W kawony wciągnąłem też kolegę, dałem mu w czerwcu rozsadę i też już zebrał pierwszy owoc. Też planuje powiększyć uprawę w nowym sezonie

W zasadzie identyczny. Gdyby nie kolor to nie zwróciłbym uwagi na subtelną różnicę.anulab pisze:Jaki smak ma Janosik ?

anulab nie ważne czy arbuz w markecie kosztuje 60 groszy, może kosztować nawet i mniej ale taki własny, bez sztucznych nawozów jest o wiele lepszyanulab pisze: W przyszłym roku chyb tylko kilka pomarańczowych , żółtych i białych posadzę .
Czerwone są po 60 gr za kilogram w B... .

To mój piąty sezon, chyba jedyny udany
  To mój piąty sezon, chyba jedyny udany   Dopiero w tym roku pięknie rosną choć trochę za gęsto posadziłem. W przyszłym roku będzie na pewno 50 krzaków. W tunelu rozsada arbuza pięknie rośnie, równomiernie i nie gnije
 Dopiero w tym roku pięknie rosną choć trochę za gęsto posadziłem. W przyszłym roku będzie na pewno 50 krzaków. W tunelu rozsada arbuza pięknie rośnie, równomiernie i nie gnije   Z żółtą skórką masz na myśli Złotowolicy ? (ewentualnie jeszcze Golden Midget) to najwcześniejsza odmiana
 Z żółtą skórką masz na myśli Złotowolicy ? (ewentualnie jeszcze Golden Midget) to najwcześniejsza odmiana   Ja w przyszłym roku stawiam na polskie odmiany
 Ja w przyszłym roku stawiam na polskie odmiany  

Poletko po trawie będzie super
 Poletko po trawie będzie super  

, ale  moją opinię potwierdzają osoby postronne (goście), które skosztowały moich swojskich  eko-arbuzików.
  , ale  moją opinię potwierdzają osoby postronne (goście), które skosztowały moich swojskich  eko-arbuzików.

Ja jak przykrywałem Carolinę Cross workiem po ziemniakach to była mało słodka, może to i cecha odmiany  ? ?;:224 Znam jeszcze jeden powód. U mnie jest taka odmiana, dość plenna, z zagranicy . Ma bardzo duże pestki, miąższ czerwony a w smaku bez rewelacji
 Ja jak przykrywałem Carolinę Cross workiem po ziemniakach to była mało słodka, może to i cecha odmiany  ? ?;:224 Znam jeszcze jeden powód. U mnie jest taka odmiana, dość plenna, z zagranicy . Ma bardzo duże pestki, miąższ czerwony a w smaku bez rewelacji