Ogród (z) PESTKI@

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród (z) PESTKI@

Post »

Dołączam z gratulacjami!!!Mamusia może teraz wziąć głęboki oddech :D A Puma cudo panienka.Uwielbiam koty,mamy wszyscy w rodzinie,ale tak dostojnej to nie.Wszystkie znajdki,dachowce popularne,za to bardzo ale to bardzo kochane.
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Post »

KOCHANIjak dobrze ,że jesteście ;:196 ;:196 ;:196 w tych złych i w tych dobrych chwilach.To takie ważne dla człowieka ,żeby móc się z kimś podzielić radościami i smutkami.JESZCZE RAZ Z CAŁEGO SERDUSZKA DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZLIWE SŁOWA
Foteczki dla Was .Miziastego oglądactwaObrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ProteusMuszę się nim pochwalić ,bo oczu od niego oderwać nie mogę.Kwitnie pięknie,a posadzony został tej wiosny... Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

co to za lilia w moim ogrodzie? Obrazek Obrazek Obrazek
Ta zapowiada się smakowicie Obrazek Obrazek
Adam S.
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 15:24

Post »

Aldonko :wit powojniki i lilie pięknie kwitną ;:138 , teraz sprzyja pogoda kwiatom i pokazują na co je stać .
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

[bigor[/b]znalazłam naszą NN to tygrysia PINK GIANT :wink:albo PINK TIGER (jak niektórzy na nią mówią)
Awatar użytkownika
gosia22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2009, o 09:51

Post »

Klematis rzeczywiście genialnie rośnie ! a lilii to ci zazdroszczę z moich zasadzonych ok10 tylko 2 wyszły :cry:
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

ooooooooo jaka kicia :shock: :shock:
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33

Post »

Cóż za przyjemność oglądać kwitnące lilie!!Sama mam na balkonie szt.2 w donicy i czekam niecierpliwie....Kiciusie przecudnej urody.Grzeczne czy łobuzerskie?
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

W liliach zakochałam się dzięki Wam.Pooglądałam Wasze fotki i....czemu nie.Teraz wpadłam po uszy i chcę o wiele więcej.Miałam tygrysie cytrynowe od kilkunastu lat;mnożyły się od zawsze,ale jakoś tak ,,są bo sa,,Teraz patrzę na nie zupełnie inaczej i jestem szcęśliwa ,ze mam ich tyle ,ze mogę sie podzielić z innymi.
Co do kocurexów to jest rasa kanapowa .Starsza5-cio letnia tylko śpi i je i peknie wyglada,a maleństwo uwielbia sie bawić ,ale nie jest na razie :wink: termonatorem w domu;no może poza wyjątkiem pogoni za szynszylem.Strasznie sobie do gustu przypadły.Ganiaja sie po chacie i zaczepieją wzajemnie.Starsza kicia begnie do malucha tylko wtedy kiedy głośno zapiszczy ,a tak,,odejdż ode mnie gówniarzu,, :wink:
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Różyczka INGA bardzo ciekawa kolorystycznie i na jednym pędzie ObrazekMargarytki od Krysi :D Obrazek Obrazek
Lilia tygrysia PINK GIANTObrazek
Co to za lilia?Miała być słodko różowa .Cudownie pachnie ,wygląda bajecznie i ma olbrzymie kwiaty ,takie sklepoweObrazek Obrazek Obrazek ;:3
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:138 nareszcie od ponad miesiąca u mnie pada.Mogłam trawę skosić i może lilie i inne kwiatuszki odsapną od upałów.Mimo podlewania wielogodzinnego efekty są nieciekawe.Nie ma jak to deszczyk z nieba.Storczyki tez sie kąpią na ogrodzie :wink:
Awatar użytkownika
markonix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 16:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

chodzę i patrzę na Twoj lilie i stwiedzam , że pała ze mnie , bo ja mam tylko jakieś maluszki i dziczyzna....
kotek pierwsza klasa , z racji swojej pracy często spotykam różne stworzonka u klientów , takie perskie cuda również , tylko wydaje mi się , że są bardziej kapryśne niz pozostałe. ;:224
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

markonixwcale nie pała z Ciebie tylko po prostu takie cebulki Ci sprzedali np.dwuletnie.Ja też dałam się nabrać niestety.Te ,ktore pokazalam na fotce kupiłam za 2,80 w hurtowni ogrodniczej z plakietkami ,pięknie opisane.Kilka kupiłam za 2 zł na ryneczku,bo skusiły mnie piękne zdjęcia na kartonach.W tej chwili jeszcze nie kwitną i są marne,widać tylko po jednym ,albo trzy pąki.Dalam się nabrać,bo to nie były cebule pełnowartościowe tylko te z cebuli matecznej.Za rok pewnie doczekamy się pięknego kwitnienia,ale i tak czuję sie nabita w butelkę.
Masz racje persy są kotami kapryśnymi,ale taką rase stworzył człowiek na własne potrzeby.Mi akurat bardzo przypadła do gustu.Lubie takie arystokratki.Bardzo dziękuję za odwiedzinki ;:196
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

..a u mnie znowu dzis gorąco i wiatr,który wususza skutecznie to co napadało wczoraj :evil: Od rana chodziły u mnie zraszacze,nie chce dopuścić do ponownego przesuszenia trawnika.Znacznie łatwiej dociera woda do trawy kiedy ziemia jest lekko wilgotna niż kiedy jest ,,pieprz,,
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”