Reszta zdjęć jak zwykle z opóźnieniem czasowym może jutro;-)
 Ma niesamowity kolor.
  Ma niesamowity kolor.
Cudny ten widok Chciałabym mieć choć jedną taką zieloną ścianę w ogrodzie
Niestety długo musiałam czekać na ten kwiat bo jest jeden. No ale jest młoda posadzona w tamtym roku.Dorfi pisze:Jaka pięknaMa niesamowity kolor.
Z tego co widzę już niedługo doczekasz się takiej ściany.

Nie wiem jak Ty ale ja co obchód ( dzień pracy w ogrodzie czasami tylko godzinka, dwie, góra trzy...) to worek ścinek, chwastów i innych co to nie w tym miejscu i czasie się pojawiły. A przecież nie mam dużego ogrodu...Soczewka pisze:Łatwiej i szybciej dorobić się większej drobiny niż takich dojrzałych roślin
A tak na poważnie to przycinanie dorosłych roślin jest kłopotliwe

Ale jak krótko kwitła...gracha pisze:A ja zakochałam się w Twojej Ismenie,cudowna

Wpisuje się tylko przez Ismenę.1.Podobno nie zimuje-wsadziłem jesienią XD Kwitła
  Wpisuje się tylko przez Ismenę.1.Podobno nie zimuje-wsadziłem jesienią XD Kwitła   ale krótko,tak jak piszesz.Piękna jest,zgodzę się.
  ale krótko,tak jak piszesz.Piękna jest,zgodzę się.Szkoda, że tylko przez IsmenęTulap pisze:HeyyyWpisuje się tylko przez Ismenę.1.Podobno nie zimuje-wsadziłem jesienią XD Kwitła
ale krótko,tak jak piszesz.Piękna jest,zgodzę się.

nych znam tylko Chippendale, muszę sobie pooglądać pozostałe Twoje nabytki, czekam na zdjęcia!!!
 nych znam tylko Chippendale, muszę sobie pooglądać pozostałe Twoje nabytki, czekam na zdjęcia!!!Sama jestem ich ciekawa;-) strasznie długo wybierałam i powiedziałam dosyć, teraz jeszcze trzy czekają na nowe miejsce.Lucy36 pisze:Monifd
Ale pięknie u Ciebie, śliczna lawenda, widać ją z oddali
Zrobiłaś bardzo słuszny zakup róż widzę
Z wymienonych znam tylko Chippendale, muszę sobie pooglądać pozostałe Twoje nabytki, czekam na zdjęcia!!!