Onaczku, jak miło Cię gościć w moich progach...

Bardzo się cieszę, że podoba Ci się mój ogródek, ale jeszcze bardziej się cieszę, że podoba Ci się mój mały psotnik...

Ta rasa to charcik włoski. To małe pieski. Ważą maksymalnie do 5 kg. Ale musisz pamiętać, że straszne z nich "maminsynki"! I pies jeszcze gorszy niż suka!

Kiedy zostaje w domu sam, strasznie tęskni.

i lojalnie Ciebie uprzedzam, że będzie się zakopywał pod kołdrami, kocami i wszystkim co tylko możliwe... Czasem go szukam, nigdzie nie mogę znaleźć, a on... Nie wiem czy oglądałaś
te strony ...?

Jak będziesz miała jakieś pytania, nie krępuj się! My tez Ciebie całujemy!
Beatko, Ewuniu,
Grażynko, melduję, że Bobik podrapany

, a oto link do wyszukanych róż "polyantha":
http://www.helpmefind.com/rose/roses.pH ... ARCH&tab=5 (Zauważ, że jest 13 stron. Aby zmienić stronę, albo klikasz na niebieską strzałeczkę, rozwija Ci się menu z numerami stron i klikasz na wybrany numer, lub po prostu klikasz na NEXT (czyli NASTĘPNY).
Po kliknięciu na nazwę, masz informacje o danej róży (pewnych rzeczy możesz się domyślić... a jak potrzeba to pytaj) i postępujesz tak jak w poprzednich linkach, czyli klikasz na zakładkę "photos", powiększasz pierwsze małe zdjęcie, potem klikasz na "OLDER". Jak potrzebujesz jeszcze pomocy, to mów! Idę na kolację i wracam!