Z moimi parodiami się nie udało bo za odległe gatunki wiec może te echino są 'bliżej siebie'
 Z moimi parodiami się nie udało bo za odległe gatunki wiec może te echino są 'bliżej siebie'   

Czemu, ach czemu nie mieszkam koło Lublina (odbije sobie to we wrześniu na ZOO-BOTANICA
 Czemu, ach czemu nie mieszkam koło Lublina (odbije sobie to we wrześniu na ZOO-BOTANICA   ). Za rok obowiązkowo wybiorę się do Lublina (mam nadzieje, że wystawa nie będzie odbiegała od tegorocznej)- w sumie to nigdy nie byłem w pd-wsch. Polsce. Zawsze z taką pompą organizują tą 'imprezę'?
 ). Za rok obowiązkowo wybiorę się do Lublina (mam nadzieje, że wystawa nie będzie odbiegała od tegorocznej)- w sumie to nigdy nie byłem w pd-wsch. Polsce. Zawsze z taką pompą organizują tą 'imprezę'?  .
. 

Witaj Aniu
 Witaj Aniu  
  a tu u Ciebie taki przepych, pięknie, barwnie, kolorowo
 a tu u Ciebie taki przepych, pięknie, barwnie, kolorowo  No i sporo fajnych okazików, nie jednego bym przygarnęła i przytuliła do piersi
 No i sporo fajnych okazików, nie jednego bym przygarnęła i przytuliła do piersi  (nawet kolce nie byłyby mi straszne)
 (nawet kolce nie byłyby mi straszne) 
   już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć co kupiłaś
 już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć co kupiłaś