W tym roku moje Szczęście kładzie klinkier na budynku, i ocieplenie stropu . Finanse się skończyły.
Ogródek AGNESS cz.4
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iguś na razie pogoda psuje nam szyki, dziś od rana pada i nie można robić
mam nadzieję, że na kilka dni chociaż pogoda się poprawi
Moniś, bluszcz zimozielony też pięknie bedzie wyglądał pnąc się po pniach, nie będzie może jesienią takich cudnych kolorków, ale za to całą zimę zieloniutko
Marcinie, moja jedna odmiana ma taką piękną niesamowitą barwę, druga nie jest tak ognista i dopiero zaczyna się przebarwiać, a ta już zaczyna powolutku łysieć
Moniś, bluszcz zimozielony też pięknie bedzie wyglądał pnąc się po pniach, nie będzie może jesienią takich cudnych kolorków, ale za to całą zimę zieloniutko
Marcinie, moja jedna odmiana ma taką piękną niesamowitą barwę, druga nie jest tak ognista i dopiero zaczyna się przebarwiać, a ta już zaczyna powolutku łysieć
- AGNESS

Moniś powiem szczerze, że Ten Twój klematis jest bardzo zaskakujący
to mocarz wśród klematisów
bo hortensje pnące kochają takie miejsca jak u Ciebie, a wiciokrzew to chyba wszędzie urośnie- pewnie zależy też od odmiany
Powiem szczerze, że bluszcz mnie trochę zaskakuje, bo myślałam, że powinien dać radę w takich warunkach 
- AGNESS

Moniś może Twój bluszczyk w końcu ruszy
byłoby super, bo jest piękny
Izuś bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje tarasowce
lada chwila i Twój winobluszcz będzie płonął
Kilka fotek mojego jesiennego ogródka z wczorajszego dnia, było pięknie słonecznie i cieplutka, a dziś od rana leje i jest paskudnie
No i guzik
fotosik znowu szaleje i nie puszcza zdjęć
spróbuję później 
Izuś bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje tarasowce
Kilka fotek mojego jesiennego ogródka z wczorajszego dnia, było pięknie słonecznie i cieplutka, a dziś od rana leje i jest paskudnie
No i guzik
Agnieszko,dzisiaj jest przepiękna pogoda.Wkopałam z M ostatnie azalie(były w doniczce),poobrywałam żółte liście pelargoniom.Begonie mają się świetnie.Winobluszcz u mnie też w takiej ostrej czerwieni a ponieważ mam go i na tarasie więc wyobrażasz sobie to sprzątanie.Nic to-widok wyn agradza wszystko.U Ciebie jak zwykle kolorowo i mało jesiennie.Pozdrawiam.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anka szykuj się do sprzątania bo zima idzie od poniedziałku.
W Skandynawii już teraz nocą aż -12 stopni.
W Skandynawii już teraz nocą aż -12 stopni.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
elsi

- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś, fotosik puści tylko 100 zdjęć, potem chce opłaty.
Ja jeszcze w marcu kupiłam abonament na cały rok i mam spokój.
Teraz widzę propozycję tańszego, ja wykupiłam droższy, choć i tak wykorzystuję zaledwie połowę limitu.
Cieszę się razem z Tobą z nowej nawierzchni tarasu, ja też to muszę zrobić, ale zawsze są ważniejsze sprawy
Będąc w sobotę w lesie widziałam winobluszcz na sośnie (zdjęcie u mnie z soboty), z tym, że w tym miejscu las jest raczej wilgotny
(to taki przyczynek do Twojej rozmowy z Moniką).
Na pogodynce też widać po niedzieli znaczne ochłodzenie, trzeba w tym tygodniu zabezpieczyć to, co ma być zabezpieczone
Ja jeszcze w marcu kupiłam abonament na cały rok i mam spokój.
Teraz widzę propozycję tańszego, ja wykupiłam droższy, choć i tak wykorzystuję zaledwie połowę limitu.
Cieszę się razem z Tobą z nowej nawierzchni tarasu, ja też to muszę zrobić, ale zawsze są ważniejsze sprawy
Będąc w sobotę w lesie widziałam winobluszcz na sośnie (zdjęcie u mnie z soboty), z tym, że w tym miejscu las jest raczej wilgotny
(to taki przyczynek do Twojej rozmowy z Moniką).
Na pogodynce też widać po niedzieli znaczne ochłodzenie, trzeba w tym tygodniu zabezpieczyć to, co ma być zabezpieczone
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety