"Witajcie w mojej bajce" dopiero się pisze , hm.....jesień

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2012, o 18:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: "Witajcie w mojej bajce" dopiero się pisze , hm.....jesień

Post »

Mnie też czeka runda po urzędach ichyba zrobię sobie drugą kawę żeby się zmobilizować i przejrzeć papierzyska,a ZUS to mój numer jeden na czarnej liście urzędów gdzie nic nie jest proste ;:223

:wit Bejka
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

To nie cud, to tak jest ;:108 ja wczoraj cztery punkty oblecialam zalatwiajac wszystko w 3 godziny a to tylko dlatego tak dlugo, bo odleglosci z jednego do drugiego urzedu duze. A co najbardziej przyjemne bylo, to to ze wszyscy stawali na glowie zeby mi ulatwic pozytywne zalatwienie.
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Dorotko chyba porządnie dmuchałaś na słonko w poniedziałek bo wczoraj miałam cudowną pogodę na grzybobranie ;:138
A prymulka cudna ;:167
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Wyjechało moje znalezione kocię ;:173 ....i tak zle i tak nie dobrze...teraz sie martwie czy na pewno jej bedzie dobrze...kurka jak ja nie lubię takich dylematów....nie nadaje sie do takich sytuacji :roll:
Bejka ....czy ten numerek przy nicku to rok urodzenia :wink: bo jak tak to ja tez :wink: U nas w Zusie sie dużo zmieniło...ale ja tam rzadko bywam....nie lubie łazenia po urzedach ,ale przyznam za Jula,duzo sie zmieniło, nie wiem,ale ja tam zazwyczaj spotykam fajnych ludzi :uszy
Jula to bardzo miłe...prawda , juz nie frustruje sieczłowiek...kiedys to była zmora cos załatwic, chyba personel przeszkolony...albo spotykamy takich aniołów na drodze , bo ja mam zazwyczaj miłe osoby po drugiej stronie okienka
Monia no starałam sie jak mogłam , ale mam dmuch ;:oj To machnij za to jakis słoiczek grzybków :uszy Prymulka nie dziwie sie ,ze Cie rusza ,,...Ty zielony maniaku ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko, ale po obiedzie ta Twoja herbatka jest dobra! Miłego!
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p
Od: 3 lut 2010, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko, tak to już jest z tymi ogrodomaniakami. I roślinka bezdomna malusia, i podrzucony kociak znajdą u nich miejsce. Serce boli wyrzucić, albo zostawić na zmarnowanie :D
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2012, o 18:50

Post »

Dorotko tak czułam ,że taka fajna dziewczyna jak ty to musi być szlachetny rocznik 70 :;230 :;230 :;230

:wit Bejka
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Bejka-Dorotka ściemnia.....ona wcale nie 70 a pewnikiem 78 ;:172 ;:215
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko kociak znalazł dobry dom , a do Ciebie pewnie niedługo kolejny się przytuli!
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Dorotko co słyszę? maluszek ma nowy domek? No to teraz będzie chwila tęsknoty i jego i Waszej ;:167
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dorotko, wiem co czujesz, ja znalazłam trzy lata temu kotka na klatce i.........jest do dziś. Nie martw się, będzie mu dobrze. ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej dziewczyny kochane... ;:4
Dostałam dzisiaj swietne sadzonki truskaweczek...całorocznych ,musze sie jutro przyłozyc i je posadzic,krzaczki mam jeszcze z owocami ;:173 mniam
Z tymi kociakami to u mnie trudna sprawa, byle komu za Chiny nie dam...a nawet jak juz jaki domek znajde to i tak mam doła ,czy na pewno dobrze wybrałam...cóz więcej zrobić nie mogę ...
Babeczka ma sie jutro stawić i powiedziec jak mała czarna sie ma :roll: Za bardzo się przywiazuję do tych zwierzaków ...juz taki milusny z niej kociak sie zrobił ;:223 No cóz trzymajcie kciuki aby domek okazał sie wspaniałym domkiem :uszy
Marysiu...w moich zyłach ,zmiem twierdzić płynie kawa...mocna :roll: Ale jak pijam herbate to właśnie czerwoną , z cytrynką :wink: Nie chce juz żadnych kocich podrzutków ...nie prorokuj mi tu ;:130
Anetko ...no tak jest...ja nie umiem wyrzucic rośliny...no nie umiem...liliowce których nie chce siedzą posadzone w doniczkach ;:219 chyba je przesadzę na trawnik miedzy ulicami....No kot to jeszcze poważniejsza sprawa...jeszcze taki co juz raz był porzucony ;:219 ...
Ewcia ....własnie to mnie boli,ze mała sie zzyła i teraz znowu ma metlik w serduszku...mi tez juz wlazła w serce i brak mi gnojka,bo straszny pieszczoch z niej...taki prawdziwy kot przytulasty ;:167 ....ale ja juz nie moge mieć wiecej kotów ;:145
Beti ...tak do mnie mów, Bedzie jej dobrze ;:333 Ja swoje trzy koty mam przygarniete albo odratowane ,jeden tez wzięty aby mu dom znalezc i został ;:219 Koty sa cudne zweirzaki...to wiesz :wink: Ale odchorowac to musze...tak mam :roll:
Bejka szlachetny rocznik mówisz ;:4
Grazynko ....miłe ,ze mi ujmijesz ...ale wesz wazne jak tam w srodku sie czujemy ,nie....więc jest dobrze :wink:
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Kituś ma nowy dom? ;:63 ;:63
Moje trzy ogoniaste tak się stęskniły za nami, że jeszcze para rąk przydałaby się do głaskania i jeszcze jedna para do głaskania naszej suczki.
Jak sobie pomyślę, ile biednych i bezdomnych nigdy nie doświadczyło żadnego przyjaznego gestu, to aż ciarki mnie przechodzą.
Trudno, walczę z kłakami, ale przynajmniej ta trójka ma dom.
Chyba muszę te swoje spracowane członki ułożyć do snu, jutro się jeszcze przydadzą. :wit
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dobry ;:31
Lecem po kawusie i poczytam troszku coz tam w zielonym świecie sie dzieje :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=fX5USg8_1gA
kurka...chyba wpadam w jakis jesienny dołek...ratunku ;:202
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dzień dobry! 'W moich żyłach płynie kawa' - mogę się pod tym podpisać, bo to mój ulubiony napój :)
Kociakowi będzie dobrze, spokojnie...
U mnie dziś pochmurno i mży, ale jutro już piątek, piąteczek, piątunio! :)
Gdzie posadzisz truskawki? Normalnie do gruntu, czy może do donic?
Nie wpadaj mi tu w żadne dołki, kochana ;:218 Jest jak jest, porę roku trzeba przeżyć, a od stycznia będzie już jaśniej i z górki. Teraz jest najgorzej, to fakt, ale może dopisze jeszcze słoneczna pogoda i trochę się z naszych depresyjnych nastrojów podniesiemy ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”