Mnie się wydaje ze bardzo dobrze zrobiłasanabuko1 pisze: zastanawiałam się i miałam w ręku Powojnik 'Purpurea Plena Elegans i wybrałam Sweet Summer Love.Nie wiem czy dobrze zrobiłam ???
Moja działka na Dębowym Lesie
Re: Moja działka na Dębowym Lesie
Pozdrawiam. Ewa
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu cudne hortensje:) Super zakupy jeżówkowe,też pewnie bym się skusiła.Mam Secret Joy 
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Nabyłaś nowe jeżówki
coraz więcej zwolenników mają te piękne rośliny .Latem też kupiłam secret Joy nie kwitnącą okazała się przeciwieństwem bo buraczkowatą secret affaire ale też ładną .W tym sezonie już nie kupuję niech się w ogrodniczym martwią o ich przechowanie a ja kupię na wiosnę!

- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A to moje nowe roślinki
clematis Sweet Summer Love i jeżówka Secret Joy i Supreme Cantaloupe

Hot Lava

Supreme Cantaloupe

jeżówka Secret Joy

clematis Sweet Summer Love i jeżówka Secret Joy i Supreme Cantaloupe

Hot Lava

Supreme Cantaloupe

jeżówka Secret Joy

truj,powojnikami,truj,ja juz nie mam gdzie
No ale nie,4 brzozy,2 klony....bzy.... 
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Aniu spacerek jak zawsze udany, a zakupy zawsze cieszę, uwielbiam je, jeżówki śliczne kupiłaś 
- aneczka1979

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
A sweet summer love ma jeszcze mniejsze kwiatki. Za to pachnie... cudownie pachnie...mewa pisze:Mnie się wydaje ze bardzo dobrze zrobiłasanabuko1 pisze: zastanawiałam się i miałam w ręku Powojnik 'Purpurea Plena Elegans i wybrałam Sweet Summer Love.Nie wiem czy dobrze zrobiłam ???. PPE ma malutkie kwiatki
Hortensje są cudowne! Jestem nimi oczarowana.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu piękne kwiaty późnego lata..... jeżówki uwielbiam i zawsze nie mogę się na nie napatrzeć....
Bobo piękność, wiedziałam, że to maluch, ale nie spodziewałam się, że aż taki
Swoją koniecznie muszę przesadzić, bo zasłania ją chryzantema ...
Bobo piękność, wiedziałam, że to maluch, ale nie spodziewałam się, że aż taki
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Podpisuję się pod tym obiema rękomabecia123 pisze:Prawda ,że w jesiennej szacie hortensje są piękne widać cały ich urok .a kaiser cudny jest.
Wspaniałe jeżówkowe zakupy
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Aniu, Supreme jest przepiękna
Polowałam na jeżówki, jak na razie mam 8 odmian,,,,ale nadal jestem ich głodna. Są takie cudne, że nie sposób obok przejść obojętnie.
- dorotka350
- -Moderator Forum-.

- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Ależ udane zakupy
Jeżówki piękne.
A Bobasek
. Decyzja zapadła...muszę go kupić..co tam najwyżej dziabnę kawałek trawnika 
Jeżówki piękne.
A Bobasek
- marzena06

- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Aniu znów nas kusisz , ja już nie mogę się doczekać wekendu jadę na wystawę ,rolno -ogrodniczą -coś namiastka poznańskiej polagry mam nadzieję że coś tam wypatrzę 
- anabuko1

Witajcie już czwratkowo
Tulap-Mateuszu Ja już powojniki w tym roku przy siatce zaczęłam sadzić,także i ty jak zachcesz to miejsce dla nich znajdziesz
Iwonko0042 Dziękuję kochana
Sama cieszę się tymi jeżówkami,A miały być dopiero na wiosnę,,ale jeszcze ?Aloha mi się podoba ,to będzie na wiosnę
aneczka1979-Aniu ; mewa-Ewuś Już zauważyłam,że sweet summer love pięknie pachnie,i wynagrodzi mi to zapachem ,ze ma małe kwiatuszki
Ja hortensjami też jestem oczarowana.
becia123; AGNESS; tesia39-Tereniu ; koziorozec-Maruś ; Annes 77-Aneczko ; marpa-Maryniu; PEPSI-Małgosiu
Kwiaty zawsze są piękne o każdej porze roku, jeżówki mnie wciągnęły na dobre,tylko myślę,gdzie to jeszcze by je upchnąć,bo posadzić już się nie da .Pójdą obok róż i koło funki chyba. Supreme Cantaloupe prawdziwa piękność ale Secret Joy nie ustępuje jej nic ,a nic.
I fajnie tak kupić roślinki już z kwiatami,wie się co ma.,naprawdę
Hortensjami też zachwycam się wszystkimi.
Dwie minie zakwitły,jedna nowa- dębolistna,jeszcze za mała.A jedna ogrodowa się zbuntowała i kwiatów nie zawiązała.
Dorotko350 Te ogrodowe mnie ostatnio bardziej cieszą niż ciuchy .
W zimie jak roślinek nie będzie to one będą może kręciły Jeszcze na liście różyczki zostały do kupienia na ten rok.
A Bobasek jest
Marzenko06 To nie ja kuszę tylko jeżówki same kuszą,takie piękne są.
A gdzie ta wystawa ,rolno -ogrodnicza??
Koło mnie nie mam żadnych wystaw, tylko ogrodnicze mi zostają
Tulap-Mateuszu Ja już powojniki w tym roku przy siatce zaczęłam sadzić,także i ty jak zachcesz to miejsce dla nich znajdziesz
Iwonko0042 Dziękuję kochana
Sama cieszę się tymi jeżówkami,A miały być dopiero na wiosnę,,ale jeszcze ?Aloha mi się podoba ,to będzie na wiosnę
aneczka1979-Aniu ; mewa-Ewuś Już zauważyłam,że sweet summer love pięknie pachnie,i wynagrodzi mi to zapachem ,ze ma małe kwiatuszki
Ja hortensjami też jestem oczarowana.
becia123; AGNESS; tesia39-Tereniu ; koziorozec-Maruś ; Annes 77-Aneczko ; marpa-Maryniu; PEPSI-Małgosiu
Kwiaty zawsze są piękne o każdej porze roku, jeżówki mnie wciągnęły na dobre,tylko myślę,gdzie to jeszcze by je upchnąć,bo posadzić już się nie da .Pójdą obok róż i koło funki chyba. Supreme Cantaloupe prawdziwa piękność ale Secret Joy nie ustępuje jej nic ,a nic.
I fajnie tak kupić roślinki już z kwiatami,wie się co ma.,naprawdę
Hortensjami też zachwycam się wszystkimi.
Dwie minie zakwitły,jedna nowa- dębolistna,jeszcze za mała.A jedna ogrodowa się zbuntowała i kwiatów nie zawiązała.
Dorotko350 Te ogrodowe mnie ostatnio bardziej cieszą niż ciuchy .
W zimie jak roślinek nie będzie to one będą może kręciły Jeszcze na liście różyczki zostały do kupienia na ten rok.
A Bobasek jest
Marzenko06 To nie ja kuszę tylko jeżówki same kuszą,takie piękne są.
A gdzie ta wystawa ,rolno -ogrodnicza??
Koło mnie nie mam żadnych wystaw, tylko ogrodnicze mi zostają
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Aniu - fajnie ,że wróciłaś bezpiecznie
Gratuluje pięknych zakupów
Supreme Cantalupe jest przecudna ,będziesz zadowolona
Miłego dnia
Gratuluje pięknych zakupów
Miłego dnia
- anabuko1

U mnie pochmurno i deszczowo...ale wszystkim do mnie zaglądającym życzę miłego dzioneczka
e-babcia-Jadziu Tak już jestem,A nowe zakupy zawsze chyba bardziej cieszą .Kurcze , jak dzieci ,cieszymy się z zabawki a my z roślinek
Supreme Cantalupe już od dawna mi się podobała,miałam ją na liście na wiosenne zakupy ,a kupiłam teraz

Hortensjami też zachwycam się wszystkimi.w ciągu dwóch lat zgromadziłam ich 10 sztuk
Hortensja Bukietowa Renhy Vanille Fraise a jest dla mnie najpiękniejsza obok Magical Fire

Hortensja bukietowa Kyushiu

Hortensja Magical Fire - moja druga ulubienica

JPII

[
e-babcia-Jadziu Tak już jestem,A nowe zakupy zawsze chyba bardziej cieszą .Kurcze , jak dzieci ,cieszymy się z zabawki a my z roślinek
Supreme Cantalupe już od dawna mi się podobała,miałam ją na liście na wiosenne zakupy ,a kupiłam teraz

Hortensjami też zachwycam się wszystkimi.w ciągu dwóch lat zgromadziłam ich 10 sztuk
Hortensja Bukietowa Renhy Vanille Fraise a jest dla mnie najpiękniejsza obok Magical Fire

Hortensja bukietowa Kyushiu

Hortensja Magical Fire - moja druga ulubienica

JPII

[