Zazdroszczę, wybierałam się ale nie wyszło niestety. Przynajmniej zdjęcia sobie u ciebie pooglądam. Wrażenia niesamowite
  Zazdroszczę, wybierałam się ale nie wyszło niestety. Przynajmniej zdjęcia sobie u ciebie pooglądam. Wrażenia niesamowite 
doczytałam że byłaś w czwartek, a święto było w sobotę...ale to nie zmienia faktu że widoki zapierające dech.

.....to świetne smakołyki dla podniebienia.
 .....to świetne smakołyki dla podniebienia.

Zarówno w twoim ogrodzie jak i w tamtym
 Zarówno w twoim ogrodzie jak i w tamtym  Mój jeden powojnik się obudził
 Mój jeden powojnik się obudził  Teraz czekam na jeszcze na dwa
 Teraz czekam na jeszcze na dwa  Andromedę też mam, objawiła się w tamtym roku, po tym jak zapomniałam już, że w ogóle taki kupiłam... Próbowałaś ją przesadzić? Ja tak miałam z Danielem Deronda, w końcu przesadziłam w inne miejsce i w tym roku już niedługo będzie kwitł
 Andromedę też mam, objawiła się w tamtym roku, po tym jak zapomniałam już, że w ogóle taki kupiłam... Próbowałaś ją przesadzić? Ja tak miałam z Danielem Deronda, w końcu przesadziłam w inne miejsce i w tym roku już niedługo będzie kwitł 

Niemal jak w arboretum.
  Niemal jak w arboretum.  

Pachnie jak się przechodzi
 Pachnie jak się przechodzi 

Ale tak sobie myślę, że za miesiąc trzeba znowu akcję przeprowadzić
  Ale tak sobie myślę, że za miesiąc trzeba znowu akcję przeprowadzić   

A do Powsina to i ja się wybieram i to od wielu lat. Do ogrodu botanicznego zresztą też...
  A do Powsina to i ja się wybieram i to od wielu lat. Do ogrodu botanicznego zresztą też...  

A podjadać w sumie to ciagle co jest - jak nie sałata i rzodkiewka, to rośnie u mnie pełno szczawiu - daję go nawet gościom na wynos
  A podjadać w sumie to ciagle co jest - jak nie sałata i rzodkiewka, to rośnie u mnie pełno szczawiu - daję go nawet gościom na wynos   

W zeszłym roku efektu nie było, bo rok wcześniej mój eM postanowił potraktować go jak żywopłot  i poprzycinał - od razu kwitnienie było dużo gorsze. A w tym roku szykuje się niezły pokaz. Aż żal będzie mi go wykopywać...
  W zeszłym roku efektu nie było, bo rok wcześniej mój eM postanowił potraktować go jak żywopłot  i poprzycinał - od razu kwitnienie było dużo gorsze. A w tym roku szykuje się niezły pokaz. Aż żal będzie mi go wykopywać... 

. Super wycieczka, może masz więcej fotek?
. Super wycieczka, może masz więcej fotek? 

. Ale się wściekłam.
  . Ale się wściekłam.

mnie się one jakoś nie wiodą
  mnie się one jakoś nie wiodą  super skarpa z kamieniami, goździkami...pięknie
   super skarpa z kamieniami, goździkami...pięknie  

Szkoda Twojego Proteusa. U mnie właśnie Proteus przez 2 lata pokazywał pojedyńcze kwiaty i dopiero w tym roku dał pokaz
  Szkoda Twojego Proteusa. U mnie właśnie Proteus przez 2 lata pokazywał pojedyńcze kwiaty i dopiero w tym roku dał pokaz   

A ja już w tym roku jedną różę zabiłam....
  A ja już w tym roku jedną różę zabiłam....