Pozdrawiam.
Moje miejsce na ziemi - Agnieś
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje miejsce na ziemi - Agnieś
Witam, bardzo lubię zapach pomarańczy z goździkami, ale musi być ich nie za dużo, bo wówczas zamiast pieknego, światecznego zapachu, mamy gryzący w gardle "smak".
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Witajcie dziewczyny
Pole do popisu rzeczywiście mam, ale nie wiem kiedy uda się ruszyć z pracami. Rzeczka jest mieniem Skarbu Państwa, sąsiedzi też nie patrzą przychylnym okiem bo "może ich zalejemy"
Więc same procedury trochę jeszcze potrwają.
Stasiu zgadzam się z Tobą. Za dużo goździków daje dentystyczny zapach. Eugenol - olejek z goździków jest naturalnym środkiem znieczulającym.
A u mnie dziś tak ponuro, żę lampę muszę zaświecić, żeby klawiatuę widzieć
I jak tu się brać do pracy?
Pole do popisu rzeczywiście mam, ale nie wiem kiedy uda się ruszyć z pracami. Rzeczka jest mieniem Skarbu Państwa, sąsiedzi też nie patrzą przychylnym okiem bo "może ich zalejemy"
Stasiu zgadzam się z Tobą. Za dużo goździków daje dentystyczny zapach. Eugenol - olejek z goździków jest naturalnym środkiem znieczulającym.
A u mnie dziś tak ponuro, żę lampę muszę zaświecić, żeby klawiatuę widzieć
- stasia109

Agnieś, świeć oczkami.

Adresy do moich wątków
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Jeszcze trochę, i już dzień będzie dłuższy...głowa do góry!
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
No i przyszła zima
, tzn na razie delikatnie pruszy śnieżek, bałwana z tego nie będzie.
Wczoraj lekko złapał mróż i centralne się włączyło. Do tej pory wystarczyło zapalić wieczorem w kominku i ciepło było do następnego dnia. No ale nie ma co narzekać, bo jeszcze takiej zimy nie było, żeby w grudniu dopiero grzejniki włączać.
aż do 3 stycznia 
Wczoraj lekko złapał mróż i centralne się włączyło. Do tej pory wystarczyło zapalić wieczorem w kominku i ciepło było do następnego dnia. No ale nie ma co narzekać, bo jeszcze takiej zimy nie było, żeby w grudniu dopiero grzejniki włączać.
Ja w sumie lubę długie zimowe wieczory, przy kominku, pod kocykiem i z ciepłą herbatką. Tylko jakoś wtedy trudno mi się zmobilizować do pracy. Na szczęście jeszcze dwa tyg. i ŚWIĘTAJeszcze trochę, i już dzień będzie dłuższy...głowa do góry!
Zazdroszczę dłuuugich Świąt
Mój M ma wolne w zasadzie od przedświątecznego poniedziałku, ale przecież przy garach mnie nie zastąpi
Będzie za zaopatrzenie robił
Mój M ma wolne w zasadzie od przedświątecznego poniedziałku, ale przecież przy garach mnie nie zastąpi
Będzie za zaopatrzenie robił
Gosiu, zawsze można mężowi inne zajęcia znaleźć. Mój dzisiaj wieszał karnisze
w końcu doczekałam się po 9 latach 
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Prześliczna i na czasie ... uwielbiam zapach przy nabijaniu goździków w pomarańczeAgnieś pisze:
Ta dekoracja z pomarańczami Agniesiu śliczna.
Dzięki dziewczyny
To jeszcze się pochwalę, że koronkowe gwiazdki wykonałam własnoręcznie. Moje pierwsze szydełkowe dzieło
To jeszcze się pochwalę, że koronkowe gwiazdki wykonałam własnoręcznie. Moje pierwsze szydełkowe dzieło
- stasia109

Agnieś, ale jesteś zdolna bestyja, tylko pozazdrościć.

Adresy do moich wątków
- szyszunia
- 1000p

- Od: 4 lis 2009, o 13:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam koleżankę z moich stron bo ja z okolic Mielca
Zaczęłam przeglądać Twój wątek ale synek jakos sie ciecierpliwi ale na pewno tu wrócę pozdrawiam 
Gratuluję sreberka 
gorzata76 pisze:Gratuluję sreberka
- stasia109

Moje gratulacje!

Adresy do moich wątków