Roślinki doniczkowe - FIGA
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu ja po remoncie to nawet karniszy nie wieszałam i teraz mam śmiesznie bo na dole mieszka teściowa i ma firanki ,a ja na górze bez firan.
Od ulicy to dopiero widok
istny pustostan gdyby nie to zielone co na parapetach. 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
- basga
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie tak jak u Kasi-żaluzje TYLKO wiszą a firanek nie mam już od kilku lat,dziś widziałam w Ikei takie rolety bambusowe i cały czas o nich myślę,bo rano zaświtała mi myśl,by do wystroju wprowadzić trochę sznurka,drewna i jakieś drewnopodobne pierdółki ,nawet kamyczki sobie kupiłam do szklanego naczynia :P
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Basiu ja mam w szklanym naczyniu muszelki i szklane kamyczki .Ladnie to wygląda. :P
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu ja ze względu na kwiatki :P u siebie miałam krótkie :P ale jak kwiatki podrosły i się zaczepiały zlikwidowałam :P no i więcej światła wpada mi do kwiatów dalej ustawionych :P W dużym pokoju mam firankę długą , ale zimą jest praktycznie odsunięta żeby doświetlić kwiatki :P już myślałam o jakimś oświetleniu typowym dla kwiatków , ale są tylko świetlówki
to jak to by wyglądało :P
Kamyczków kolorowych, minerałów też mam w szkle i miedzianej wannie :P
Piku szkoda że taka malutka :P ale to nic urośnie :P
Dzięki piękne za wizytę :P zapraszam ponownie na
Kamyczków kolorowych, minerałów też mam w szkle i miedzianej wannie :P
Piku szkoda że taka malutka :P ale to nic urośnie :P
Dzięki piękne za wizytę :P zapraszam ponownie na

Tak jest moja. Rośnie na działce. Ma 7 lat. Właśnie zgubiła liście, bo był szron, jak będą przymrozki muszę ją owinąć, bo to nie nasz klimat. Przywiozłam ją z Włoch, a tam w tym rejonie iż górzysty nie ma takich mrozów jak u nas. Nie wiem, czy doczekam się dojrzałych owoców, ale ma przepiękny kształt liści, podobne do dębu, tylko są skórzaste z meszkiem na wierzchu.
Spacer+uśmiech=zdrowie.
Tego wszystkim wam życzę
Maria
Tego wszystkim wam życzę
Maria
Nie mam innego zdjęcia, musisz poczekać do czerwca przyszłego roku. Natomiast latem widziałam u nas na giełdzie owocującą w doniczce. Z tego co wiem można i tak uprawiać.Latem do ogródka, a zimą do domu, temp. min 8 st.(nie gubi liści i owoce dojrzewają) Moja zanim się dobrze nie rozrosła też była w mieszkaniu. Mieszkasz niedaleko to na przyszły rok spróduję ukorzeniść odrosty przez odkłady. A jak nie to mogę kupić, podać konduktorowi, a odbierzesz u siebie. Będziesz na wystawie, bo ja się do was wybieram. Jakby udało mi się kupić do wystawy to mogę przywieżć. Nie były tak drogie od 30-50 zł.
Spacer+uśmiech=zdrowie.
Tego wszystkim wam życzę
Maria
Tego wszystkim wam życzę
Maria
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.