Podziwiam gdzie Ty to wszystko upychasz, a ile się nalatasz w czasie podlewania!No ale, coś za coś - nie ma pięknych kwiatów na każdym kroku bez odpowiedniego wysiłku...
No to tylko pogratulować i życzyć udanej dostawy!
ps. a kicia to ta z avatara? mrrrrr

Mam nie tylko storczyki, ale jeszcze trochę skrętników, fiołków, roślin na balkonie i zanim oblecę całe towarzystwo, po prostu padam
 Mam nie tylko storczyki, ale jeszcze trochę skrętników, fiołków, roślin na balkonie i zanim oblecę całe towarzystwo, po prostu padam  , ale czego się nie zrobi dla piękna roślin
 , ale czego się nie zrobi dla piękna roślin  Kicia z avatara to mój domowy szkodnik - zeżarła dwie draceny (obgryzła liście do cna), za storczyki na razie się nie bierze, ale już zainteresowała się noliną
 Kicia z avatara to mój domowy szkodnik - zeżarła dwie draceny (obgryzła liście do cna), za storczyki na razie się nie bierze, ale już zainteresowała się noliną  Dziwne to, bo na balkonie mam pojemniczek z trawką, ale na nią akurat nie ma ochoty
 Dziwne to, bo na balkonie mam pojemniczek z trawką, ale na nią akurat nie ma ochoty 
 i...jest mój
  i...jest mój 

W OS widziałam takie, ale jak dla mnie za kosmiczną kwotę prawie 200zł. Niestety, za jedną, nawet najcudniejszą roślinkę, tyle nie dam, zwłaszcza, że nie wiem też jaki konkretnie egzemplarz do mnie trafi
 W OS widziałam takie, ale jak dla mnie za kosmiczną kwotę prawie 200zł. Niestety, za jedną, nawet najcudniejszą roślinkę, tyle nie dam, zwłaszcza, że nie wiem też jaki konkretnie egzemplarz do mnie trafi  .
 .