Tak, tak...już 3 katlejki goszczą w moim domu...ale hmm...chcę czwartą, może na imieniny sobie zażyczę ;) Twoja cudna, dorodna i zdrowa roślinka ;)
Edyseja - orchidee
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Edyseja - orchidee
Edyseja...ale piękności ;) Pallens...maleńki, ależ cudny
Tak, tak...już 3 katlejki goszczą w moim domu...ale hmm...chcę czwartą, może na imieniny sobie zażyczę ;) Twoja cudna, dorodna i zdrowa roślinka ;)
- Mala_MI

- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Piękny ! Kolekcja parapetowa bardzo imponująca. Widzę wszystkie w sphagnum. To są młodziutkie rośliny czy po prostu trzymasz większość roślin w mchu (bo wydaje mi się, że to są też rośliny już dorosłe).
Pallens pod kołderką ze sphagnum również? taki jest Twój patent? Dopytuję, bo nie wiem co zrobić ze swoją belliną, której żółkną liście
Pallens pod kołderką ze sphagnum również? taki jest Twój patent? Dopytuję, bo nie wiem co zrobić ze swoją belliną, której żółkną liście
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
-
Agnieszka Co.
- 100p

- Od: 16 lut 2009, o 11:54
Mój pallensik jest duzo mniejszy od Twojego - najdłuższy liść ma może z 13cm, ale ostatnio wypuscił dużo młodych korzeni i mam nadzieję, że teraz szybciej ruszy.edyseja pisze:
A jak się miewa Twoje keiki pallensa?
A dołączając się do dyskusji na temat katlejkowych zapachów zaprezentuję moją niedawno rozkwitłą piękność, wydającą miodowy zapach.

- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
To chyba dla mnie ta katlejka....Ale cudna warżka i ta falbanka...marzenie
I chyba kwiaty ma ogormne?
I chyba kwiaty ma ogormne?