Widziałem Twoje posty w wielu wątkach, masz dużo przyjaciół. Przepraszam nie byłem jeszcze u Ciebie, nadrobię zaległości
Zapraszam, zawsze będzie miło gościć
Alinko dziękuję Ci w początku już następnego dnia
Pozdrawiam Tomek

Tomku zawsze znajdzie się troszkę czasu na wklejanie zdjęć i porozmawianie na forum ,nawet wiosną i latem , przynajmniej ja zawsze znajdę dla was czas .piofigiel pisze:Grażynko miło spędźmy ten czas, oczekiwania na wiosnę, konwersując z Przyjaciółmi OgrodnikamiKiedy nadejdzie będzie nam trudniej zaglądać do kompa.
Romku w końcu jesteśmy sąsiadami to nie może być inaczej, dziękuję za życzenia![]()
Pozdrawiam Tomek

Tomu masz rację znam rodziny ,że jedna z osób uwielbia ogród i roślinki , a druga cały czas marudzi i powtarza , po co Ci tyle tego, przecież masz już tyle .piofigiel pisze:Tak Bożenko nasza pasja nie należy do najtańszych, ale na coś trzeba trwonić pieniądze. Najważniejsze że Twój M, wspiera Cię w chęci posiadania pięknego ogrodu, miło jest żyć w pięknym otoczeniu

Nooooo.......piofigiel pisze:Witaj Grażynko musiałem to zrobić, podeszła mnie Grażyna (kobiety wiedzą jak wyciągnąć informację)
A mieliśmy pisać o drzewkach i kwiatkach![]()
Pozdrawiam Tomek