Moje roślinki... apus - cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewka36jj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 cze 2012, o 18:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje roślinki... apus - cz. 2

Post »

Basiu - obie możemy wypić kawkę w takim samym kubeczku ;:304 Sadzonki rzeczywiście piekne, na pewno się przyjmą i będą cieszyć. Ja ciągle jeszcze muszę 6 posadzić, ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu. Na szczęście jutro sobota , zrezygnuję nawet z zakupów, w końcu róże trzeba wreszcie posadzić , że o cięciu nie wspomnę. Przycięłam dopiero kilkanaście sztuk.
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nooo, te dwie te giganty ;:oj Wszędzie takie wielkie w tym sezonie ;:108
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ewuniu pijmy! ;:304 ;:304 ;:304
Ja zawzięłam się i posadziłam ile dałam radę, ale głownie dlatego, że mąż nie wie o zakupach ;:306
I żeby nie widział co i ile, bo znowu byłby komentarz pt. "znooowu róże....?" :;230 A tak już siedzą w ziemi, a te co zostały, to jutro sobie tak do porannej kawy wsadzę ;:333
Mnie też trochę zostało do przycięcia, trzeba będzie jutro pobiegać z sekatorem :)

Mati, naprawdę bardzo dorodne dostałam, w sumie najmniejszą jest Crown Princess Margareta, też ładna, ale w porównaniu z innymi, które otrzymałam to mała. ;:333
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Oho! Basia zakłada ogród różany! ;:138 ;:138
Będzie co podziwiać. ;:215
Ja też dzisiaj w pełnym słońcu ;:3 i w pocie czoła działałam na działeczce w towarzystwie M, Mikrusa i Misi oraz gołąbków. ;:63
Dobrego słonecznego weekendu życzę. ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

No Basiu piękne róże i już wrośnięte w ogród! nikt się nie zorientuje że tam nigdy nie rosły :;230 no i kubek jakiś nowy przybył :?: ;:306 ;:306 Pogoda nam dopisała i dzień wykorzystany maksymalnie, a nawet humorek Basi się poprawił ;:168
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Basiu :wit . Widzę, że róże zjeżdżają się do wszystkich :heja . Taki sam kubek dostałam ;:224 . Moje sadzonki też były bardzo ładne ale nie miałam czasu na zrobienie fotek ;:222 . Pogody na jutro Ci życzę i udanego weekendu , pozdrawiam :wit .
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

apus pisze: Ja zawzięłam się i posadziłam ile dałam radę, ale głownie dlatego, że mąż nie wie o zakupach ;:306
:;230 Padłam... :;230 I nie szybko wstanę... :;230 Skąd ja to znam? ;:306 Ach te nasze Emy. Na pewno lepiej im się żyje w tej nieświadomości. ;:333

Śliczne sadzonki do Ciebie przyjechały. ;:224
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2013, o 23:30

Post »

Basiu widzę że sadzonki przyszły piękne ;:215 i kubeczek do kawki ,też mam i bardzo je lubię do kawy właśnie :wink: To taki drobiazg a jak cieszy ;:173 No to jutro ;:304 ma być pogoda ;:108
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Widzę, że się wszyscy szykują na sobotę :heja Od pracy będzie aż furczało. Nastał nareszcie wyczekiwany przez wszystkich czas, kiedy i pogoda pozwala popracować a i chęci nie brakuje. Bo w tym przecież jest ambaras, aby dwoje chciało naraz :tan
Sadzonki dorodne do Ciebie przyjechały, ogólnie chyba wszędzie słychać głosy zadowolenia. Ja jeszcze tylko czekam na dwie różyczki, dzisiaj przygotuję im miejsce. Dobrej pogody ;:196
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37

Post »

Basiu dobre to z sadzeniem róż. :lol:
Nie powiem, parę razy i mi się to zdarzyło. A latem m pytał skąd u nas tyle róż? A ja - jakto skąd. Przecież od dawna rosły tylko małe były i musiałeś nie zauważyć :lol:
Pogoda chyba będzie dziś super. Jest delikatny przymrozek, ale pięknie świeci słoneczo i oby było tak cały dzień. Zatem miłego ogrodowania :D
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

O, jak fajnie, że jesteś zadowolona z nowych róż, (.... które posadziłaś już przecież dawno temu ;:306 ;:172 )
A taki kubeczek to też na pewno cieszy, fajny pomysł z takim miłym upominkiem.
Miłej niedzieli ;:3
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Lucynko, ;:196 już od ubiegłego roku szaleję z różami, zapadłam w tę chorobę... ale pewnie efekt będzie za 2 lata... ;:224

Marysiu, tak całkowicie przypadkowo one tam jakoś wyrosły... zasiały się czy jak? ;:306 ;:306
Nastrój mam cudny! Jeno jutro to chyba zakwasy będę miała! ;:333

Ewelinko, pijąc w tym kubku kawusię będziemy się jednoczyć "za te co poległy zmęczone na grządce" ;:224

Aniu
, mam wspaniałego męża i nie chcę go stresować jakąś tam kolejną dostawą róż :roll:
A tak szybciutko w piątek wsadziłam część, dzisiaj resztę, w między czasie powojniki wetknęłam tu i ówdzie i jakoś tak... nawet nie widać, że coś przyszło, przybyło... :roll:
Czaaa by może jakie zamówienie popełnić... ;:306 ;:306 ;:306

Tolinko, jeszcze kubka nie testowałam, ale pewnie jutro zrobię inaugurację. Lubię kawę właśnie z kubka pić, w ogole mam takie dzymdzyrymdzy, że kubek, że biały... ;:333 Tak jakoś mi bardziej smakuje.
Fajne takie niespodzianki, niby nic, a człowiek się cieszy.... ;:215

Iwonko, dzisiaj sobota, padam ze zmęczenia, ale jest cudnie! Podgoniłam trochę pracy skalniakowych i ogólnych... ;:333

Wiolu, ciekawe czy mój eM zauważy :wink: Raczej wątpię, bo to tak naprawdę kilka róż. Mężczyźni, pewne rzeczy widzą z dużym opóźnieniem. ;:306

Beatko, bardzo jestem zadowolona, w ogóle dzisiejszy dzień mnie wprawił w dobry nastrój... taka kontynuacja wczorajszego.

Dzisiaj pogoda u mnie dopisała, zimno było, ale słonecznie i można było poszaleć.
Mam wrażenie, że to pierwszy takie fajny, słoneczny weekend od nie wiadomo kiedy...
Bolą mnie kolana, plecy, ręcę, ale faaaaaaaajowo! ;:63
A jeszcze dzisiaj sąsiad oświadczył, że od przyszłego tygodnia mają zacząć robić ogrodzenie (oby!!!), jak tak będzie to może w kwietniu będę mogła już organizować nowe rabaty... :heja :heja :heja
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Basiu, sadzonki przyszły bardzo ładne ;:215 Widać, że F w tym roku się stara, bo i do mnie zawitały wyjątkowo dorodne. Brawo dla firmy za to, że stara się trzymać poziom ;:138
Swoich jeszcze nie posadziłam, bo zimnica taka była, że nie dałam rady. Jutro z rana zaczynam sadzenie.
A kubeczki z F mam już dwa i też bardzo lubię w nich pić kawkę ;:108
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56

Post »

No i się pośmiałem :)
Chowają te rośliny, potem wymyślają tłumaczenia :wink:
My też kupujemy "okazjonalnie" i ... wsadzamy gdzie się da - dobrze, jeśli to widać, gorzej z cebulowymi - wtedy ten drugi co chce posadzić .... trafia na już coś posadzonego :;230
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
Awatar użytkownika
nena08
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 10:06

Post »

apus pisze: Ja zawzięłam się i posadziłam ile dałam radę, ale głownie dlatego, że mąż nie wie o zakupach ;:306
Uważaj, jak zacznie czytać forum, to sprawa się rypnie. ;:306
Mój sprawdza co słychać w domu. ;:306
Super zakupy. ;:138
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”