..to dość częste forumowe zjawisko
 ..to dość częste forumowe zjawisko  Dlatego mnie osobiście nie chce się  używać słowa pisanego wolę obrazkowe.
 Dlatego mnie osobiście nie chce się  używać słowa pisanego wolę obrazkowe. 
Działkę mam nieco większą od standardowych ROD-owych 300m2 więc i więcej mieści się u mnie roślin...Rh ani azalie nie dominują u mnie i poza sezonem,kiedy kwitną prawie nie dostrzegalne bo stanowią tło dla później kwitnących roślin...

Pogoda u mnie przekropna niewiele czasu zostaje na robotę ale ile mogę wykorzystuję go na przesadzanie i wysadzanie..Z pomocą Syna udało się pozbyć kolejnego miskanta ML..przestały mi się podobać bo urosły wielkie i stały się zawalidrogami!
 Ufff! jaka ulga i ile miejsca na nowostki
 Ufff! jaka ulga i ile miejsca na nowostki    
 W imieniu lilii dziękuję za uznanie!

Zdrówka i Tobie życzę!

inne krzewy i półkrzewy towarzyszące licznym bylinom

Urzekła mnie żółta piwonia Delavaya
 Urzekła mnie żółta piwonia Delavaya  Już wiedziałam, że są w innych kolorkach niż moja, ale żółtej nie widziałam
 Już wiedziałam, że są w innych kolorkach niż moja, ale żółtej nie widziałam  Przegapiłam ją w Twoim wcześniejszym wątku (a jest, sprawdziłam!), ale o to nietrudno w tym gąszczu piękności
 Przegapiłam ją w Twoim wcześniejszym wątku (a jest, sprawdziłam!), ale o to nietrudno w tym gąszczu piękności  Przeglądałam już w ubiegłym roku szkółki w poszukiwaniu takiej jak Twoja, ale nie znalazłam.Możesz mi szepnąć na ucho, gdzie ją kupiłaś i piwonię też, proszę?
 Przeglądałam już w ubiegłym roku szkółki w poszukiwaniu takiej jak Twoja, ale nie znalazłam.Możesz mi szepnąć na ucho, gdzie ją kupiłaś i piwonię też, proszę?  

, różaneczniki też cudne, no ja się z nimi pożegnałam kilka lat temu, nie podobało im się u mnie, no i zdjęcia jeszcze pochwalę, bo są piękne, a piwonia żółta to cacuszko
 , różaneczniki też cudne, no ja się z nimi pożegnałam kilka lat temu, nie podobało im się u mnie, no i zdjęcia jeszcze pochwalę, bo są piękne, a piwonia żółta to cacuszko  
 U mnie jakoś się nie uchowała, chyba za dużo słońca miała.
 U mnie jakoś się nie uchowała, chyba za dużo słońca miała.  

i Tobie również bardzo kolorowych snów życzę, a we dnie dużo słoneczka.
  i Tobie również bardzo kolorowych snów życzę, a we dnie dużo słoneczka.  

Berberys  cytrynowy  już kilkuletni i rzeczywiście to Maria - imienniczka jakżeby jej miało u mnie braknąć skoro berberysów mam jeszcze kilka innych!
 Berberys  cytrynowy  już kilkuletni i rzeczywiście to Maria - imienniczka jakżeby jej miało u mnie braknąć skoro berberysów mam jeszcze kilka innych! 

Mimo tego napisałam najprawdziwszą prawdę.
 Mimo tego napisałam najprawdziwszą prawdę.  

...  Dzisiaj przygotowałam szersze perspektywy nie widząc jeszcze Twojego wpisu
  ...  Dzisiaj przygotowałam szersze perspektywy nie widząc jeszcze Twojego wpisu