Witam wszystkich ,dzień znowu spędzony w ogrodzie ,jest super pogoda,jak w lecie ,ale ja niewiele robię na rabatach bo teraz mam inne zajęcie .
Gosiu,u nas jest tak ciepło,że rośliny oszalały tak kwitną ,narcyzy to pobijają rekord ,kwiat przy kwiatku i cudowny zapach,nawet nie wiedziałam,że one tak pięknie pachną ,fiołków kolorowych i też pachnących to całe łany,pozdrawiam
Iwonko,mam bardzo dużo kolorowych fiołków i tak cudownie pachną
Dorotko,to wszystko tak się rozhulało w ostatnich dniach ,bardzo u nas ciepłych ,ja już dwa dni robię w ogrodzie w opalaczach i przy okazji się ładuję
Aguś,tak to jaskier,taka kula wyszła w słońcu,że nawet płateczków nie widać ,fiołków mam całe łany i dużo kolorów,
Ewuniu,chyba tak ,kupiłam ich dawno w jakimś centrum ogrodniczym w 4 kg worku ,są różne odmiany ,ale takie proste ,rosną już tyle lat i nawet przybywają ,no i pachną ,aż nie wierzyłam ,może do tego słoneczka ,ostatnie kwitną całe białe z dużą trąbką ,pozdrawiam
Tereniu,narcyzy mnie też zadziwiają ,tyle lat i nic z nimi nie robię ,a kwitnie teraz kwiatek przy kwiatku,fiołki też utworzyły po prostu dywan i wszystkie pachnące,tylko białe są niepachnące,ale one rosną gdzie indziej ,nie bardzo daję radę z ogrodem ,bo mnie wstrzymują wysyłki i zaległości rosną ,róże dzisiaj nie zasadziłam ,bo nie zdążyłam ,siedzą w wodzie ,zasadziłam wieczór tylko 3 szt a przyszło 18 ,pozdrawiam , buziaczki i dużo zdrówka