Dzisiejsze słoneczne obrazki
Agulka cieszę się, że podobają Ci się

Bardzo przyciągają wzrok, bo kolorków teraz niezbyt dużo i dominuje zieleń
Maryniu , niestety ludzie są różni i prawdziwym szczęściem jest trafić na osoby życzliwe i pozytywne. Niestety nie zawsze tak się udaje ...
Widzę, że i Ty przeżyłaś swoje z trudnym sąsiadem....
Ciesze się, że różyczki podobają Ci się
Dorotko cieszę się, że planujesz wycinkę suchych i kruchych drzew, Twoja rodzinka będzie bezpieczna a Ty spokojna
Z pokrzywami może najpierw porozmawiaj z sąsiadem, zapytaj, czy nie ma nic przeciwko spryskaniu ...
Jadziu piosenka cudna, śpiewał ją Mieczysław Fogg
Edytko nie mam już na nich zdrowia, więc na razie daję sobie na wstrzymanie..... zobaczymy jak sytuacja będzie się rozwijać....
Aniu ciesze się bardzo, że podobają Ci się zimowity. To delikatne, urocze kwiatuszki
Róże czarują w najlepsze. Teraz do kwitnienia szykuje się Nostalgia, ma całą masę pąków....latem nie kwitła tak obficie jak teraz
Justynko i u mnie była bardzo niska temperatura nocą.... faktycznie trzeba myśleć o chowaniu doniczkowców...
Jagi bardzo dziękuję, miło mi, że portrety róż podobają Ci się, kwitną teraz prześlicznie, są takie zdrowiutkie i dorodne
Nienazwane z powodu pośpiechu, ale już uzupełnię
Sąsiedzi.... temat rzeka..... gdyby tak można było trafiać tylko na pozytywnych ludzi....