Zauważyłam, że najwięcej jest hybryd z różnych różowych i białych kolorków, ale i te są też najpiękniejsze
Mój pierwszy storczyk :) Narine
-
elizabett-1977
- 200p

- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
bo są wszędzie, ale ja jestem taka pechowa, że u mnie NIC nie ma. nigdzie. ani w sklepach, ani w kwiaciarniach. bardzo ciężko spotkać coś innego niż białe, różowe i żółte. ale tego z mazami MUSZĘ MIEĆ. na wystawie na pewno nie będzie. gdyby był, to by było zbyt piękne, żeby było prawdziwe. czemu ja nigdy nie umiem spotkać nic ciekawego... same zwyczajne. ja jestem niezwykła i chcę mieć niezwykłe storczyki.
- Narine

- Od: 30 paź 2007, o 20:51
Witajcie WSZYSTKIE forumki :P
Co do mojego chorągiewkowca - cały czas na rekonwalescencji... Został mu już tylko 1 korzeń powietrzny. Liście nadal mocno pomarszczone, ale jakby nieco mocniejsze.
To, co mnie cieszy - myślę, że dobrze rokuje - ten jeden jedyny korzeń rośnie!
Walczę o niego jak lew :P
elizabett-1977 Rzeczywiście czasami marzenia się spełniają
Anusska To rzeczywiście dziewczynki
W weekend Obi też było ich sporo :P
Art Ty masz nosaNarine, co trzeba zrobić, żeby marzenia tak fantastycznie się spełniały ???
Przyznaj się, może obchodzisz jakieś swoje święto
Co do mojego chorągiewkowca - cały czas na rekonwalescencji... Został mu już tylko 1 korzeń powietrzny. Liście nadal mocno pomarszczone, ale jakby nieco mocniejsze.
To, co mnie cieszy - myślę, że dobrze rokuje - ten jeden jedyny korzeń rośnie!
Walczę o niego jak lew :P
elizabett-1977 Rzeczywiście czasami marzenia się spełniają
Anusska To rzeczywiście dziewczynki
Była cała masa w Biedronkach koło mnie takich białych "mazańców"
Halinko,no to Duśka pewnie ma już dosyć,wszędzie tylko nie u niej.Co za życie..
- AnnaL

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jest piękny , no takiego to trudno w ogóle zobaczyć a co tam zdobyć. Szczęściara z Ciebie. A mogłabyś pokazać go w całej okazałości
Pozdrawiam Ania
Pozdrawiam Ania
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
-
elizabett-1977
- 200p

- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- Narine

- Od: 30 paź 2007, o 20:51
Dziękuję dziewczyny w imieniu phal.
Aniu postaram się wstawić zdjęcie w najbliższym czasie
Halinko ja mam jedną radę na to uzależnienie - nie wchodzić na to forum!
renata75 prędzej, czy później na pewno spotkasz. Widać po asortymencie kwiaciarni i marketów, że storczyki zdobywają coraz większą popularność w Polsce. Coraz większy wybór w kolorystyce. Jeszcze do całkiem niedawna takiego jak mój "żyłek" (ten co pierwszy u mnie zakwitł) było bardzo trudno spotkać (w moim rejonie) Teraz jest właściwie wszędzie, gdzie nie zajdę...
elizabett-1977 Mój też nie jest wysoki - raczej średni. Ma tylko 6 kwiatów, ale wcale mnie to nie martwi :P
Aniu postaram się wstawić zdjęcie w najbliższym czasie
Halinko ja mam jedną radę na to uzależnienie - nie wchodzić na to forum!
renata75 prędzej, czy później na pewno spotkasz. Widać po asortymencie kwiaciarni i marketów, że storczyki zdobywają coraz większą popularność w Polsce. Coraz większy wybór w kolorystyce. Jeszcze do całkiem niedawna takiego jak mój "żyłek" (ten co pierwszy u mnie zakwitł) było bardzo trudno spotkać (w moim rejonie) Teraz jest właściwie wszędzie, gdzie nie zajdę...
elizabett-1977 Mój też nie jest wysoki - raczej średni. Ma tylko 6 kwiatów, ale wcale mnie to nie martwi :P
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.