Czy to jest to co mi przywoziłaś?
Roślinki doniczkowe - cz 2 FIGA
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Masz rację Basiu mój stoi przy samej szybie i ten odrost jest jasny
zobaczymy co będzie dalej :P jeśli podlewają jakimś barwnikiem to oszustwo
przecież tak niewolno
To naciąganie tych co chcą kupić inną odmianę
no ale zobaczymy 
Emil jedzie w poniedziałek do Poznania
Karinko czy byłaś ostatnio w naszych ulubionych sklepach :P mam poco tam się wybierać
Dawno u Tomaszewskiego nie byłam :P no i Jukę też bym może odwiedziła :P
To naciąganie tych co chcą kupić inną odmianę
Emil jedzie w poniedziałek do Poznania
O! Rety! Ależ masz roślinki
Że też ja wcześniej do Ciebie nie trafiłam. Jest co podziwiać 
A i fotki piękne robisz. Cuuuudne roślinki
I coś mi w oko wpadło ;)
Ale nie wiem co to

A i fotki piękne robisz. Cuuuudne roślinki
I coś mi w oko wpadło ;)
Ale nie wiem co to

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To Siderasis - ponoć strasznie wymagający, bo powinno się go hodować najlepiej w akwarium. U mnie jakoś dycha, choć jest pod opieką Mamy ;)
Kasieńko, kwiatuszki są przesłodzie, warto było czekać na fotkę
Cieszę się, że kalanchoe tak ładnie u Ciebie wygląda... A wilczomlecz - u mnie jego historia jest identyczna. Stoi na południowym oknie w pełnym słońcu, a i tak zielenieje 
Kasieńko, kwiatuszki są przesłodzie, warto było czekać na fotkę
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Z kamelki to chyba nic nie będzieAgar pisze:Kasiu, u Ciebie jak zwykle pięknie; wszystko prześlicznie zakwitło :P A jak Twoja kamelka, listki odżyły? Stapelka od Ciebie ma już korzonki - jeszcze malutkie, ale już są
Tak jak pisała Karinka to Siderasis :P mam go od niedawna i tak jak wstawiałam tą fotkę to był jego pierwszy kwiatek :P teraz jeszcze kolejne kwiatki pojawiają się jeden po drugim :P Wisi sobie na ścianie i ma się chyba dobrze jak do tej pory :P
Mam nadzieję że teraz będziesz mnie częściej odwiedzała :P
To może musi się opalić :Pkari pisze:To Siderasis - ponoć strasznie wymagający, bo powinno się go hodować najlepiej w akwarium. U mnie jakoś dycha, choć jest pod opieką Mamy ;)
Kasieńko, kwiatuszki są przesłodzie, warto było czekać na fotkęCieszę się, że kalanchoe tak ładnie u Ciebie wygląda... A wilczomlecz - u mnie jego historia jest identyczna. Stoi na południowym oknie w pełnym słońcu, a i tak zielenieje
Karinko co słychać w naszych ulubionych sklepach ?
W poniedziałek Emil ma kurs do Poznania to może bym się z nim zabrała :P
No ślicznie! Wiedziałam, że jak mi w oko wpadło to... tradescantia. A nie urwało się coś tam z niego? Oczywiście przypadkiem
8) Będę Cię prześladować
:P pokłony bijąc

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu, byłam wczoraj!!! Byłam, byłam po dłuuuuugiej przerwie. Rany julek, cały hektar tam mają - tylko z roślinkami ogrodowymi... Już po kilkunastu metrach miałam zapełniony koszyk, więc jedynym sposobem na powstrzymanie się był zwrot w tył - nie obeszłam wszystkiego, bo to by było zabójcze dla mojego portfela...FIGA pisze:Karinko co słychać w naszych ulubionych sklepach ?
W poniedziałek Emil ma kurs do Poznania to może bym się z nim zabrała :P
Kupiłam nową tujkę, nową fuksję, nowego rojnika, oryginalne rozchodniki, trzykrotkę ogrodową... i oczywiście - cosik do domku - 4 nowe sukulenciki i skrętniki z przeceny ;)
A swoją drogą - zapchałam sobie skalniak na amen... Od kilku dni ściągam z niego kamienie, bo nie ma miejsca na roślinki

ciekawa jestem co upoluję