no to jestem ..ale tu tyle cudowności,klonik wspaniały...moje jeżówki też już kwitną białe i rożowe...mam fotki Andrzej zrobil...hi hi ja już byłam na ganku i też pstrykałam...ale piękne lilje...
 no to jestem ..ale tu tyle cudowności,klonik wspaniały...moje jeżówki też już kwitną białe i rożowe...mam fotki Andrzej zrobil...hi hi ja już byłam na ganku i też pstrykałam...ale piękne lilje... 

jesteś milutki dziękuję a co do lawendy to ja swoją wysiałam więc przyzwyczaiła sie do warunków ...to dla ciebie lawendowe obrazeczki
  jesteś milutki dziękuję a co do lawendy to ja swoją wysiałam więc przyzwyczaiła sie do warunków ...to dla ciebie lawendowe obrazeczki 

dobrze że wszystko sie układa teraz tylko będzie lepiej
 dobrze że wszystko sie układa teraz tylko będzie lepiej  zobacz jak u mnie różyce wyglądają:
 zobacz jak u mnie różyce wyglądają: nn ciągle kwitnąca jakaś parkowa
nn ciągle kwitnąca jakaś parkowa 

.
 .

zobaczymy czy będą takie w przyszłym roku
 zobaczymy czy będą takie w przyszłym roku  (prawde mówiąc to moje pierwsze sadzone z wiosny ...
 (prawde mówiąc to moje pierwsze sadzone z wiosny ...  )
 ) 
   powinnam sie uczyć od ciebie- donicami ukrywam braki w zagospodarowaniu w roślinki...tak wiele do zrobienia i do nauczenia a co do miejsca-to troszkę sie nie wiem jak za nie zabrać-chyba po kawałku
 powinnam sie uczyć od ciebie- donicami ukrywam braki w zagospodarowaniu w roślinki...tak wiele do zrobienia i do nauczenia a co do miejsca-to troszkę sie nie wiem jak za nie zabrać-chyba po kawałku  
   ciesze się ze do mnie zajrzałaś będę mogła męczyć cię pytaniami-czy myślisz że bodziszki i róże to dobry duet?
 ciesze się ze do mnie zajrzałaś będę mogła męczyć cię pytaniami-czy myślisz że bodziszki i róże to dobry duet?

piękne zdjęcia...
 piękne zdjęcia...  

oddają urok Twojego miejsca na ziemi....
 oddają urok Twojego miejsca na ziemi....

Wszyscy narzekają , że w następnym roku po zakupieniu kwitnie na różowo, u Ciebie niebieska. Może masz jakąś ,,tajną '' p[odsypkę
 Wszyscy narzekają , że w następnym roku po zakupieniu kwitnie na różowo, u Ciebie niebieska. Może masz jakąś ,,tajną '' p[odsypkę   Jaka to odmiana
 Jaka to odmiana