Oj, jeszcze się zdziwisz jak wparuję z wielkim hukiembasow@ pisze:No wiesz!Ja myślałam ,że nie muszę Cię zapraszać!
A tylko spróbuj być we wrocku i do mnie nie zajrzeć! ;:78 ;:78 ;:78 Ja nie potrzebowałam specjalnego zaproszenia!:oops:
Mały ogródek basowej cz.3
- aguskac
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- MagdaMisia

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
Olu , wiesz , moje różyce to jeszcze młodziaki , kupowane jesienią tamtego roku i w tym sezonie).Mam jeszcze parę upatrzonych , ale to powoli.Jeszcze mnie kompletny fioł na punkcie róż nie dopadł , ale ....
nigdy nic nie wiadomo.Na róże , tak jak na lilie mogę godzinami patrzeć.I właśnie wypatrzyłam jeszcze jedną u Gabriali (Gabi).
Madziu ,mój ogród też jest młodziutki....Chciałabym ,żeby miał już z 8-9 lat.Drzewa byłyby już duże , zrobiłby się klimat odpowiedni.A tak?jeszcze 1/3 nie zagospodarowana wcale...Bałagan tu i ówdzie -a sezon , niestety już się kończy.
Tylko na swoje zrzędzenie mam metodę - oglądam zdjęcia z placu budowy i ugoru , jakim niedawno był mój ogród.....
Madziu ,mój ogród też jest młodziutki....Chciałabym ,żeby miał już z 8-9 lat.Drzewa byłyby już duże , zrobiłby się klimat odpowiedni.A tak?jeszcze 1/3 nie zagospodarowana wcale...Bałagan tu i ówdzie -a sezon , niestety już się kończy.
Tylko na swoje zrzędzenie mam metodę - oglądam zdjęcia z placu budowy i ugoru , jakim niedawno był mój ogród.....
Pozdrawiam,Małgorzata
- MagdaMisia

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
Ja też sadziłam wiele rzeczy( zwłaszcza cebule kwiatów wiosennych) niemalże między pustakami , a potem je przesadzałam.Miało to swój urok.
Madziu, poprzednio miałam ogródek może ze 200 m2 , a oczko też się zmieściło , i to nie takie małe.
Wszystko przed Tobą!Jesteś ,jak widać , pracowita ,więc pewna jestem ,że coś wykombinujesz, jak będziesz chciała.... :P
Madziu, poprzednio miałam ogródek może ze 200 m2 , a oczko też się zmieściło , i to nie takie małe.
Wszystko przed Tobą!Jesteś ,jak widać , pracowita ,więc pewna jestem ,że coś wykombinujesz, jak będziesz chciała.... :P
Pozdrawiam,Małgorzata