały są w Katowicach? mnie jakoś to miasto źle się kojarzy :( trzeba kiedyś odwiedzić i samemu sie przekonać.
Witaj Krzysiu ja też tylko z daleka widziałam Katowice więc muszę kiedyś jechać i pospacerować sobie po mieście .
Fajne te dwa łabędzie
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p
Od: 8 kwie 2008, o 12:42

Post »

Witam!

daaawno mnie nie było a tu już3cia częśc wątku :shock: :shock: :shock:

Krzysiu, obiecałam, ze powrzucam cośswojego, ale ciągle mam urwanie głowy.
Za to, zeby nie było, ze zpustymi rękami to...

Przez przypadek zawitałam na stronę galerii zdjęć Clarka Liitle. I... padłam na kolana...
TAKICH zdjęć nie zrobię NIGDY w życiu

oto przykład:
Obrazek

albo:
Obrazek

dla chętnych popatrzenia na te cuda zapraszam tu:
http://www.clarklittlephotography.com/
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
ten się nie myli co nic nie robi
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30

Post »

Krzysiu - Twój wątek jest niesamowity!
Zestawienia roślin i zwierząt dodają uroku!
Miło na to patrzeć!
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Hejka :D
Witam serdecznie wpadłem na moment przed spotkaniem z forumkami :D
Sylwek no to będziesz miał okazję poznać miasto bliżej w niedzielę. Od razu uprzedzam
dworzec wizytówką raczej nie jest ale na dworcu jest pokazany nowy obiekt który ma zastąpić
to coś :lol: :lol: :lol: :lol: Nareszcie go wyremontują :roll: :lol: :lol: :lol:
Mariusz no takie są ogólnopolskie opinie a tutaj mają miejsce ważne imprezy, kongresy i koncerty.
Więcej odwiedza Nas obcokrajowców niż Polaków przynajmniej tak z sondaży wynika i zdecydowana
większość chętnie tu wróci. W tej chwili centrum jest już w trakcie modernizacji a ta główna część
rynek rondo zmieni się do 2012 roku tak jak okolice spodka gdzie powstanie nowe muzeum śląskie podziemne,
wielka sala koncertowa NOSPR i Międzynarodowe Centrum Kongresowe. A to już zaczną w przyszłym roku stawiać :)
Jeszcze nie jesteśmy turystyczną potęgą jak Kraków czy Wrocław ale hotele pięciogwiazdkowe się znajdą :lol: :lol: :lol: :lol:
Geniu no trzeba kiedyś zobaczyć Katowice i okolice bo cały region obfituje w ciekawe i niepowtarzalne atrakcje od Będzina po Gliwice :D
Iwonko no nareszcie jesteś jak dobrze znowu Cię widzieć, muszę powiedzieć że fotki takie to ja też nie zrobię :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Przemek dzięki za miłą opinie ale ten wątek bez innych forumków nie wyglądałby tak :D :lol: :lol: :lol:
Dzisiaj pokaże fotki odnowionego kościoła na Koszutce w Katowicach. Zaznaczę od razu że mają fantastyczny ogród.
Niestety nie da się go oglądać i widziałem go tylko przez płot ale przed samym kościołem też jest bardzo ładnie i zielono.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

Tym co na pierwszy rzut oka to ja zwyke się nie przejmuję :) to tak jak we Wrocławiu :) dworce, żadna rewelacja, a dalej już tylko lepiej :)
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Miłego spotkania... i napisz, czy warto się wybrać do Chorzowa :wink: chociaż... chyba odpuszczę, bo na koncie dno zaczyna prześwitywać :(
Już wiem... :lol: O relację foto proszę :lol:
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

Zapomniałem, pozdrów chłopaków od nas i nie wdaj się w te sparingi Marcina z Piterkiem :D
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

;:112 ;:112 ;:112
Dobra dobra obiecuję ich przypilnować i relacja foto na pewno będzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sylwek napisz mi na PW co i jak z niedzielą :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Sylweste pisze:Zapomniałem, pozdrów chłopaków od nas i nie wdaj się w te sparingi Marcina z Piterkiem :D
Krzysiu ode mnie też żałuję że mnie tam nie będzie z Wami .
No i słuchaj Sylwka dobrze Ci radzi
marivsz
1000p
1000p

Post »

Hee już to widzę ;:18 tylko Krzysiek patrz na czym siadasz :D żeby nie było powtórki z tym krzesłem :;230
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

marivsz pisze:Hee już to widzę ;:18 tylko Krzysiek patrz na czym siadasz :D żeby nie było powtórki z tym krzesłem :;230
A co było z krzesłem? :roll: Dawajcie, my też się pośmiejemy :wink:
marivsz
1000p
1000p

Post »

Nic takiego :D tylko duże emocje związane z meczem, mocna herbata i duszek Marcina;DDD
ogródeczek
storczyki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”