Kaktusy Rosiowej

Zablokowany
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

ja nie wiem czy sie cieszyć, ostatnio mam jakiegoś doła, widzę same błędy w moim ogrodzie, o kompozycjach nie wspomnę

Podziel sie trochę tymi zakupami do domu, ja tez ciagle czegoś szukam, nie mam żyrandoli, żadnych lamp :(
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
rosiowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 15:08

Post »

agrazka pisze:ja nie wiem czy się cieszyć, ostatnio mam jakiegoś doła, widzę same błędy w moim ogrodzie, o kompozycjach nie wspomnę

Podziel się trochę tymi zakupami do domu, ja tez ciagle czegoś szukam, nie mam żyrandoli, żadnych lamp :(
Grażynko kochana, mam często dokładnie to samo. Błędów w ogrodzie nie widzę, bo go nie mam. I nie wiem kiedy będę miała, bo kasy brak już na wszystko. Jak pojechałam po drzwi i panele, to zamiast się cieszyć wróciłam zdołowana. Prawie nie mamy mebli. A łazienkę na górze będziemy robić kiedyś później. Ale żeby nie wszystko było w takim tonie pesymistycznym, to obiecuję, że jutro za widoku zrobię zdjęcia i Ci wyślę. Bo wiele jest już zrobione i jesteśmy z tego zadowoleni. A zważywszy na to, że budowę rozpoczęliśmy 16 czerwca ubiegłego roku, to uważam, że poszło nam wręcz świetnie.

A jeżeli chodzi o zakupy, to dziś już po prostu nie wytrzymałam i musiałam poprawić sobie humor. Rośliny, to jedna z moich trzech pasji, więc myślę, że cel zostanie osiągnięty.

A żyrandol mam jeden - przywieziony ze starego mieszkania....
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Awatar użytkownika
rosiowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki Michałku :D. Tylko kiedy ja nadrobię wszystkie zaległości w czytaniu :roll:
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2007, o 22:22

Post »

Gosiu ja odpuściłam sobie moje zaległości w czytaniu bo fizycznie nie dałabym rady :roll: Nie było mnie krócej aniżeli Ciebie więc Ty dopiero musisz mieć nieprzeczytanych postów. Jak ogarniesz je wszystkie to gratuluję :D ja się poddałam... :wink:
Ciekawa jestem jak urządzisz sobie miejsce dla kwiatów :lol: a parapety to pewnie najszersze jakie są zamówiłaś co? :wink:
Pozdrawiam Ewa
Rośliny doniczkowe / Kaktusy
Awatar użytkownika
rosiowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Parapety mają 63 cm głębokości :lol: (aż z ciekawości policzę później ich powierzchnię), a jak je urządzę, to zobaczysz, jak do mnie przyjedziesz :). Ale prawdą jest, że wreszcie mam miejsce na kwiaty, o którym zawsze marzyłam.
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Awatar użytkownika
rosiowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A Ty znów obmyślasz szturm na moje włości??? :) Jak nie opuncja, to parapety. A ja Ci chciałam kaktusy dać. :;230
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p
Od: 9 lip 2007, o 16:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

o tym samym pomyślałam sobie Gosiu ;:112 ;:112
bojownik z naszego Michała!!!!
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p

Post »

teraz próbuje Cię udobruchać :lol: :lol:
Awatar użytkownika
rosiowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A to wcale nie jest takie proste....
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

hi hi Michał znowu atak szykuje :lol: no nie wiem jak bym te parapety zostawila w spokoju :wink: wolę potem poogladać roślinki na nim rosnące :D
63 cm? Kurcze ogromniaste :D U mnie też niestety miejsca coraz mniej tym bardziej że mój M kupił sobie sztangi do ćiwczeń i miejsce na podłodze mi zabrał :evil:
Mam tylko parapety, kawałek przy ścianie w dużym pokoju i kącik przy drzwiach balkonowych. Aha no i na meblach ale też ograniczone niestety :evil:
Dobrze, że kaktusy mało miejsca zajmują :lol: i zawsze gdzieś je upchnę, bo teraz tylko takie kupuję :wink:
Pozdrawiam Ewa
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p

Post »

Effa!!!mój mąż też kiedyś sztangi kupił,
dawno są w piwnicy :;230 :;230 :;230
może i Twojemu się znudzi??
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Chyba nie... wciągnął się, bo mówi że musi o kondycje dbać i siły nabrać. Mi się aż wstyd i głupio zrobilo że on taki zapał ma bo ćwiczy już ze dwa miesiace a ja nic. Jak zaczynam to po kilku dniach mi mija. Swojego czasu chodzilam na siłownię z koleżanką ale ona potem nie mogła a mi się samej nie chciało.... i jakoś od tamtej pory nic się nie ruszyłam do ćwiczeń. Dlatego też kupiłam sobie takie małe hantelki po 1 kg i obciążniki na nogi po 1kg i sobie będę ćwiczyć w domku bo normalnie pojechał mi tym po ambicji :oops: Mam je dopiero od 2 dni, wczoraj zaczełam, oby tylko zapał mi nie minął...
Pozdrawiam Ewa
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p

Post »

to trzymam kciuki!!!
mój M. ma na szczęście zapał zbliżony do mojego, więc pewnie oboje zapuścimy niedługo brzuszki ;:112 ;:112
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mój się właśnie zdyscyplinował po tym jak przygladnął się swojemu brzuszkowi :lol:
Pozdrawiam Ewa
Awatar użytkownika
rosiowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuniu, trzymam kciuki za Twoje postanowienie. Ja zaczynam od niedzieli, bo w sobotę idziemy na imprezę. Może tym razem mi się uda. Chociaż ostatnio nic mi nie wychodzi i mam coraz większego doła :(.
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Moje kaktusy i inne sukulenty !”