a tu będą wykłady
E@K66-Efkowe pole
- E@K66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: E@K66-Efkowe pole
Taaaaaaaaak szkolenie jestem za

a tu będą wykłady

a tu będą wykłady
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
A w tym glinianym bącloku to bedziemy kapuchę na podłoże deptać
tez mam podobny tylko pokancerowany 
- E@K66

Kocham takie bukłaczki sa cudne 
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Strasznie cieszy mnie ta myśl,że czujesz ogród sercem Ewuniu,musisz być cudowną osobą.
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Witam
Czytałam u kogoś o Twoich trawach...wpadłam oglądnąc i...naprawdę jest co podziwiac...
wspaniałe okozy
Czytałam u kogoś o Twoich trawach...wpadłam oglądnąc i...naprawdę jest co podziwiac...
wspaniałe okozy
- E@K66

Witaj Graziu ,bardzo milo mi cie goscić i ogromnie się ciesze ze podobają ci się moje trawy ,ja jestem w nich zakochana 
-
beatab

- Od: 13 kwie 2009, o 09:25
Ewka- ale ty masz piękną tą górkę - a trawy powalają na kolana - jak u ciebie przetrwały zimę to może u mnie też by rosły- zawieś czerwone wstążeczki bo będę na nie zerkać

- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ewunia,dziękuję jeszcze raz za pomoc. 
- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Witaj Ewo!
Wpadłam poogladac twoje trawy i padłam z zachwytu. Wspaniałe kępy zwiewnych pióropuszy. Pięknie.
Moja radzina różwież pochodzi z przemyśla i bywam tam co jakiś czas. Piękne miasto.
Bolestarszyce tez odwiedzam, niestety nie tak często jak bym chciała
Czytam, ze wybieracie się na zlot. Fajnie będzie poznać nowych ludzi. Pisałaś (albo ktoś u ciebie) że jedziecie autobusem z Rzeszowa. Możesz podać jakies bliższe namiary. Ja tez musze jakoś dotrzeć na zlot a do Rzeszowa mam dobre połaczenia.
Wpadłam poogladac twoje trawy i padłam z zachwytu. Wspaniałe kępy zwiewnych pióropuszy. Pięknie.
Moja radzina różwież pochodzi z przemyśla i bywam tam co jakiś czas. Piękne miasto.
Bolestarszyce tez odwiedzam, niestety nie tak często jak bym chciała
Czytam, ze wybieracie się na zlot. Fajnie będzie poznać nowych ludzi. Pisałaś (albo ktoś u ciebie) że jedziecie autobusem z Rzeszowa. Możesz podać jakies bliższe namiary. Ja tez musze jakoś dotrzeć na zlot a do Rzeszowa mam dobre połaczenia.
- E@K66

Beatko trawy rosną wszędzie byle by troche słonca mialy bo miskanty to lubia ,na pewno bedą rosły takze u ciebie ,polecam.
Dziękuje zawizytę
Dziękuje zawizytę
- ewa w

Ewciu masz pampasową trawkę bo nie zauważyłam a czytałam od innych forumowiczów, że im padła zimą- szkoda, że nie na nasze warunki bo bardzo ozdobne ma piuropusze.
Wróciłam z latania po polach z Sonia i ledwie zdążyłam przed kolejną śnieżycą, pora na kawę
Wróciłam z latania po polach z Sonia i ledwie zdążyłam przed kolejną śnieżycą, pora na kawę
-
beatab

- Od: 13 kwie 2009, o 09:25
Ewka- widziałam tą stronę, gdzie kupowałaś - ale potrzebuję wskazówek -które kupić -wystarczą podpisy pod zdjęciami - mam właśnie miejsce od południa gdzie nie chce sadzić hortensji- to wcisnę trawki 
- E@K66

Ewuś w trawę pampasową mozesz sie bawic jeśli będziesz ja miała w pojemniku i na zimę będziesz ja chowała do garażu na przykład albo do piwnicy.Trawa pampasowa nie tyle jest wrażliwa na zimno ,choć też ale najbardziej szkodzi jej mokro,ona po prostu gnije.
Nie zapomnij wyczochrać ode mnie Sonię.
Beatko zależy co ci się podoba ,proponuje wpisz sobie (tak jak ja robiłam) w googl grafika " miscantus sinensis"
wyjdzie ci mnóstwo miskantow ,zapisz nazwy traw które szczególnie ci przypadną do gustu,a wtedy będziemy szukać,kto je ma do sprzedania.Jak to zrobisz i będziesz miała swoich faworytów daj znać jeśli będziesz potrzebowała pomocy.
Nie zapomnij wyczochrać ode mnie Sonię.
Beatko zależy co ci się podoba ,proponuje wpisz sobie (tak jak ja robiłam) w googl grafika " miscantus sinensis"
wyjdzie ci mnóstwo miskantow ,zapisz nazwy traw które szczególnie ci przypadną do gustu,a wtedy będziemy szukać,kto je ma do sprzedania.Jak to zrobisz i będziesz miała swoich faworytów daj znać jeśli będziesz potrzebowała pomocy.
- ewa w

Czy tam gdzie pracujesz wykonują masaż limfatyczny ?