Gosiu,już się cieszę ,bo jakoś dałam radę to wszystko posadzić, dzisiaj odkryłam i obcięłam róże,jutro ich zasilę i jedna duża rabata będzie zrobiona,jak dojadą róże to też tam będą dosadzone ,bo też dorobiłam miejsce,ja nie kopię dołów ,tylko robię rabaty a to jeszcze więcej ziemi do wywiezienia,pozdrawiam
Bogusiu,wydaje się dużo ,ale ile jeszcze jest odmian piwonii to głowa mała ,chyba nie ma możliwości żeby mieć wszystkie,miłej nocki życzę
Iwonko,piękny i ciepły był dzisiaj dzionek ,co prawda sporo wiało ,ale po południu już było dobrze,miłej nocki
Kasiu,u mnie też dziś było lato trochę zaczynam się odrabiać ze sprzątaniem ,ale ogród duży i jeszcze trochę zostało,buziaczki dla Ciebie
Dorotko,tak czasem coś się opuści ,ja bardzo lubię stokrotki i kupiłam już są w koszykach przed domem i troszkę jest przyjemniej,gorąco pozdrawiam
Iwonko trillum,kupiłam te stokrotki,żeby przed domem była już prawdziwa wiosna ,bo u mnie opóźniona jak porównuję z innymi ogrodami,pozdrawiam serdecznie i miłej nocki
Marysiu,na pewno piwonie nie zakwitną ,ale mam nadzieję że może któraś zrobi mi niespodziankę,bo grube kły wychodzą ,ale mam też parę nowych z listopada ,to może te zakwitną ,jestem niepoprawną optymistką ,ale jak mówisz są inne kwiaty,pozdrawiam serdecznie i buziaczki
Marysiu-Maska,ale to może być dla Was za długo ,szybciej wszyscy napisali ,a zdjęcia były potem

,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Kasiu,jak dalej tak będzie to się przeniosę miłej nocki życzę i buziaczki dla Ciebie
-- 20 mar 2014, o 22:00 --
Gosiu,zawsze lepiej być w zgodzie ,a my i tak sobie poradzimy i znowu jakiś nowy kwiatuszek się zmieści,pozdrawiam gorąco