Marysiu, Tulapku, Beatko, mam zamiar dbać o siebie, mam zamiar być tu z Wami
A takiego oo piesia, znaczy sunię dostał mój wnusio, młodziutka, fajnie, bo będą dorastać razem
Iwonko śliczne zdjęcia i bardzo ładny piesek, dzieci tak lubią zwierzęta. Mój dorosły już wnuk nie ma zwierzątka w domu to traktuje co prawda z doskoku ale Lolę jak swoją Kiedyś miał chomiki i bardzo się nimi przejmował
Pozdrów Adasia
Marysiu, a właśnie Adaś kazał mi napisać do Ciebie z pozdrowieniami Betinko, Jadziu, Lucynko, oj tak właśnie myślę, że to będzie miłość wielka, rosną razem a Koka nie odstępuje Gabrysia na krok, zresztą widać na załączonych zdjęciach
Iwonko!wnuczęta urocze, a kruszynka Hanusia powalająca. Śliczna ! Nasza rodzinka też powinna powiększyć się w styczniu. Czekamy z utęsknieniem na narodziny Michalinki! Pozdrawiamy i życzymy dużo zdrówka
Witaj Kochana Iwonko bardzo się cieszę że wróciłaś do nas i do zdrowia
Piękne wnuczęta a Hania ściskam Was wszystkich razem
Zdjęcia cudne wszystkie i te z działeczki i z wnuczętami .
Piesio też fajny
Pozdrawiam serdecznie i dużo dużo zdrówka życzę
dbaj o siebie proszę
Dziewczyny, jak ja się cieszę, jak Wy mnie tak miło witacie Monisiu Danusiu, a jak że, pewnie że po babci Tereniu dziękuję Dorotko to samo mówiłam, przy zwierzętach dzieci się lepiej rozwijają, i po Gabrysiu to widzę Karolka też tak myślę Zuziu takie skarpetki ma też nasz kocurek Staś Marysiu Bogusiu, Michalinka śliczne imię, styczeń to już czyli już za chwileczkę rodzinka się powiększy
I ja Wam trochę wspomnień na ocieplenie wklejam