Ja myślę tak samo, po co walczyćRaczek pisze: Ja też swojego M za bardzo nie namawiam na naukę obsługi komputera.
Hi hi trzeba by było jeszcze z nim walczyć o komputer.
Mój skrawek ziemi - Gabriela - /cz. 1.r 2008/
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gabrysiu ja Ci dam radę ,jak korzystać z komp i opiekować się wnuczkiem w tym samym czasie
A więc :kładziesz wnuczka do wózka ,dajesz mu butelkę z mlekiem podkładając pod buzię pieluszkę ,przyciągasz wózek blisko miejsca gdzie masz komp.siadasz, lewą lub prawą nogę dajesz ---swoją ---na kółko i przesuwasz lub huśtasz wózkiem,aż do momentu jak zaśnie ,zachowując się cichutko ---ot i po bólu

A więc :kładziesz wnuczka do wózka ,dajesz mu butelkę z mlekiem podkładając pod buzię pieluszkę ,przyciągasz wózek blisko miejsca gdzie masz komp.siadasz, lewą lub prawą nogę dajesz ---swoją ---na kółko i przesuwasz lub huśtasz wózkiem,aż do momentu jak zaśnie ,zachowując się cichutko ---ot i po bólu
- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bogusiu zależy jaki wnuczek jest i czy da się pobujać Gabuni .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Bogusia ale się ubawiłam, jesteś niesamowitabogusia177 pisze:Gabrysiu ja Ci dam radę ,jak korzystać z komp i opiekować się wnuczkiem w tym samym czasie
A więc :kładziesz wnuczka do wózka ,dajesz mu butelkę z mlekiem podkładając pod buzię pieluszkę ,przyciągasz wózek blisko miejsca gdzie masz komp.siadasz, lewą lub prawą nogę dajesz ---swoją ---na kółko i przesuwasz lub huśtasz wózkiem,aż do momentu jak zaśnie ,zachowując się cichutko ---ot i po bólu![]()
Sposób wypróbuję :P
- Gabriela

No kontakt przez internet to dobra sprawa, ja mam tak samo. Jedna córka w Niemczech siedzi,inag1 pisze:Też mam komputer tylko dla siebie. Dzieciaki siedzą w Anglii ,więc dzięki komputerowi mam z nimi kontakt. Syn wraca 22 lutego(hura!!!!nareszcie!!!!),więc znowu będzie trzeba ustalić harmonogram użytkowania komputera
to chociaż się widzimy przez internet, mieszka prawie tysiąc kilometrów ode mnie i
przyjeżdża tylko raz do roku, szkoda
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
ja nie chce byc gorsza ,mam ZIĘCIA kochanego w Holandii a reszta dużej rodzinki przy mamusiGabriela pisze:No kontakt przez internet to dobra sprawa, ja mam tak samo. Jedna córka w Niemczech siedzi,inag1 pisze:Też mam komputer tylko dla siebie. Dzieciaki siedzą w Anglii ,więc dzięki komputerowi mam z nimi kontakt. Syn wraca 22 lutego(hura!!!!nareszcie!!!!),więc znowu będzie trzeba ustalić harmonogram użytkowania komputera
to chociaż się widzimy przez internet, mieszka prawie tysiąc kilometrów ode mnie i
przyjeżdża tylko raz do roku, szkoda
- Raczek

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Gabi jak uzyskałaś taki efekt "zakręconego" kwiatka?Gabriela pisze:Po wczorajszych lekcjach obróbki zdjęć poszłam jeszcze dalej i popatrzcie co wykombinowałam ...
Zdjęcie z liliami można powiększyć aby zobaczyć efekt.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- Raczek

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Dorotko jesteś zdolną uczennicą.tylko nie wiesz,że Gagi ;:2 ma dwóch nauczycieli.korzo_m pisze:Gabrysiu ja też uczę się wg wskazówek Ani- Raczka, ale chyba jestem mniej zdolną uczennicą bo do takiej perfekcji jak Twoja jeszcze daleka .............droga![]()
![]()
. Zdjęcia bardzo mi się podobają
![]()
![]()
Jej drugim nauczycielem jest jej zięć. ;:2
Podpowiedzi ma więc na bieżąco.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- Gabriela

Witam Aniu. Miło mi że cię zaciekawił zakręcony kwiatek.Raczek pisze:Gabi jak uzyskałaś taki efekt "zakręconego" kwiatka?Gabriela pisze:Po wczorajszych lekcjach obróbki zdjęć poszłam jeszcze dalej i popatrzcie co wykombinowałam ...
Zdjęcie z liliami można powiększyć aby zobaczyć efekt.
Już Ci mówię: Mam zainstalowany program Paint Net i właśnie tam są różne możliwości,
efekty itp. Jeśli go będziesz miała to na pewno go rozgryziesz.
Ja się bawiłam wczoraj do późna, ale za to mam dzisiaj przechlapane
Padł mi internet, teraz jestem u córki i trochę nadrabiam, jestem wręcz nieszczęśliwa
Muszę czekać do jutra na serwisanta