Leśny ogród Moni68 cz.2
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie piękna wiosna, cieplutko, kwiaty kwitną. Od rana zasuwam w ogrodzie teraz mam chwile przerwy na herbatkę.
Właściwie to mam jakieś niezbyt miłe skojarzenia jeżeli chodzi o Dzień Kobiet ale strasznie się cieszę z roślinek które dostałam więc może polubię to święto.
Wszystkim dziewczynom życzę miłego Dnia Kobiet i za chwilę wracam do pracy.
Właściwie to mam jakieś niezbyt miłe skojarzenia jeżeli chodzi o Dzień Kobiet ale strasznie się cieszę z roślinek które dostałam więc może polubię to święto.
Wszystkim dziewczynom życzę miłego Dnia Kobiet i za chwilę wracam do pracy.
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochani, witam po południu
Rano zdążyłam zaledwie kilka postów napisać, a potem juz nic nie dało się zrobić
Wygląda jednak na to, że wszystko wróciło do normy, z czego bardzo się cieszę
Miałam nadzieję na prace w ogrodzie, ale powrót zimy nie pozwolił...w tej chwili jest +5 st., w Warszawie nie ma śladu po śniegu, a u mnie jeszcze trochę leży. Ponieważ pogoda nie zachęcała do pobytu na świeżym powietrzu, wybraliśmy się do kina na "Wyspę dinozaura 2"- ciepły i zabawny film animowany, polecam wszystkim mamom maluchów 
Ewuniu, wierszyk bardzo zabawny, dziękuję
Zawstydziłaś mnie swoimi komplementami bardzo....
Dalo, zazdroszczę Ci wiosny, do mnie w końcu też kiedyś przyjdzie
W domu też nie obchodzimy dzisiejszego święta, ale jeśli Panowie w jakiś szczególny sposób chcą docenić Panie, to na pewno jest bardzo miłe. Skojarzenia związane z tym świętem mam takie same jak Ty.
Zbulwersowana to eufemizm w tym przypadku...
Basiu, Agnieszka wpisała się niemal tuż po Tobie, mam więc nadzieję, że zostanie z nami
Aduś, miałam te same problemy...mam nadzieję, że już wszystko będzie sprawnie działać
Agnieszko, miło Cię widzieć
Przeczytałam w nocy cały wątek i po prostu szlag mnie trafił. Pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiem...
Majeczko, zaraz zajrzę do Ciebie
Może wiosnę nam przyniosłaś? 
Tadeuszu, jestem bardzo wzruszona, dziękuję za życzenia. Jest mi ogromnie miło, że pamiętałeś o mnie
Niestety, aura nas nie rozpieszcza...
Rano zdążyłam zaledwie kilka postów napisać, a potem juz nic nie dało się zrobić
Ewuniu, wierszyk bardzo zabawny, dziękuję
Dalo, zazdroszczę Ci wiosny, do mnie w końcu też kiedyś przyjdzie
Zbulwersowana to eufemizm w tym przypadku...
Basiu, Agnieszka wpisała się niemal tuż po Tobie, mam więc nadzieję, że zostanie z nami
Aduś, miałam te same problemy...mam nadzieję, że już wszystko będzie sprawnie działać
Agnieszko, miło Cię widzieć
Majeczko, zaraz zajrzę do Ciebie
Tadeuszu, jestem bardzo wzruszona, dziękuję za życzenia. Jest mi ogromnie miło, że pamiętałeś o mnie
Niestety, aura nas nie rozpieszcza...
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O matko
Przepiękny ten Twój hipek
Ja właśnie czekam bo moim zaczynają pękać pączki.Też na pewno się pochwalę jak rozkwitną
Moniś ten kolor mnie powalił
Czy mogłabym liczyć jesienią na jakąś cebulkę,chociaż mikroskopijną
Mogę się zamienić na dzieci swoich cebul. Mam kilka kolorów a jesienią porozdawałam chyba z 20 sztuk bo już nie miałam ich gdzie stawiać...
Zostawiłam sobie po sztuce z koloru i chociaż cebule nie są wielkie to kwiaty mają co roku ogromne
Ja właśnie czekam bo moim zaczynają pękać pączki.Też na pewno się pochwalę jak rozkwitną
Moniś ten kolor mnie powalił
Czy mogłabym liczyć jesienią na jakąś cebulkę,chociaż mikroskopijną
Mogę się zamienić na dzieci swoich cebul. Mam kilka kolorów a jesienią porozdawałam chyba z 20 sztuk bo już nie miałam ich gdzie stawiać...
Zostawiłam sobie po sztuce z koloru i chociaż cebule nie są wielkie to kwiaty mają co roku ogromne
Pozdrawiam słonecznie - Baśka