Mój ogród - RoksiSK
-
Grzegorz B
Agnieszko i ja Ci bardzo gratuluję.
Niezmiernie się cieszę, że się dostałaś. Ja w to wierzyłem (byłem pewien od samego początku). Zdolna z Ciebie osóbka i należało Ci się miejsce na tej uczelni, tym bardziej, że historia to Twoja pasja i wiele wysiłku wkładasz w tą dziedzinę.
Już niedługo się zacznie, bo październik bliziutko, ach jak Ci zazdroszczę, bo ja w tym roku kończę a bardzo milutko wspominam ten czas.
Mam nadzieję, że napiszesz jak Ci idzie i ogólnie co i jak. Jestem bardzo ciekawy, bo lubię takie klimaty
Aga, pewnie a........ się polało, ale opić tak wspaniałą wiadomość, wręcz musowo
Życzę samych sukcesów

Już niedługo się zacznie, bo październik bliziutko, ach jak Ci zazdroszczę, bo ja w tym roku kończę a bardzo milutko wspominam ten czas.
Mam nadzieję, że napiszesz jak Ci idzie i ogólnie co i jak. Jestem bardzo ciekawy, bo lubię takie klimaty
Aga, pewnie a........ się polało, ale opić tak wspaniałą wiadomość, wręcz musowo
Życzę samych sukcesów

Gratuluję,Agnieszko!
Pozwolę sobie wrócić do Twoich łubinów.Są cudne....Weszłam do Twojego ogrodu i przypomniałam sobie dzieciństwo,wakacje u rodziny i całe pola łubinu...Wydaje mi się,że przez wiele lat nie widziałam nigdzie tych kwiatów.I nagle u Ciebie...Zrobiło mi się ciepło na sercu...
Pozdrawiam. Sonia.
Pozwolę sobie wrócić do Twoich łubinów.Są cudne....Weszłam do Twojego ogrodu i przypomniałam sobie dzieciństwo,wakacje u rodziny i całe pola łubinu...Wydaje mi się,że przez wiele lat nie widziałam nigdzie tych kwiatów.I nagle u Ciebie...Zrobiło mi się ciepło na sercu...
Pozdrawiam. Sonia.
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie tylko nieźle ! Świetnie, Agnieszko ! Serdecznie gratulujęRoksiSK pisze:Zostałam przyjęta na AP na historię![]()
![]()
W rankingu zajęłam 9 miejsce - chyba nieźle
![]()
Dziękuję wszystkim, którzy trzymali za mnie kciuki :P :P :P
Z tego co było napisane to na 89 osób przyjęli 66.
Przygotować się do egzaminu po przerwie w nauce, mając rodzinę 'na głowie' - to nie takie hop-siup
Podziwiam i życzę zaliczania kolejnych egzaminów w takim stylu
Cieplutko pozdrawiam
Agniesiu gratuluję, całe 80 osób było za Tobą. 
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.