Ile cienia i jak ślicznie.......Po trawniku widać ile cienia jest u mnie w letni dzień po południu..
Ogródek Doroty - dodad cz.3
- kamykkamyk2
- 500p

- Od: 26 gru 2010, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Doroty - dodad cz.3
- dodad
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Witam!
Chyba jednak będzie ta odwilż, bo halny szaleje. Trudno wytrzymać w domu, ale nie bardzo da się wyjść, bo przewiewa do szpiku kości, brrr.
Pobłąkałam się dziś troszkę po forumkowych ogrodach. Az mi się cieplej zrobiło od letnich fotek
Troszkę 'inne' spojrzenie na powojnik

Chyba jednak będzie ta odwilż, bo halny szaleje. Trudno wytrzymać w domu, ale nie bardzo da się wyjść, bo przewiewa do szpiku kości, brrr.
Pobłąkałam się dziś troszkę po forumkowych ogrodach. Az mi się cieplej zrobiło od letnich fotek
Troszkę 'inne' spojrzenie na powojnik

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Dorotko ależ ta jabłonka piękna.....do maja bardzo blisko
.
Zdrówka i szczęścia w tym Nowym Roku życzę.
Zdrówka i szczęścia w tym Nowym Roku życzę.
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko, Halny topi śnieg

Mam nadzieję, że zima wróci na mój zapanowany wyjazd
Inne ujęcie clematisa bardzo ciekawe
Mam nadzieję, że zima wróci na mój zapanowany wyjazd
Inne ujęcie clematisa bardzo ciekawe
- dodad

Jolu,zapomniałam, że ty na narty się wybierasz, ale nie martw się, górale na pewno naśnieżyli stoki tak, że żaden halny im nie groźny
Elżuniu, dziękuję za życzenia, do maja jeszcze trochę, ale z każdym dniem wiosna coraz bliżej
A jak już się zielone pokaże, to będzie ok.

Elżuniu, dziękuję za życzenia, do maja jeszcze trochę, ale z każdym dniem wiosna coraz bliżej

-
gloriadei

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Dorotko,
urokliwe to zdjęcie!!!
Wielka chęć kwitnienia!
nareszcie mam czas cię odwiedzić i złożyć noworoczne życzenia!!!
urokliwe to zdjęcie!!!
nareszcie mam czas cię odwiedzić i złożyć noworoczne życzenia!!!
- asia0809
- 1000p

- Od: 27 lut 2007, o 00:34
I brawo za perspektywę, z której zrobiłaś to zdjęcie. Cudne i takie optymistyczne.
- dodad

U nas dziś już odwilż na całego, halny wieje, ciepło
Co prawna w nocy spadło chyba troszkę deszczu i rano była szklanka, ale stopnieje.
Zaczęłam sezon "ogrodowy". Poszłam postrącać śnieg z iglaków, chciałam dojść do cyprysika za jeziorkiem i ...... wylądowałam w wodzie, zimna jeszcze bardzo
Lód się załamał, teraz siedzę z ciepłą herbatą i się suszę. Cóż, na głupotę nie ma lekarstwa
Dobrze, ze tylko do kolan sie zamoczyłam, ale Ela pisała, że u jej znajomych wpadł do jeziorka pies i się utopił. nawet we własnymogrodzie na człowieka czyha wiele niebezpieczeństw
Miłego dnia wam życzę i bez takich przygód
To jeszcze kilka zdjęć z żabiej perspektywy

Co prawna w nocy spadło chyba troszkę deszczu i rano była szklanka, ale stopnieje.
Zaczęłam sezon "ogrodowy". Poszłam postrącać śnieg z iglaków, chciałam dojść do cyprysika za jeziorkiem i ...... wylądowałam w wodzie, zimna jeszcze bardzo
Dobrze, ze tylko do kolan sie zamoczyłam, ale Ela pisała, że u jej znajomych wpadł do jeziorka pies i się utopił. nawet we własnymogrodzie na człowieka czyha wiele niebezpieczeństw
Miłego dnia wam życzę i bez takich przygód
To jeszcze kilka zdjęć z żabiej perspektywy

- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
No to wygrzewaj się po tej kąpieli
.Nie ma teraz czasu na choróbska .
Wiosna się zbliża ...........

Wiosna się zbliża ...........
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Witaj Doroto,u mnie podobna pogoda jak u Ciebie ale jeszcze nie ciągnie mnie do ogrodu,sama widzisz ze niebezpieczeństwa czyhają
Do tego wygrzewania sama herbatka może nie wystarczyć jakiś prądzik by się przydał...
Do tego wygrzewania sama herbatka może nie wystarczyć jakiś prądzik by się przydał...
-
vita

- Od: 5 sie 2009, o 20:08
Jak optymistycznie nastroiły mnie te fotki! Tyle energetycznych barw wzmocnionych światłem i temat taki sugestywny: wiosna tuż
- Reni4

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Cudowną mają żaby perspektywę
Dbaj o siebie bo to nie żarty:)
Dbaj o siebie bo to nie żarty:)
- ursulka

- Od: 2 paź 2009, o 23:12
Witaj Dorotko - dziękuję za zdjęcie azalii pontyjskiej
Eh, żebyś jeszcze tak mogła podesłać ciutkę zapachu... Widzę, że pokrój ma bardzo luźny. Hmmm, jeżeli uda mi się kupić, spróbuję ją ciąć dla zagęszczenia.
Wspominasz o liliach - już się cieszę, że będę mogła pogmerać w skrzynkach z cebulami
Samo wybieranie i kupowanie jest dla mnie ogromną atrakcją - choćbym kupowała nie dla siebie! W zeszłym roku kupiłam ponad setkę cebul, z czego tylko połowa było dla mnie. Jeśli więc tylko będziesz chciała - na początku kwietnia wysyłkę masz jak w banku
A tak w ogóle to wiosna nadchodzi, bo już zaczynam oglądać oferty. W tym roku chciałabym dokupić lilie azjatyckie - kropkowane pixele. Na razie zawiesiłam oko na ofercie z fuksjami. Hihihi, już zamówiłam
Pozdrówki - Ula
Wspominasz o liliach - już się cieszę, że będę mogła pogmerać w skrzynkach z cebulami
A tak w ogóle to wiosna nadchodzi, bo już zaczynam oglądać oferty. W tym roku chciałabym dokupić lilie azjatyckie - kropkowane pixele. Na razie zawiesiłam oko na ofercie z fuksjami. Hihihi, już zamówiłam
Pozdrówki - Ula
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ta trochę obawiam się tak szybkiego nadejścia ocieplenia. Chyba wolałabym juz zime do połowy lutego, apotem dopiero ciepełko. Ciekawe, jak te huśtawki pogodowe wpłyną na nasze roslinki.
-
x-d-a
Dorotko, ta ciekawa perspektywa wiosennych fotek to była wynikiem przyjęcia przez Ciebie pozycji horyzontalnej
Ale się poświęciłaś, żeby tak pięknie i nietypowo pokazać nam swoje kwiatuszki...
Tymczasem kuruj się i nie daj przeziębieniu
Ale się poświęciłaś, żeby tak pięknie i nietypowo pokazać nam swoje kwiatuszki...
Tymczasem kuruj się i nie daj przeziębieniu