Ogród (z) PESTKI@
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród (z) PESTKI@
Dołączam z gratulacjami!!!Mamusia może teraz wziąć głęboki oddech
A Puma cudo panienka.Uwielbiam koty,mamy wszyscy w rodzinie,ale tak dostojnej to nie.Wszystkie znajdki,dachowce popularne,za to bardzo ale to bardzo kochane.

Aldonko
powojniki i lilie pięknie kwitną
, teraz sprzyja pogoda kwiatom i pokazują na co je stać .

[bigor[/b]znalazłam naszą NN to tygrysia PINK GIANT
albo PINK TIGER (jak niektórzy na nią mówią)
- gosia22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2009, o 09:51
Klematis rzeczywiście genialnie rośnie ! a lilii to ci zazdroszczę z moich zasadzonych ok10 tylko 2 wyszły 

ooooooooo jaka kicia

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Cóż za przyjemność oglądać kwitnące lilie!!Sama mam na balkonie szt.2 w donicy i czekam niecierpliwie....Kiciusie przecudnej urody.Grzeczne czy łobuzerskie?
W liliach zakochałam się dzięki Wam.Pooglądałam Wasze fotki i....czemu nie.Teraz wpadłam po uszy i chcę o wiele więcej.Miałam tygrysie cytrynowe od kilkunastu lat;mnożyły się od zawsze,ale jakoś tak ,,są bo sa,,Teraz patrzę na nie zupełnie inaczej i jestem szcęśliwa ,ze mam ich tyle ,ze mogę sie podzielić z innymi.
Co do kocurexów to jest rasa kanapowa .Starsza5-cio letnia tylko śpi i je i peknie wyglada,a maleństwo uwielbia sie bawić ,ale nie jest na razie
termonatorem w domu;no może poza wyjątkiem pogoni za szynszylem.Strasznie sobie do gustu przypadły.Ganiaja sie po chacie i zaczepieją wzajemnie.Starsza kicia begnie do malucha tylko wtedy kiedy głośno zapiszczy ,a tak,,odejdż ode mnie gówniarzu,, 
Co do kocurexów to jest rasa kanapowa .Starsza5-cio letnia tylko śpi i je i peknie wyglada,a maleństwo uwielbia sie bawić ,ale nie jest na razie

- markonix
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 16:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
chodzę i patrzę na Twoj lilie i stwiedzam , że pała ze mnie , bo ja mam tylko jakieś maluszki i dziczyzna....
kotek pierwsza klasa , z racji swojej pracy często spotykam różne stworzonka u klientów , takie perskie cuda również , tylko wydaje mi się , że są bardziej kapryśne niz pozostałe.
kotek pierwsza klasa , z racji swojej pracy często spotykam różne stworzonka u klientów , takie perskie cuda również , tylko wydaje mi się , że są bardziej kapryśne niz pozostałe.

markonixwcale nie pała z Ciebie tylko po prostu takie cebulki Ci sprzedali np.dwuletnie.Ja też dałam się nabrać niestety.Te ,ktore pokazalam na fotce kupiłam za 2,80 w hurtowni ogrodniczej z plakietkami ,pięknie opisane.Kilka kupiłam za 2 zł na ryneczku,bo skusiły mnie piękne zdjęcia na kartonach.W tej chwili jeszcze nie kwitną i są marne,widać tylko po jednym ,albo trzy pąki.Dalam się nabrać,bo to nie były cebule pełnowartościowe tylko te z cebuli matecznej.Za rok pewnie doczekamy się pięknego kwitnienia,ale i tak czuję sie nabita w butelkę.
Masz racje persy są kotami kapryśnymi,ale taką rase stworzył człowiek na własne potrzeby.Mi akurat bardzo przypadła do gustu.Lubie takie arystokratki.Bardzo dziękuję za odwiedzinki
Masz racje persy są kotami kapryśnymi,ale taką rase stworzył człowiek na własne potrzeby.Mi akurat bardzo przypadła do gustu.Lubie takie arystokratki.Bardzo dziękuję za odwiedzinki

..a u mnie znowu dzis gorąco i wiatr,który wususza skutecznie to co napadało wczoraj
Od rana chodziły u mnie zraszacze,nie chce dopuścić do ponownego przesuszenia trawnika.Znacznie łatwiej dociera woda do trawy kiedy ziemia jest lekko wilgotna niż kiedy jest ,,pieprz,,