EWUNIU ,masz śliczny kolorek tojada.Kupowałam wielokrotnie w różnych kolorach ,ale jak na razie wszystkie zakwitają jednakowo ,na niebiesko .
Mam taki sam przetacznik .Rośnie wysoki i się pokłada .Dostałam od forumowicza i niby wygląda tak samo ,ale rośnie w zwartej kępie .Rosną w pobliżu ,więc warunki mają raczej takie same .Wkurzają mnie roślinki ,które się pokładają .
Ewuś widzę u Ciebie nową rabatkę ciekawa jestem co na niej urośnie ,ja też czekam na kwiaty kobei
mam w donicy może dlatego się ociąga rabata między innymi z liliami bardzo ładna lubię taki busz
Stasiu ta rabata wyglądała tak w kwietniu, a w tej chwili to właśnie ta z liliami i nie tylko
Comciu kobea zrobiła mi psikusa, bo posadziłam ją , ale myślałam, że nic z niej nie będzie, a ona mi obrosła drewniany płotek, który właśnie miałam zamiar pomalować
Jadziu ja nie mam czerwonej monardy, ale nie boleję z tego powodu, natomiast rozwary miałam dwa, a po zimie ostał się jeden
4000 metrów, ach jak ja Ci zazdroszczę tej powierzchni, tak wiem pracy sporo, ale jaka satysfakcja i ile miejsca na następne "chciejstwa", iglaczki już takie dorodne, bardzo ładna rabata z trawami (i nie tylko) i kwitnące róże, lilie. Ładny warzywniaczek, ech ta przestrzeń i wszystko tak ładnie skomponowane, po prostu super.